• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar.bebeğin üşütmüş olabilir ondan kötü kokuyodur.yine de zor olmayacaksa bi doktora gidiver..

milföy hamuru ile bişeyler yapabilirsin.
patatesli kısır yapabilirsin.
ben genelde buzlukta önceden hazırladığım sigara böreklerini kızartıyorum.
pratik aklıma başaka gelmiyor.poğaca falan istersen yardımcı olurum.:))

tesekkürler cnm yarın gidecegim doktora dün götürecktim doktorumuz sehirdısına cıkmıs yarına kaldı bende sabredemedim korktugum için bi sorayım dedim mahlepli pogaca yapmaya karar verdim canım yeter herhalde 2 tatlı 2 tuzlu cocukla daha ne yapayım

canım sen sorgunlumusun bende boğazlıyanlıyım kayseride yaşıyorum ankarada doğdum büyüdüm ama akrabalarımız var boğazlıyanda sık sık gidiyoruz

evet sorgunluyum bende doğma büyüme sorgunluyum.ama evlenince ayrıldık.şimdi rizedeyim.iş dolayısıyla.bizde sadece tatillerde gidiyoruz.bi hemşo görmek beni mutlu etti:))

ooo uzağa gelin gitmişssin sen zor olmuştur benim ailemde mersinde çok zorlanıyorum hele şimdi daha bi ihtiyacım var onlara neyse canım ben çıkıyorum oğlum uyudu bende yatayım hemen iyi geceler...

Merhaba herkese.

Yeni arabamızı da aldık :) 1 gün içinde sattık, 1 gün içinde aldık. Hiç bu kadar çabuk olacagını tahmin etmezdim :)

Ihlamurun işe yaradıgına sevindim :) Ananas da arttırıyor. ben hemen degişikliği farkediyorum :)

Tarifler süper. Sagolun kızlar. :)

Hüzün çiçegi geçmiş olsun canım. Benim de eşim nöbetçiyken ödüm kopuyor. Gece uyuyamıyorum hiç. Gerçi ev 5. kat ama olsun hep içimde öyle bir korku oluyor...

Kızlar ya. Bende mi bir anormallik var. Her iki dogumumda da kanamam saadece 3 gün sürdü.

Çiçek benim ilk dogumumda çok acımıştı. İlk geceden beterdi. Ama 2. de çok fazla acı hissetmedim ben...

Fatma çok hoş görünüyorsunuz :)

Benden de bir tarif size. Fırında mücver yapabilirsiniz. Börek gibi oluyor. Ben bu tarifi kullanıyorum.

Fırında Mücver

Malzemeler:

3 – 4 adet orta boy kabak

3 – 4 adet yeşil soğan

3 yumurta

1/2 demet maydanoz

1 + 1/4 su bardagi un

1/2 su bardagi sıvıyağ (ayçiçek)

Tuz

Karabiber

1/2 su bardağı beyaz peynir rendesi

1 paket kabartma tozu

Üzerine serpmek için:

Çörekotu

Yapılışı:

Fırınınızı 180 dereceye ayarlayın.

Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin ve sularını sıkıp bir kaba koyun.

İnce doğranmış yeşil soğanları ve maydanozu ilave edin.

Ardından sıvı yağ, yumurtalar, beyaz peynir rendesi, tuz, karabiber ve en son un ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.

Yağlanmış borcama ya da kek kalıbına aktarıp üzerini düzeltin.

