haşlayıp salata yapıyorum içine ne istersen doğra limon ve zeytin yağı
dün akşam komşum bulgurlu köfte getirmişti 1 kase onu yedim 1 yabak börülce salatası 1 bardak ıhlamur 1 bardak da humana gece tek göğsümden 100 cc sağdım
sütün azsa pompa alma sakın anlamı yok.ben pompa çekmiyor sanmıştım meğer süt yokmuş
e tabi öyle bi yerde herkesin bünyesi aynı diil ama aylaaarrr sonra olunca korkuyo insan haliyle
kızlar bide o gaz yapar bu gaz yapar diye düşünürsek ohhoooooo herşey gaz yapıyo şu mevsimde yenen.valla söylemesi ayıp ben dünakşam 1 tabak etli kurufasulye yedim.kızımın herakşam çok olmasa da gaz sancıları tutardı ama ilk defa dün akşam hiiiçççç ağlamadı desem yeridirters tepki yaptı sanırım kurufasulye bnm kızda
yaa orası öyle eskidken herşeyi yiyorlarmış hiçte böyle gaz sorunundan bahsetmiyorlar onorların yöntemleri bizden iyiydi sanırım..bebeklerin karnına katran felan sararlarmış sıcak tutsun diye sanırım biz bebeklerimizi ısıtamıyoruz sıcak su torbası felan geçiçi çözüm galiba kadınlar bebekleri sırtlarına sarıp işe başlıyorlarmış ..bizim gibi nerde tek işleri bebek olsun..
Kızlar Oto Koltuğu Bebek Arabası Ana Kucağı Portbebe Ne Kullanıyorsunuz Neler Aldınız Neler Önerirsiniz?
Travel Sistem denen Hepsi Bi Arada Olandan Alan ve Kullanan Var mı Memnunmusunuz?
Portbebemiz Var Ama Diğerleri İçin Tavsiye Bekliyorum Kullananlardan..
Chicco CT 02 İkili Set - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım ben bunu aldım ve çok memnunum tavsiye ederim valla. ana kucagında uyuyo daha yatağına alışamadı
selam kızlar...biraz geçmişi okuyabildim buğün... tüm iyi dilekleriniz için saolun öncelikle...bu arada bliraz topladım kendimi...yarın sabah ameliyatımız var... dua edin bize...
bu arada kızım pek mızmız buğün...2 dakka yatmadı sabah beri..kucakta uyuyo yatağına koyuyom mızıklıyo....aslında aklıma ne geldi..köylü kadınlar tarlaya giderken bebeklerini bağlarlarya...çok mantlklı...hem işimizi yaparız... hem karnı sıcak olur gaz olmaz.hemde uyurrlar....araştırdım varmış öle bişi...sizleşde paylaşem dedim Moby Wrap
Bebek Eşya'nın Videoları: Moby Wrap Taşıma Şalı [HQ] | Facebook
yapılışını bulursam yazarım yine... bakın bi
bence de mantıklı hem biz eğilip doğruldukça gazı daha kolay çıkar benceselam kızlar...biraz geçmişi okuyabildim buğün... Tüm iyi dilekleriniz için saolun öncelikle...bu arada bliraz topladım kendimi...yarın sabah ameliyatımız var... Dua edin bize...
Bu arada kızım pek mızmız buğün...2 dakka yatmadı sabah beri..kucakta uyuyo yatağına koyuyom mızıklıyo....aslında aklıma ne geldi..köylü kadınlar tarlaya giderken bebeklerini bağlarlarya...çok mantlklı...hem işimizi yaparız... hem karnı sıcak olur gaz olmaz.hemde uyurrlar....araştırdım varmış öle bişi...sizleşde paylaşem dedim moby wrap
bebek eşya'nın videoları: Moby wrap taşıma şalı [hq] | facebook
yapılışını bulursam yazarım yine... Bakın bi
süt için börülceyi yazan arkadaşlar marketten ya da pazardan mı alıyorsunuz börülceyi ve nasıl pişiriyorsunuz.ben hiç pişirmedim açıkçası burda satılırken de pek görmedim ya da dikkatimi çekmedi.benim sütüm iyice azaldı yazarsanız sevinirim.
