selam kızlar..
ne zamandır giremiorum geçmişi anca okuyorum yaa tam yazmaya gelince kızım müsade etmiioo. Sayfalar yine çoğalmaya başlamış herkes dönmüş sanırım :)
gaz ve emme sorunları almış başını gitmişşşş.. benimde sorunum kızım sol göğsümü almıoo yaa başlarda ucu yoktu almakta sıkıntı çekti şimdi büyüdükçe çekip ucunu çıkartabilio ama tutturana kadar memeyle kavga edio ve sonuçç iki göğsüm arasında baya fark oldu emdiği göğüs kocaman emmediği minnak kaldı yaaa ( böle sıkıntısı olan var mı?
bu arada kırk muayenesine giden varmı karından mı bakılıo alttan mı?
bizimde kırkımız salı çıkıo ve artık kızımla yalnız kalıcaz bakalım bizi neler beklicek.
Rota aşısını herkes yaptırdımı ben çok kararsızım arkadaşımın dru ben kendi çocuğuma yaptım ama yine yakalandı demiş ve önermemiş her dr un bakış açısı farklı ne yapsam bilemedim ama sanırım daha vaktimiz var..
Zaten aşıdan çok korkuorum nisan 19 da yapılcak olan karma aşımız bile şimdiden korkulu rüyam. Aşılar bebeklerinizde ateş yaptı mı? Ben ilk aşısında ateş 37.3 olunca calpol verdim kimi keşke vermeseydin 38 in üstüne çıkmadıkca vermeyin dio kimi aşıya gitmeden ver her ihtimale karşı çıkmasın dio???
şenaycım yaa oğluşun erkek olmul gözünüz aydın canım anca yazabildim kusura bakma. Öpüyorum emirimiii
canımm çok teşekkür ederim, ben de yavrunu ve seni öpüyorum
biz yarın 1.ay aşımızı yaptırmaya gideceğiz. bi öneriniz var mı? çok ateş yapıyomu? çok gerildim yaa.
1. ay aşısı ateş yapmıyor canım; 2. aydaki aşılar yapıyormuş
Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.
canım allah yardımcısı olsun Selinimizin, dualarımız sizinle. inşallah herşey yolunda gidecek, hemen iyi olacak prenses