Üzerine çörekotu serpiştirdikten sonra önceden ısıttığınız 180 dereceli fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 30-40 dakika pişirin.

hayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın...

ooo uzağa gelin gitmişssin sen zor olmuştur benim ailemde mersinde çok zorlanıyorum hele şimdi daha bi ihtiyacım var onlara neyse canım ben çıkıyorum oğlum uyudu bende yatayım hemen iyi geceler...

aslında rize şimdilik son durak.. evlenince önce denizli sonra şırnak şimdi de burası.alıştık artık...elbette zor oluyor ,bebeğimi ablalarım falan daha görmediler 5 aylık olunca görecekler yaz tatillerinde gittiğimiz için.seni de allah kavuştursun inşallah:))

anladım canım.elektrikli olanlar daha çok çekiyo diyolar ama ikisini de kullanıp kıyaslamak lazım o yüzden bi bilgim yok o konuda.boool sütlü günler sana ve bebişine :)

teşekkürler canım cevabın için ben aventın manuel olanını alıcam o zaman sahıbınden.comda 55 tlye var bırtane onu alıcam bakalım ıse yarıcakmı

günaydın kızlar bugün babamız işe geç gitti biraz iş yaptım kek bile yaptım:1:
ay maşallah diyeyim önce benim sütüm gece bir çoğalmış anlatamam ilkkez kızımın agzının kenarından emdikçe sütler akıyo ayrıca kızım çok geldiği için 1-2 kez boğuluyo gibi ıııhh ses çıkardı nefessiz kalmış gibi çok korktum
artık ıhlamur içtim ondanmı yoksa boool kurusoğanlı yumurta pişirdim ondanmı veya börülce buğusu yaptım göğüslerime ondanmı bilemem
teşekkürler evridiki:70: ıhlamur hala ocakta kaynıyor bugün daha çok içeyim
kızlar kanaması hala devam eden varmı aranızda özellikle 14 şubatta doğum yapanlar benim 2 gündür yok gibi bişey
birde yürüyüş veya harekete başlayan yada dr una bu konu ile ilgili soru soran oldumu
cevap verirseniz sevinirim

canım kollarını sıkı sıkı sarsan uyumadan en azından sıçramasını engellemiş olursun

canım ben hem kraftın elektrikli pompasını hemde medelanın el pompasını kullanıyorum elektriksiz ve medelanınki daha çok çekiyo emin ol ben çok memnunum el pompasından 45 tl civarı piyasada ama ben arkadaşımdan aldım kullanıp geri vereceğim yani 2. el
iyice kaynattım 2 kere sonra bulaşık deterjanıyla yıkadım bidaha kaynatıp kullandım bişey olmaz verme okadar parayı şurda 4 ay sonra ek gıdaya geçeceğiz dün yazdım ama araya kaynadı sanırım süt yoksa makineler süt yapmıyor olan sütü çekiyor sadece fazlalaşmadı benimki yani

geçmiş olsun canım
hem oğluşuna hemde hırsız için sana
ayetelkürsü felak nas oku ışık açık yat bişey olmaz Allahın izniyle

ben sen yazdıktan hemen sonra baktım o siteye bayaa uygun şeyler var işaretledim bu ay doğum gelen giden alışveriş derken mahvolmuş durumdayız ama gelecek ay sipariş edeceğim inşallah

bende gece hiç kucağıma almıyorum uyanınca beişiğinden alıp yanıma yatırıyorum emişerek uyuyoruz ikimizde:16:

bazen anlıyor ama genelde emiyor benimki emziği

melocummmm süper bir tarif yaptım ben çoook güzel oldu yuvarlak büyük borcama yaptım birebir aynı lşekil oldu çook lezzetli ayrıcanaaa:56:
tarif olan linkte son sayfayada benim kekimin fotolarını ekledim :)
linki aşağıda
AnneCocuk.Com - Forum

sağol canım bende alıyım ozaman ıyıce kaynatır kullanırım.zaten sağanda zehır sagmıyordu sonucta daha once napım.yada bakalım belkı aevntınkını deılde daha uygun baska bır markanınkını alıp sıfır alırım ...bırdew ıhlamur aldım dun ama denemedım denıcem bakalım ınsalla ıse yarar.sen borulcenın bugusunu nasıl yapıyorsun bende dun borulceyı haslayıp tencerenın ustune gögüslerımı beklettım:))) acaba oylemı olucaktı..sut olsun dıye napcamı sasırdım yahuuu:)))