ayrıca sütü arttıran bişey varsa deneyip memnun kaldığınız yazarsanız sevinirim kızlar.
börülce süt yapar demişsinizde... gaz yapmazmı... malum oda bi fasulye...
canım ben somustum medelayı ama eşim yanasmıyor süt yok pompaya ne gerek var dıyo...ben aventın manuel olan pomasıyla ıkı gogsumden 40 cc sagdım elektrıklı daha cok cıkartır dıyorum ama nafıle...
borulceyı nasıl yapıyosunuz canım ben nasılsa sutum artmıyo dıye epsını bırakmıstım ama baktım ıyıce azaldı bende yıne yapmaya karar verdım borulceyı haslayıp ıcıne sogan atıyorum zeytınyagıyla yıyordum sen nasıl yapıyorsun bıde bulguru nasıl yapıyosunuz bır umut devam edıcem bunlara artsın sutum ıyıce kesılmesın...
of kızlar her gun yenı bırsey ogrenıyorum burdan nasıl yanı suyudamı işe yarıyoorrr
Allah daha çok versin canım darısı basıma
kızlar bir de tarhana çorbası deneyin.bulgur pilavı da iyi ama gaz yapıyor hem de kuru ama çorba mükemmelll...ilk defA mememden süt aktığınnı gördüm yani kızım emmeden
tabii acılı olmayan bulabilirseniz.genelde acılı oluyor.bulgurdan çorba yapılabilir belkii
selam kızlar...biraz geçmişi okuyabildim buğün... tüm iyi dilekleriniz için saolun öncelikle...bu arada bliraz topladım kendimi...yarın sabah ameliyatımız var... dua edin bize...
bu arada kızım pek mızmız buğün...2 dakka yatmadı sabah beri..kucakta uyuyo yatağına koyuyom mızıklıyo....aslında aklıma ne geldi..köylü kadınlar tarlaya giderken bebeklerini bağlarlarya...çok mantlklı...hem işimizi yaparız... hem karnı sıcak olur gaz olmaz.hemde uyurrlar....araştırdım varmış öle bişi...sizleşde paylaşem dedim Moby Wrap
Bebek Eşya'nın Videoları: Moby Wrap Taşıma Şalı [HQ] | Facebook
yapılışını bulursam yazarım yine... bakın bi
senay cevabın için saol cnm
buarada hayırlı olsunpaşamız sünnet olmuş düğününde görün inş ayhhhh dur oakdar hızlı geçmesin zaman yanımızda kalsınlarrrrrrrr ağlıcam şimdi yaaa nasıl evlendircez bi bu sıpaları:)
arkadaşlar
çocukların sese alışması için ne yapmalıyız bilen var mı??
benim kız her sesi duyup uyanıyor
işte yine uyandı oofff
kızlar hep ne kadar süt verelim diyoruz ya, az önce ağustos annelerinde okudum bir topikte. şöyle yazmışlar
"bebeğin kilosu başına 150 ml süt vereceksiniz, ve bunu günde 7 yada 8 e böleceksiniz.Yani 3 kiloluk bebek ise 3x150= 450 ml süt vermeceksiniz bunuda 8 e bölersek 56 cc eder...
6 kiloluk bebek ise 6x150=900 ml 900 ü 8 öğüne bölersek, 112 ediyor..."
ne kadar doğru bilemiyorum ama paylaşmak istedim
canım yüksek sesten irkiliyorlar tiz sesleri sevmiyorlar ama insan sesini seviyorlar şimdilik yapacak bir şey yok ben radyo açıyorum yanında ama her sese uyanan bir çocuğum olsun istememarkadaşlar
çocukların sese alışması için ne yapmalıyız bilen var mı??
benim kız her sesi duyup uyanıyor
işte yine uyandı oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?