günaydın kızlar bugün babamız işe geç gitti biraz iş yaptım kek bile yaptım
ay maşallah diyeyim önce benim sütüm gece bir çoğalmış anlatamam ilkkez kızımın agzının kenarından emdikçe sütler akıyo ayrıca kızım çok geldiği için 1-2 kez boğuluyo gibi ıııhh ses çıkardı nefessiz kalmış gibi çok korktum
artık ıhlamur içtim ondanmı yoksa boool kurusoğanlı yumurta pişirdim ondanmı veya börülce buğusu yaptım göğüslerime ondanmı bilemem
teşekkürler evridiki ıhlamur hala ocakta kaynıyor bugün daha çok içeyim
kızlar kanaması hala devam eden varmı aranızda özellikle 14 şubatta doğum yapanlar benim 2 gündür yok gibi bişey
birde yürüyüş veya harekete başlayan yada dr una bu konu ile ilgili soru soran oldumu
cevap verirseniz sevinirim canım kollarını sıkı sıkı sarsan uyumadan en azından sıçramasını engellemiş olursun
canım ben hem kraftın elektrikli pompasını hemde medelanın el pompasını kullanıyorum elektriksiz ve medelanınki daha çok çekiyo emin ol ben çok memnunum el pompasından 45 tl civarı piyasada ama ben arkadaşımdan aldım kullanıp geri vereceğim yani 2. el
iyice kaynattım 2 kere sonra bulaşık deterjanıyla yıkadım bidaha kaynatıp kullandım bişey olmaz verme okadar parayı şurda 4 ay sonra ek gıdaya geçeceğiz dün yazdım ama araya kaynadı sanırım süt yoksa makineler süt yapmıyor olan sütü çekiyor sadece fazlalaşmadı benimki yani
geçmiş olsun canım
hem oğluşuna hemde hırsız için sana
ayetelkürsü felak nas oku ışık açık yat bişey olmaz Allahın izniyle
ben sen yazdıktan hemen sonra baktım o siteye bayaa uygun şeyler var işaretledim bu ay doğum gelen giden alışveriş derken mahvolmuş durumdayız ama gelecek ay sipariş edeceğim inşallah
bende gece hiç kucağıma almıyorum uyanınca beişiğinden alıp yanıma yatırıyorum emişerek uyuyoruz ikimizde
bazen anlıyor ama genelde emiyor benimki emziği
melocummmm süper bir tarif yaptım ben çoook güzel oldu yuvarlak büyük borcama yaptım birebir aynı lşekil oldu çook lezzetli ayrıcanaaa
tarif olan linkte son sayfayada benim kekimin fotolarını ekledim :)
linki aşağıda
AnneCocuk.Com - Forum