kızlar mutfakta ufak tefek iş yaparken sokuyorum kızımı bluzümün içine bu şekil biraz idare ediyoruz :)
işte perişan halimiz:1::60::60:
Eki Görüntüle 167713

canım valla bayıllldıım ben bu halınıze hıcde persısan deılsınız cok cok tatlısınız masallahh

kangurumuzda var ama 3 aydan önce oturtmuyorum ben ona
zaten 5 dk falan duruyoruz böyle alttan elimle destekliyorum :)

kızlar bu arada başka bir forum daha takip etmeye başladım 2 gündür
doğum yapan annelerin zayıflama yeri
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...dan-birlikte-kurtulalim-187.html#post18355505

canım ya ben hıc ıstıkrarlı bır ınsan deılımdır hayatta yapamam heralde o lısteyı hem o lıstedekı seylerı sureklı yapmak da vakıt ıster nasıl yapıcaksın..ben sımdı basladım dıyete ama tabı sutumu etkılemıcek sekılde ben sadece abur cuburu kesıcem bol salatalı seyler yıyıcem. bırde haslama tarzı yıyıem bakaım verırız ınsallah bu fazlalıkları.61 ıle hamıs kaldım 72 ıle doguma gırdım sımdı 74 kıloyum:))) sut olsun dıye verceme kılo alıyorum:))) aman olsun napalım verırız

bende emzik sıkıntısı çekenlerdenim ilk aşama olarak nuk almıştım inanılmaz zorlandım ardından Chicco Physio Kauçuk Elf Pembe Tekli Emzik 0+ - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu emziği aldım ve şükürler olsun ki zorlanmıyoruz artık ebat olarak daha küçük gibi geldi bana

benımkıde bu emzıkten alıyo canım ama wee nın var bı tane emzıgı onu daha cok sevıyo kaucuk olana gore daha cok tutuyo agzında

biz aktardan aldık canım
kaynatıyorum iyice
sonra süzüp suyunu göğsüme buhar yapıyorum kanalları açıyormuş
darısınada içine domates maydonoz kuru yada taza soğan zeytinyağı limon tuz katıp bir güzel meze yapıp yiyoruz ailece sofrada
kuru fasulyeyle aynı tat
gaz olur diye hiç birşeyi kesmedim ben ilk kızımdada öyle yapmıştım
kuru fasulye,nohut,pırasa,yeşil mercimek vs vs aklına ne gelirse yedim ve halada yiyorum şükür gaz falanda yok
sağol tarif için canım bugün alıp deneyeyim bir de ıhlamuru bakalım işe yarar inş

aktardan aldıgınız sey ne canım.borulcemı yoksa baska bırseymı ..baska bırseyse onuda deneyım ben:)))

biz 45. Günümüzde ilişkiye girdik hic bir ağrım sıkıntım olmadı sezeryan olduğum halde . Doktorum en az 40 gün ilişki yasak dedi o kadar

ya en ınsafsız benım dr'mus..25 gun sonra yapabılrısınız demıstı ama bız 40 bekledık..normal dogum yaptıgım ıcınmı acaba

bende gurbetteyim canım eşimin arkadasları geliyor okuldan kimsem yok benim burda off yine içim acıdı:(
tarifi vereyim canım
1lt süt
1 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
2yemek kaşığı margarin
vanilya
canım süt un sekeri pişiriyorum atesten aldıktan sonra margarin vanilyayı koyup cırpıyorum 3 dk
sonra ocaga 2 subardagı seker 2bucuk su bardagı suyu koyuyorum serbet yapıyorum onunla etimekleri borcama dizip üzerine sıcak serbeti döküyorum serbeti cektikten sonra üzerine tavukgögsünü döküyorum sogutup dlimliyorum bu kdr.bugun tavukgögsünü kendim yapmadım hazır paketlerden kullandım dahada pratik oldu:)

çok basit bi tarif de benden..

hindistan cevizli tavuk göğsü:

1lt süt
1bardak un
1bardak şeker
1paket vanilya
biraz margarin

1 bardak sütle hazırlanmış krem şanti

tepsinin dibine boooolca hindistan cevizi döküp üzerine ince bi kat halinde tavuk göğsünü döküyoruz soğuduktan sonra üzerine krem şantiyi sürüyoruz. servis yaparken de kazan dibi tatlısı gibi rulo yaparak alıyoruz yani hindistan cevizleri üste geliyor.. güzel görünümlü basit bi tatlı oluyor..

kızlar ellerınıze saglık ya ıkızınıde denıcem sagolunnn tarıfler ıcın

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba Herkese,

Herkes Tarif Vermiş Bende Bi Tarif Vereyim.. Doğumdan Sonra Yeni Gözdem Muhallebili Kadayıf Tatlısı Tarifini Veriyim Çok Kolay Yapılıyor ve Çok Lezzetli Şuana Kadar Bebek Görmeye Gelen Herkes Tarifini Aldı da Gitti :} Az Önce Yine Yaptım Dolapta Soğuyor Sabırsızlıkla Yemeyi Bekliyorum :}

Malzemeler:

•300gr kadayıf
•6 yemek kaşığı toz şeker
•5 yemek kaşığı tereyağı
•1,5 su bardağı doğranmış ceviz
Hazırlanması:

1.Kadayıfı 1-2 saat öncesinden derin dondurucuya koyun. Dondurucudan alıp kolayca kırarak tencereye koyun.
2.İçine yağı, şekeri lave edip orta harlı ateşte sürekli karıştırarak kavurun. Pembe hale gelince cevizi ekleyin. Ateşten alıp soğutun.
Muhallebi Malzemeleri:

•1kg süt
•4 yemek kaşığı un
•2 yemek kaşığı mısır nişastası
•2 türk kahvesi fincanı toz şeker
•1 yumurta
•1 paket vanilya
•1 küçük paket (süt paketinde) krema
Hazırlanması:

1.Krema hariç tüm malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğutun. Soğuduktan sonra içine kremayı ekleyip mikserle karıştırın.
2.Kadayıfın yarısını büyük dikdörtgen borcama serin. Üzerine muhallebiyi yayın. Kalan kadayıfı da serin.

Şöyle Bişey Oluyor İşte..

muhallebili_kadayif_tatlisi.jpg

Slm kızlar geçen hafta pazar günü kırkımz çıktı çok şükür ama dün fark ettim lekelenme halinde kanamam var sizce bu normal mi? Sezeryanla doğum yapmıştım. Bi de sezeryan sonrası kontrolüm 4 nisanda doktora soramıyorum. Sezeryan sonrası cinsellik cidden 2 ay sonra mı?
Benimde ara ara oluyor hala kırkım çıkalı nerdeyse 1 hafta olacak...

kızlar mutfakta ufak tefek iş yaparken sokuyorum kızımı bluzümün içine bu şekil biraz idare ediyoruz :)
Eki Görüntüle 167713
Ay çok güldüm fatma ya süpersin vallahi...

:2:gunaydın guzel anneler..uzun zamnadır forums gıremıyorum çok özlemışım sizleri..benım oğlum hasta boğmaca olmuş iğne yapıyoruz hergun aşı haftasıydı hasta olduğundan dolayı aşısınıda erteledı doktorumuz...oğlum memeyıde tam almıyo her seferınde savaş içersindeyım moralım bozuk mama vermeye başlamıştım onuda kusuyo daha 30 cc veremedım kızım var bu sıpa yuzunden oda helak oldu yavrum....gecmişide okudum herkes benım gıbı bınbırdertle uğraşıyo gece saat kaçlara kadar uyku yok bebek bu yaw hıçmı yorulmaz ağlamaktan hıçmi yorulmaz ben sallamaktan uykum gelıyo o hala tııs yok :2: nezaman buyuyecek....ayrıyeten bıde hırsız vakası yaşadım...neysekı ucuz atlattım okadar dıyım ama çok huzursuzum heran evın ıçınde sankı offff eşime dıyom annemlere gıdıcem korkuyorum eşim nöbete gıdıyo artık ıyıce kötü olcam o nöbete gıttığınde napçam bılmıyorum kötü bı hafta gecırıyorum arkadaşlar....
Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi herkesin derdi farklı bizde pazartesi kasık fıtığından ameliyat oluyoruz:(

