• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

buraya yazdığım tarif beni rahatsız etti
yapan olur yapamayan olur kaldırdım fotografları isteyen olursa ön sayfada link var zaten

benim kanamam 33. gün kesildi bu kesinti 3 gün sürdü sonra normal adet oldum bu nası iş bilemiyorum doktorum 45 günlükken gel dedi kızlar 40 mız çıkar çıkmazmı cinsel ilişkiye girilir ? ben sezeryan oldum çoğumuz gibi rahimimdeki dikişlere bişi olurmu korkuyorum bişi olur diye

bizim dr 2 ay yasak dedi sezeryandan sonra

Son düzenleme:
Selam Kızlar Dün Akşamdan Beri Acaip Gazı Var Oğlumun Emiyor Uyuyor Yatınca Hemen Kıvranmaya Başlıyor Neden Anlamadım Ama Zencefilli Ballı Su İçiyorum Boğazımın Ağrısı Hafiflesin Diye Acaba O mu Gaz Yapıyor Yoksa Yediğim İçtiğim Aynı Şeyler.. Siz Hiç Balla İlgili Böyle Bişey Yaşadınız mı?

Bir de Emzik Konusunda Malesef Alışamadık Galiba Oğluma İki Tane Emzik Aldım Biri Nuby Biri Nuk İkisini de Emerken Ağzından Atıyor Diliyle Meme Emer Gibi Emdiği İçin Ağzında Emzik Tutamıyor Yalancılardan Haz Etmiyor Galiba Emziğin Bile Yalancısına Tahammülü Yok :p:33:

Ya Ben Kanamamı Anlamadım Perşembe Günü 40ımız Çıkıyor Ama Bende Bazen Kanamada Oluyor Az da Olsa.. Normal mi Ne Zaman Kesilir Acaba Annem de Bana Soruyor Ne Biliim Sen Daha Tecrübelisindir Diyorum da Üstünden Çok Geçti Dio :}

Emziklerimiz de Bunlar..

Nuby Web Sitesi

NUK Websitesi - Hoşgeldiniz

bende doğum yapalı 53 gün oldu.40.günden sonra lekenleme şeklinde devam etti.yaklaşık 10 gün sürdü.şimdi tamamen bitti.43.gün doktora gittim.dikişler iyi olmuş,rahim kendini toplamış dedi.bence ilişkide sorun olmaz.ama 60 güne kadar kanama olabilirmiş.60 günden sonra kanama hala varsa (dinimiz açısından söylüyorum)bu özürdür.yani temizlenip gusül abdesti alıp ilişkiye girilir.yani temiz olarak kabul edilir.

bilgiler için çok teşekkürler canım:71:

kızlar mutfakta ufak tefek iş yaparken sokuyorum kızımı bluzümün içine bu şekil biraz idare ediyoruz :)
işte perişan halimiz:1::60::60:
$ed.jpg

ay çok şekersinizz :))) benim oğlana diyorum şimdi bak millet kek yapıo iş yapıo biz altımızı süpüremiyoz senle:)

inan bende evde biri varken kıza bakarken yapabiliyorum eşim 12 de gitti o zamandan beri anadizini hem ayağımla sallıyorum hem internete takılıyorum kalktıgım an ağlıyor çamaşır bitti asılacak 2 dk komşuyu çağıracağım şimdi
:1:

Son düzenleme:
2 ay yasak demekki öyle olmalı zaten yaa kocama sölimde 40 beklemesin şişirdi beni kaç gündür öff

kangurumuzda var ama 3 aydan önce oturtmuyorum ben ona
zaten 5 dk falan duruyoruz böyle alttan elimle destekliyorum :)

kızlar bu arada başka bir forum daha takip etmeye başladım 2 gündür
doğum yapan annelerin zayıflama yeri
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...dan-birlikte-kurtulalim-187.html#post18355505

o nasıl bir listedir öyle yok yok içinde bi yağ yok sadece bu kadar şey yiyip zayıflancak yani bende diet yapıom 2 gündür her öğün bi tabak yemeğimi yiyorum normal 1 yada en fazla 2 dilim ekmek her öğünde aralarda belki elma gece 5 kayısı komposto gibi suyunu içmiyorum bu arada ben sürekli kabızım wc ye gidemiyorum bebek ağlıor die gece yatarken belki 1 bardak süt azmı acaba yediklerim sütüm kesilmesin

Selam Kızlar Dün Akşamdan Beri Acaip Gazı Var Oğlumun Emiyor Uyuyor Yatınca Hemen Kıvranmaya Başlıyor Neden Anlamadım Ama Zencefilli Ballı Su İçiyorum Boğazımın Ağrısı Hafiflesin Diye Acaba O mu Gaz Yapıyor Yoksa Yediğim İçtiğim Aynı Şeyler.. Siz Hiç Balla İlgili Böyle Bişey Yaşadınız mı?

