• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..

ne zamandır giremiorum geçmişi anca okuyorum yaa tam yazmaya gelince kızım müsade etmiioo. Sayfalar yine çoğalmaya başlamış herkes dönmüş sanırım :)

gaz ve emme sorunları almış başını gitmişşşş.. benimde sorunum kızım sol göğsümü almıoo yaa başlarda ucu yoktu almakta sıkıntı çekti şimdi büyüdükçe çekip ucunu çıkartabilio ama tutturana kadar memeyle kavga edio ve sonuçç iki göğsüm arasında baya fark oldu emdiği göğüs kocaman emmediği minnak kaldı yaaa :(( böle sıkıntısı olan var mı?

bu arada kırk muayenesine giden varmı karından mı bakılıo alttan mı?

bizimde kırkımız salı çıkıo ve artık kızımla yalnız kalıcaz bakalım bizi neler beklicek.

Rota aşısını herkes yaptırdımı ben çok kararsızım arkadaşımın dru ben kendi çocuğuma yaptım ama yine yakalandı demiş ve önermemiş her dr un bakış açısı farklı ne yapsam bilemedim ama sanırım daha vaktimiz var..

Zaten aşıdan çok korkuorum nisan 19 da yapılcak olan karma aşımız bile şimdiden korkulu rüyam. Aşılar bebeklerinizde ateş yaptı mı? Ben ilk aşısında ateş 37.3 olunca calpol verdim kimi keşke vermeseydin 38 in üstüne çıkmadıkca vermeyin dio kimi aşıya gitmeden ver her ihtimale karşı çıkmasın dio???

şenaycım yaa oğluşun erkek olmul gözünüz aydın canım anca yazabildim kusura bakma. Öpüyorum emirimiii

canımm çok teşekkür ederim, ben de yavrunu ve seni öpüyorum

biz yarın 1.ay aşımızı yaptırmaya gideceğiz. bi öneriniz var mı? çok ateş yapıyomu? çok gerildim yaa.

1. ay aşısı ateş yapmıyor canım; 2. aydaki aşılar yapıyormuş

Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.:58:

canım allah yardımcısı olsun Selinimizin, dualarımız sizinle. inşallah herşey yolunda gidecek, hemen iyi olacak prenses

canım bende senin gibi gazdan çok çekiyorum bende bio gaia kullandım hiç işe yaramadı daha sonra doktorumuz gazero diye bi ilaç önerdi tamamen bitkisel bunu kullanıyorum biraz iyi geldi birde pankreoflat diye mide-bağırsak gazlarına iyi gelen bi ilaç arada onuda kullanıyorum işe yarıyor oğlum tadına bayılıyor :)

gazero aldık aktardan acaba onu mu diyorsun canım.kimyon rezene susam vs yağından oluşuyor.onu masaj da da kullanabilirsin demiş satan kişi ben de ağızdan vermedim hiç.bir arkadaş burda biogaia 2 haftada işe yaradı dedi kullanmaya devam etsem mi bilemedim.zinco yu da çok öven var alsam mı acaba

allah yardımcınız olsun cnm,inş. ii geçer,herşey yolunda gider de kurtulursunuz....

iyi haberlerle döneceğinize şüphem yok canım allah kolaylık versin kızına :)))

allahım hayırlısıyla bebeğini korusun inşallah hemencecik iyileşir dualarımız kızın ve seninle canım

iinnnşallahh her şey çok iyi geçer canım. Allah yardımcınız olsn.. dualarımız seninle..

canımm çok teşekkür ederim, ben de yavrunu ve seni öpüyorum

1. ay aşısı ateş yapmıyor canım; 2. aydaki aşılar yapıyormuş

canım allah yardımcısı olsun Selinimizin, dualarımız sizinle. inşallah herşey yolunda gidecek, hemen iyi olacak prenses

Sağolun kızlar yüreğim pır pır yavrumun yüzüne baktıkça bakasım geliyor Allahımona uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inş...Kızlar anne olduktan sonra anladım ki hiç kimse insanın annesi kadar içten dua edemz insana.Ve böyle annenin hayır duasını almanın önemini gerçekten anladım.

manikkcim çok geçmiş olsun dualarımız seninle....Rabbim meleklerimizi korusun,onlara sağlık sıhhat afiyet versin....meleğine acil şifalar diliyorum....

biz bugün arabamızı aldık sonunda....
chicco liteway de karar kıldık...kırmızıgri tercih ettim...inş iyi yapmışımdır....sürüşü falan iyi inş sorun çıkmaz....

manik Allah minik yavrunun yardımcısı olsun şimdiden acil şifalar diliyorum dualarım bebeğinle ve seninle..