merhaba canım . Benim kızım 31 ocakta doğdu ama devamlı burayı takip ediyorum şubattaki bebeklerle bir gidiyor çünkü. Ben hep dik yatıp kızımı koynumda uyutuyordum. Cok seviyorum ben öyle ama kırkımız çıktıktan sonra hanfendi sıkılmaya başladı. Beşiğinde tek başına uyuyor artik. Nasil zorluyorum uyusun üzerimde diye ama bunaliyor.
daha ne istiyosun zapzup yaaa:) Bende kucağımda tutmayı omzuma yatormayı çok seviyorum ama uykusuz kaldığım zamanlarda bu bi işkenceye dönüşüyr:) Keşke kendi kendine uyusa beşiğinde.Ama bi müddet sonra zaten istesemde durmuycak kucağımda diyerek avutuyorum kendimi...

ay büyükler öyle diyor ama bizimki tam tersi oldu her sesten korkar oldu halbuki sese alışşsın diye sürekli televizyon açık ama fayda etmiyor artık
Aynen ya en ufak bi tıkırtıya irkiliyor çok kötü artık napıcağımı şaşırır oldum sessizolacağım derken:(

benim kızım aksina daha çok aglamaya başladı yaaa inşallah senin kızında işe yaramıştırda sen rahatlarsın en azından
Canım beyaz gürültü benim kızıda stres yaptı daha çok ağlamaya başladı bende diğer renkleri denedim.Kahverengi gürültüde uykuya daldı yaşasın:) Ama sadece tok,altı temiz ve gazsız olduğunda işe yarıyor...

kızlar bu arada alttaki linki nerden düzenliyoruz
bana yardımcı olursanız sevınıırım
benımkı halen hamıllelıkten kalma gözüküyor
kontrol panelinden profili düzenle kısmına gir çizelge yazan yerde şimdiki göstergenin adresi vardır.Yeni bi tane yapıp adresini buraya kopyala...

İyi akşamlar arkadaşlarrrr
Bişi sorucam benim bebişim süt emerken ve uyurken ağlamıyo sadece diğer bütün zamanlarda ağlıyo öyle katıla katıla değil ama alıp ilgilenmezsem katılıyo çok ve ben onu susturmak için uğraşıyorum uğraşıyorum uyutmaya çalışıyorum ağlamasın diye acaba doğrumu yapıyorum ama çok bitkin ve halsiz kaldımm eski halimden daha zayıfım nerdeyse daha doğum yapalı 50 gün oldu yine 40 kilo oldum tecrübelerinize ihtiyacım varrrrrrrrrr

canım bende benzer bir durumdayım ya emicek ya altı değişicek yada uyuycak yoksa ağlıyor sedece emdikten sonra bi yarım saat kendi kendine duruyor filan sonra hep ilgi istiyor.

Kızlar Yaa Dışarı Çıkarken Bebeğinizle Emzirmek Zorunda Kalıyorsunuzdur.. Nasıl Kıyafetler Giyiyorsunuz? Biz Daha Hiç Dışarı Çıkmadık Oğlumla Emzirmek Zorunda Kalmadım Hastaneye Gittiğimiz Zaman Biberonkoliktik Emmiyordu Zaten Şimdi Ne Giyceğimi Şaşırıyorum Sizler Ne Yapıyorsunuz?

Emzirme Kıyafeti Yapan Bi Şirket Gördüm LeiLeo Diye Bi Şirket Başka da Yok Neler Giyiyorsunuz Bana Bi Akıl Fikir Verseniz..