Bir de Emzik Konusunda Malesef Alışamadık Galiba Oğluma İki Tane Emzik Aldım Biri Nuby Biri Nuk İkisini de Emerken Ağzından Atıyor Diliyle Meme Emer Gibi Emdiği İçin Ağzında Emzik Tutamıyor Yalancılardan Haz Etmiyor Galiba Emziğin Bile Yalancısına Tahammülü Yok :p:33:

Ya Ben Kanamamı Anlamadım Perşembe Günü 40ımız Çıkıyor Ama Bende Bazen Kanamada Oluyor Az da Olsa.. Normal mi Ne Zaman Kesilir Acaba Annem de Bana Soruyor Ne Biliim Sen Daha Tecrübelisindir Diyorum da Üstünden Çok Geçti Dio :}

Emziklerimiz de Bunlar..

Nuby Web Sitesi

NUK Websitesi - Hoşgeldiniz

bende emzik sıkıntısı çekenlerdenim ilk aşama olarak nuk almıştım inanılmaz zorlandım ardından Chicco Physio Kauçuk Elf Pembe Tekli Emzik 0+ - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu emziği aldım ve şükürler olsun ki zorlanmıyoruz artık ebat olarak daha küçük gibi geldi bana

Slm kızlar geçen hafta pazar günü kırkımz çıktı çok şükür ama dün fark ettim lekelenme halinde kanamam var sizce bu normal mi? Sezeryanla doğum yapmıştım. Bi de sezeryan sonrası kontrolüm 4 nisanda doktora soramıyorum. Sezeryan sonrası cinsellik cidden 2 ay sonra mı?

Kızlar Yaa Kulak Misafiri Oldum Hiç Merak Etmiyorum Aslında Ama :27: Bu 2 Ay Sadece Sezeryanlar İçin mi Normal Doğum Yapanlar İçin Ne KAdar Yasak? Şöyle 1 Sene Falan Yasak Olmuyor mu? :37:

bende emzik sıkıntısı çekenlerdenim ilk aşama olarak nuk almıştım inanılmaz zorlandım ardından Chicco Physio Kauçuk Elf Pembe Tekli Emzik 0+ - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu emziği aldım ve şükürler olsun ki zorlanmıyoruz artık ebat olarak daha küçük gibi geldi bana

hmm bi de onu deneyelim bakalım,teşekkürler canım

Son düzenleme:
biz aktardan aldık canım
kaynatıyorum iyice
sonra süzüp suyunu göğsüme buhar yapıyorum kanalları açıyormuş
darısınada içine domates maydonoz kuru yada taza soğan zeytinyağı limon tuz katıp bir güzel meze yapıp yiyoruz ailece sofrada
kuru fasulyeyle aynı tat
gaz olur diye hiç birşeyi kesmedim ben ilk kızımdada öyle yapmıştım
kuru fasulye,nohut,pırasa,yeşil mercimek vs vs aklına ne gelirse yedim ve halada yiyorum şükür gaz falanda yok

sağol tarif için canım bugün alıp deneyeyim bir de ıhlamuru bakalım işe yarar inş

günaydın kızlar bugün babamız işe geç gitti biraz iş yaptım kek bile yaptım:1:
ay maşallah diyeyim önce benim sütüm gece bir çoğalmış anlatamam ilkkez kızımın agzının kenarından emdikçe sütler akıyo ayrıca kızım çok geldiği için 1-2 kez boğuluyo gibi ıııhh ses çıkardı nefessiz kalmış gibi çok korktum
artık ıhlamur içtim ondanmı yoksa boool kurusoğanlı yumurta pişirdim ondanmı veya börülce buğusu yaptım göğüslerime ondanmı bilemem
teşekkürler evridiki:70: ıhlamur hala ocakta kaynıyor bugün daha çok içeyim
kızlar kanaması hala devam eden varmı aranızda özellikle 14 şubatta doğum yapanlar benim 2 gündür yok gibi bişey
birde yürüyüş veya harekete başlayan yada dr una bu konu ile ilgili soru soran oldumu
cevap verirseniz sevinirim

canım kollarını sıkı sıkı sarsan uyumadan en azından sıçramasını engellemiş olursun

canım ben hem kraftın elektrikli pompasını hemde medelanın el pompasını kullanıyorum elektriksiz ve medelanınki daha çok çekiyo emin ol ben çok memnunum el pompasından 45 tl civarı piyasada ama ben arkadaşımdan aldım kullanıp geri vereceğim yani 2. el
iyice kaynattım 2 kere sonra bulaşık deterjanıyla yıkadım bidaha kaynatıp kullandım bişey olmaz verme okadar parayı şurda 4 ay sonra ek gıdaya geçeceğiz dün yazdım ama araya kaynadı sanırım süt yoksa makineler süt yapmıyor olan sütü çekiyor sadece fazlalaşmadı benimki yani