kızlar ben çok sık giremiyorum hepinize iyi akşamlar
geçmişi okuyamadım kızım her an uyanabilir ama sonlarda okudugum kadarı ile herkesin gaz ile ilgili problemi var bizde gazdan çok çekiyoruz
biz zinco ve colinex kullandık pek faydasını gördüm diyemiycem ama en son neo baby diye bir gaz ilacı verdi yeni doktorumuz ondan oldukça memnunuz kesınlıkle tavsıye ederım
hepinize gazsız gunler dılerım:)

geçmişi okuyamadım kızım her an uyanabilir ama sonlarda okudugum kadarı ile herkesin gaz ile ilgili problemi var bizde gazdan çok çekiyoruz
biz zinco ve colinex kullandık pek faydasını gördüm diyemiycem ama en son neo baby diye bir gaz ilacı verdi yeni doktorumuz ondan oldukça memnunuz kesınlıkle tavsıye ederım

tıcker factory den ayarlama yapmaya calısıyorum ama sanıırım basaramadım

kızlar vallahı şiştim
şu tıcker factory den çizelge yapmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor
ne olur yardım imdatttt

ticker factory den html i kopyalıyorum ve profilimdeki çizelge kısmına yapıştırıyorum kaydet diyorum olmuyor
neyi yanlış yapıyorum bileniniz varsa ne olur yardımmm edin

Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.:58:

inçallah herşey yolunda gidicektir allah yardımcınız olsun çok gecmiş olsun....

ayy benimde göğsümün teki büyük teki küçük aynen benimde kıyafetlerim üzerimde emanet gibi duruyor aynanın karşısına geçmek bile istemiyorum hele kaç gündür hamile pantolunumu giyiyordum dün gittim bir tane yeni pantolon aldım hiç biri olmuyor ve ben bu gidişle ötekilerin içine giremiycem çünkü halen hamilelikten kalma on kilo var üzerimde 14 kilo zayıfladım ama 24 kilo ile hamileliği tamamlayınca böyle oluyor ve burda herkesin derdi aynı o yüzden herkes birbirini çok iyi anlıyor iyiki varsınız kızlar hele birde ben gurbette olunca herşeyi sizinle paylaşıyorum
benımde aynen oyle kızımda daha çok sol ğöğsümü aldığı ıçın daha buyuk oğlumda sol ğöğsü daha ıyı oluyo daha kötü görüncek yakında ama annemde oyleymış çocukalrı hep daha çok sol ğöğsü alırmış gerçi benımkı zor tutuyo ama şimdilik daha ıyı gıbı ...

kızlar vallahı şiştim
şu tıcker factory den çizelge yapmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor
ne olur yardım imdatttt

ticker factory den html i kopyalıyorum ve profilimdeki çizelge kısmına yapıştırıyorum kaydet diyorum olmuyor
neyi yanlış yapıyorum bileniniz varsa ne olur yardımmm edin

valla bende uğraşıyorum olmuyo beceremıyorum hamışkende manıkk yapmıştı bana şimdi gene beceremıyom...

canım geçmiş olsun..biz 2 taraflı ameliyat oldu...cuma sabah oldu ameliyat,ögleden sonra taburcu olduk..allaha bin şükür iyi geçti...inşallah senin yavrunda iyi olur..:71:

cnm allah yardımcınız olsun acil şifalar versin sağlıkla atlatıcak inş annesi öpüyorum selinimi

manikcim dualarımız seninle selinle...selin bebek sağlığına bir an önce kavuşur inşş

evet canım neobaby kullanıyorum ben de memnunum kızlara da önerip duruyorum

inçallah herşey yolunda gidicektir allah yardımcınız olsun çok gecmiş olsun....

cnm allah yardımcınız olsun acil şifalar versin sağlıkla atlatıcak inş annesi öpüyorum selinimi

manikcim dualarımız seninle selinle...selin bebek sağlığına bir an önce kavuşur inşş

herşey yolunda gider inş dualarımız seninle ve bebişinle

manikkcim çok geçmiş olsun dualarımız seninle....Rabbim meleklerimizi korusun,onlara sağlık sıhhat afiyet versin....meleğine acil şifalar diliyorum....

manik Allah minik yavrunun yardımcısı olsun şimdiden acil şifalar diliyorum dualarım bebeğinle ve seninle..
İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar :71:

canım geçmiş olsun..biz 2 taraflı ameliyat oldu...cuma sabah oldu ameliyat,ögleden sonra taburcu olduk..allaha bin şükür iyi geçti...inşallah senin yavrunda iyi olur..:71:
Çok geçmiş olsun canım minişin kurtulmuş.Ameliyat sonrası nasıldı faygen ne zman ayıldı kaç saat sonra besledin ameliyat yeri nasıl çabuk düzeliyormu kısıtlama filan geitrdimi doktor?

biz bugün arabamızı aldık sonunda....
chicco liteway de karar kıldık...kırmızıgri tercih ettim...inş iyi yapmışımdır....sürüşü falan iyi inş sorun çıkmaz....

Güle güle kullan canım bende çok beğenmiştim onu.Özelliklede pembe beyazına bayılmıştım.

Back