Bu Arada Shopping Fest İstanbul Kapsamında 26 Nisana Kadar Turkcellilere Joker Mağazasında %50'ye Varan İndirimler Var

kızlar bir tarif furyasısır gidiyoo..valla süpersinizz..ben de bugun şehir dışından eşimin arkadaşları geldiler..onlara verdiğiniz hindistan cevizli tavuk göğsünü yaptımm..yanına bi de kekk..süper olduu..ama ben hindistan cevizinin yerine bisküvi kırdım altnaaa..üstünede kaymak tadında şanti kullandımm süperr olduu..bi dahaki sefer altına N**** (Siyahi) kıracam..bkalım nasıl olcak:)

Kızlar Merhaba Herkese,

Herkes Tarif Vermiş Bende Bi Tarif Vereyim.. Doğumdan Sonra Yeni Gözdem Muhallebili Kadayıf Tatlısı Tarifini Veriyim Çok Kolay Yapılıyor ve Çok Lezzetli Şuana Kadar Bebek Görmeye Gelen Herkes Tarifini Aldı da Gitti :} Az Önce Yine Yaptım Dolapta Soğuyor Sabırsızlıkla Yemeyi Bekliyorum :}

Malzemeler:

•300gr kadayıf
•6 yemek kaşığı toz şeker
•5 yemek kaşığı tereyağı
•1,5 su bardağı doğranmış ceviz
Hazırlanması:

1.Kadayıfı 1-2 saat öncesinden derin dondurucuya koyun. Dondurucudan alıp kolayca kırarak tencereye koyun.
2.İçine yağı, şekeri lave edip orta harlı ateşte sürekli karıştırarak kavurun. Pembe hale gelince cevizi ekleyin. Ateşten alıp soğutun.
Muhallebi Malzemeleri:

•1kg süt
•4 yemek kaşığı un
•2 yemek kaşığı mısır nişastası
•2 türk kahvesi fincanı toz şeker
•1 yumurta
•1 paket vanilya
•1 küçük paket (süt paketinde) krema
Hazırlanması:

1.Krema hariç tüm malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğutun. Soğuduktan sonra içine kremayı ekleyip mikserle karıştırın.
2.Kadayıfın yarısını büyük dikdörtgen borcama serin. Üzerine muhallebiyi yayın. Kalan kadayıfı da serin.

Şöyle Bişey Oluyor İşte..

muhallebili_kadayif_tatlisi.jpg

öff öff öff görüntü süperr. en yakın zaman da deniycem canım..teşekkürlerr
Kızlar Yaa Dışarı Çıkarken Bebeğinizle Emzirmek Zorunda Kalıyorsunuzdur.. Nasıl Kıyafetler Giyiyorsunuz? Biz Daha Hiç Dışarı Çıkmadık Oğlumla Emzirmek Zorunda Kalmadım Hastaneye Gittiğimiz Zaman Biberonkoliktik Emmiyordu Zaten Şimdi Ne Giyceğimi Şaşırıyorum Sizler Ne Yapıyorsunuz?

Emzirme Kıyafeti Yapan Bi Şirket Gördüm LeiLeo Diye Bi Şirket Başka da Yok Neler Giyiyorsunuz Bana Bi Akıl Fikir Verseniz..

canım ben özellikle emzirme kıyafeti almadım..yakası acık yada önden düğmeli bişeyler giymeye çalışıyorumm..ama çoğunluklada elimde hazır mama yda sağdığım süt varsa onu yanıma alıyorumm..en son çare emziriyorumm...