geçmiş olsun canım
hem oğluşuna hemde hırsız için sana
ayetelkürsü felak nas oku ışık açık yat bişey olmaz Allahın izniyle

ben sen yazdıktan hemen sonra baktım o siteye bayaa uygun şeyler var işaretledim bu ay doğum gelen giden alışveriş derken mahvolmuş durumdayız ama gelecek ay sipariş edeceğim inşallah

bende gece hiç kucağıma almıyorum uyanınca beişiğinden alıp yanıma yatırıyorum emişerek uyuyoruz ikimizde:16:

bazen anlıyor ama genelde emiyor benimki emziği

melocummmm süper bir tarif yaptım ben çoook güzel oldu yuvarlak büyük borcama yaptım birebir aynı lşekil oldu çook lezzetli ayrıcanaaa:56:
tarif olan linkte son sayfayada benim kekimin fotolarını ekledim :)
linki aşağıda
AnneCocuk.Com - Forum

canım çok geçmiş olsun sıkma canını sıkıldıkca sütünde azalır unutma..bugünlerde geçicek bak herkesin bir derdi var atlatır inşallah bebeğin rahatsızlıgını ..hırsız ıcınde korkma aynı eve gırmez artık gönlünü ferah tutkı herşey güzel olsun ...

canım çok sağol tabı bakarım oraya ama benım sutum baya az gelıyo ben o yuzden sankı elektırklı daha ıyı ceker düşüncesiyle elektırklı almayaı düşündüm hanı azda olsa oglum en azından bıberondan alsın anne sütünü dıye düşünüyorum bakalım nasıbımde ne var bu aksam eşimle iyiyce arastırıp alıcaz onuda sonunda ıkna edebıldım:) ha bu arada ben dün görmüştüm canım mesajını ama oğlumdan dolayı alıntılara vakıt bulamıyorum ..o yuzden nolur kusruma bakmayın kızlar ...azcık uyursada hemn iş yapıyorum gelen gıden oluyo evın halı perısan o yuzdende fırsat buldukca yazabılıyorum...

canım ya benım oglumda oyke uyumayı sevıyo ama bence artık beşiğine alışması daha ıyı sonra çok zorluk cekersın hep senı ıster ...sonra tuvalete bıle gıdemezsın bak söliyim:52:

tşkler ıyı dıleklerınız için dert bıtmıyo bırı bıtıyo bırı başlıyo yaşayıp görcez hepsını sağlık sıhhat olsunda katlanıyoruz işte herşeye...

merhaba kızlar.
dr.rahimin toparlanıp toparlanmadığına nasıl bakıyo.sezeryan oldum.alt taraftanmı bakıyolar acaba

Son düzenleme:
buraya yazdığım tarif beni rahatsız etti
yapan olur yapamayan olur kaldırdım fotografları isteyen olursa ön sayfada link var zaten

bizim dr 2 ay yasak dedi sezeryandan sonra

kek resimleri çok güzel görünüyordu.eminim tadıda bi o kadar güzeldir.tarifleri değerlendiriyorum.iyi oluyor bence paylaşmanız.geçen gün milföy tarifi vermiştin.onu yaptım.hem cok pratik hemde cok zevkli yemesi.çerez gibi gidiyo.dediğin gibi kurtaıcı.dolaba milföyleri doldurdum.ben kurabiye yapıp koyuyorum.bide mozaik pasta yapıyorum en pratiğinden.çikolatalı puding yapıp içine sade bisküvi ufalıyorum.fındıkta koyuyorum.şekil verip buzluğa atıyorum.günlerce kalıyo.biri gelince hemen cıkarıyorum.çabukta çözülüyor buzu.çok iyi oluyor.

doktor bana ilişkiyle ilgili bişey demedi.bende sezeryan oldum.doktorum erkek, ben sormayınca oda söylemedi heralde.bunu öğrendiğim iyi oldu.zaten daha faaliyet yok biz de de:))çocuktan kendimizi unutuyoruz:))

Slm kızlar geçen hafta pazar günü kırkımz çıktı çok şükür ama dün fark ettim lekelenme halinde kanamam var sizce bu normal mi? Sezeryanla doğum yapmıştım. Bi de sezeryan sonrası kontrolüm 4 nisanda doktora soramıyorum. Sezeryan sonrası cinsellik cidden 2 ay sonra mı?

biz 45. Günümüzde ilişkiye girdik hic bir ağrım sıkıntım olmadı sezeryan olduğum halde . Doktorum en az 40 gün ilişki yasak dedi o kadar

Son düzenleme:
Back