merhaba kızlar bişey sorucam bana dr um 40 başında gel demişti ama daha kanamam bitmedi pazartesi 40 kımız çıkıyo napmalıyım dr gitmelimiyim yani 40 BAŞI demek ne demek

slm kızlar yine haftasonu ve yine misafiiiiir vardıııı neyse ugurladık onları şimdi bizde çıkcaz bi avm yapalım dedik dediğiniz gibi benim emzirmeye uygun pek kıyafetim yoktu gömleklerimde göğüşlerimden dolayı olmuyor malum ondan önden düğmeli bişiler alıyım bide 38 beden pantolon sıkıldımhamile pant giymekten ordan da arkadaşlar çagırdı oraya
öptm hepiniz

fatmacım mikrodalga browni 7 dakikada hazır

•1 su bardağı süt
•1,5 su bardağı şeker
•1 su bardağı sıvıyağ
•4 yemek kaşığı kakao
•3 adet yumurta
•1,5 su bardağı un
•1 paket kabartmatozu
•1 paket vanilya
Hazırlanışı
1.Yumurta ve şeker iyice çırpılır.
2.Yağ ilave edilir.
3.Süt eklenir.
4.Kakao ve vanilya katılıp, çırpılır.
5.Kakaolu karışımdan 2 su bardağı bir kenara ayrılır.
6.Kalan karışıma un ve kabartma tozu karıştırılır.
7.Yağlanan kalıba hamur konulur.
8.Mikrodalga fırında 650 watt’ta 7 dakikada brownie pişirilir.
9.Kek sıcakken kesilip ayrılan kakaolu karışım üzerine dökülür.

ekmek makinesi luxell kullanıyorum bimden almıştım 3 yıl oldu çok çok çok çok memnunum malzemeleri tıkıştırıyorum o hazırlıyor sonra yuarla at fırına

akşamdan kur sabaha hamurun ya da ekmeğin istediğin saate hazır
amabenimkek kalıbım yok ki neyle verecem mikrodalgaya ??

misafirlerim gitti..oğlum bir uykuya düştü ki anlamadımm..azıcık uyanır gibi oluyorr..emiyor ve uyuyorr..hiç böyle olmamıştı..sanırım gece mesaisi uzun olacak bu akşammm:50:

hüzünçiçeği geçmiş olsun, sana da nurberra. dediğin ilacı bilmiyorum canım, kullanmak şart olmasa vermezdi herhalde dr.
Eki Görüntüle 167713
çok şeker görünüyorsunuz, bayıldım. ama ben cesaret edip benim sıpayı koyamam böyle herhalde. fıkır fıkır bir dakika sabit durmuyor yerinde

tarifler süper kızlar, ben de az önce köstebeği yaptım. şubat anneleri bu gidişle kk'nın en tombik topiği olacak;))

kızlar bebeği emzirirken bir anda boğulur gibi kıpkırmızı oluyor ayaklarını çekip ağlamaya başlıyor. 15 gündür böyle. önce burnu tıkalı dedi dr. deniz suyu aspiratör vs açtık ama tabi asıl sorun gazmış, geçmedi. günde 8-9 defa emiyorsa en az 5 seferinde böyle oluyor. mecburen kesiyorum emzirmeyi, aç kalıyor tabi. geceleri daha az oluyor. ne yapıcam şaşırdım kızlar ya, emzirme zamanları işkenceye döndü. süt olmasa nafakası bu kadarmış deyip mama vericem ama süt var bebek ememiyor:(( arada gazını çıkarıp emzirmeye devam etmeye çalısamda bir iki yudum alıp gene ağlamaya başlıyor offff. o ağlıyor ben ağlıyorum artık sinirlerim yıprandı. eşim de niye ağlıyorsun bir sefer emmezse diğerinde emecek açlıktan ölmeyecek ya deyip daha çok geriyor beni. doğru diyor ama emzirmeye çalışan uğraşan benim. ne zormuş

mrb kızlar ya sizinde göğüsleriniz çok büyüdümü ya hiç bir kıyafetim olmuyor çok kilolu diilim göğsüm yüzünden olmuyor ve sarkmaya başladı ne yapmam lazım çok canımı sıkıyor bu durum ne olur akıl verin lütfeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar kayınvalidem,2 görümcem,görümcemin oğlu ve kaynım haftasonu için bize gelmişler
kırkımız çıktı bugün
kırklandık,aklandık,paklandık:)
giremiyorum merak etmeyin

Back