2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkürler canım, inş.

Bunu yazmazsam çatlarım

Dün itibariyle sezonu açtık biz

Korktugum gibi olmadı
))) darısı tüm bekleyenlere

sen dr.unu dinle canım, busem de yazmış ihmal etme. inş. en kısa zamanda iyi olur yavrun

aynen benimde boğazım yanıyor galiba faranjit başlyor(

gülşahhhcnm om-x i aldık ama nadar vericem yaa söylemiştin galiba ama unuttum ben günde 4 kez diyo 1 atlı kaşığı yani her seferde bi tatlı kaşığımı vermem gerek anlayamadım
4 kez 1 çaykaşığı veriyorum ben

çok geçmiş olsun dualarımız seninle

iyi çıkmış sonuçlar çok sevindim canım

kızlar penguenbebe.com dan alışveriş yaptım.süper fiyatlı ürünler var.mesela 24lü lansinoh göğüs pedini 4.75 tl ye aldım.biberon,ateşölçer vs bisürü şey aldım çok uygun fiyata.güvenilir bi siteymiş hbr veriyim dedim belki sizin de ihtiyacınız olan bişi olur diye

kızlar sezonu açanları kutluyorum biz 2 kez denedik ikinci doğumum olmasına rağmen inanılmaz acıdı ve başaramadık eşim de anlayışlı sağolsun zorlamaz ama yazık yani adama aylardır:)

kızlar sezonu açanları kutluyorum biz 2 kez denedik ikinci doğumum olmasına rağmen inanılmaz acıdı ve başaramadık eşim de anlayışlı sağolsun zorlamaz ama yazık yani adama aylardır:)

yaa 2. doğumun senin senn o kadar acıdıysa offf ben naparım yaa(( çok korkuyorum zaten.ayy kociş de gün sayıyo.bu pazar 40 doluyo offf valla yandım.dün doktor da süper iyileşmişsin dedi eşimin yanında.çıkınca oo iyi hadi iyileşmişin diyo bana bide migrosa götürdü çıkar çıkmaz şeyler indirimdeymişte töbe töbe siz anlarsınız işte hazırlıkları yapıyo anlıycanız bnm kociş kaçışım yokkkkk

süt için börülceyi yazan arkadaşlar marketten ya da pazardan mı alıyorsunuz börülceyi ve nasıl pişiriyorsunuz.ben hiç pişirmedim açıkçası burda satılırken de pek görmedim ya da dikkatimi çekmedi.benim sütüm iyice azaldı yazarsanız sevinirim.

ayrıca sütü arttıran bişey varsa deneyip memnun kaldığınız yazarsanız sevinirim kızlar.

meraba kızlar yaaaa o kadar korkmayın benım o kadar acımadı..kendını sıkmamak gerekıyo sanırım tabı bıraz acıyo ama bence ılk geceden daha kolay yanı...rahat olun bu konuda....herkesın aynı olucak dıye bırsey yok ....

bir de oğlumun göbeği kaka yapmak için ıkınırken dışarı doğru çıkıyor hafif şişkin kaldı göbüşü .böyle olan var mı allah korusun fıtık olmasından korkuyorum

Kızlar Oto Koltuğu Bebek Arabası Ana Kucağı Portbebe Ne Kullanıyorsunuz Neler Aldınız Neler Önerirsiniz?

Travel Sistem denen Hepsi Bi Arada Olandan Alan ve Kullanan Var mı Memnunmusunuz?

Portbebemiz Var Ama Diğerleri İçin Tavsiye Bekliyorum Kullananlardan..

Chicco CT 02 İkili Set - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım ben bunu aldım ve çok memnunum tavsiye ederim valla. ana kucagında uyuyo daha yatağına alışamadı

canım ben somustum medelayı ama eşim yanasmıyor süt yok pompaya ne gerek var dıyo...ben aventın manuel olan pomasıyla ıkı gogsumden 40 cc sagdım elektrıklı daha cok cıkartır dıyorum ama nafıle...
borulceyı nasıl yapıyosunuz canım ben nasılsa sutum artmıyo dıye epsını bırakmıstım ama baktım ıyıce azaldı bende yıne yapmaya karar verdım borulceyı haslayıp ıcıne sogan atıyorum zeytınyagıyla yıyordum sen nasıl yapıyorsun bıde bulguru nasıl yapıyosunuz bır umut devam edıcem bunlara artsın sutum ıyıce kesılmesın...

of kızlar her gun yenı bırsey ogrenıyorum burdan nasıl yanı suyudamı işe yarıyoorrr

hımm..anladım canım okumamşıtım
bence börülcenin etkisi çok 2 göğüsten 50 çıkmıyordu zar zor tek göğsümden 100 sağdım gece saat 4 de

Allah daha çok versin canım darısı basıma

haşlayıp salata yapıyorum içine ne istersen doğra limon ve zeytin yağı
dün akşam komşum bulgurlu köfte getirmişti 1 kase onu yedim 1 yabak börülce salatası 1 bardak ıhlamur 1 bardak da humana gece tek göğsümden 100 cc sağdım
sütün azsa pompa alma sakın anlamı yok.ben pompa çekmiyor sanmıştım meğer süt yokmuş

kızlar bir de tarhana çorbası deneyin.bulgur pilavı da iyi ama gaz yapıyor hem de kuru ama çorba mükemmelll...ilk defA mememden süt aktığınnı gördüm yani kızım emmeden

canım limonun gaz yaptığını okumuştum.asit oranı fazla biliyorsun !!

kızlar bir de tarhana çorbası deneyin.bulgur pilavı da iyi ama gaz yapıyor hem de kuru ama çorba mükemmelll...ilk defA mememden süt aktığınnı gördüm yani kızım emmeden

tabii acılı olmayan bulabilirseniz.genelde acılı oluyor.bulgurdan çorba yapılabilir belkii

cnm sanki bnm oğlumu yazmışsın öyle çok güldümki okurken hele o yalancı memeden sonra gögsümü verip kapışı ve çıkardığı sessss Allahım ondan mutlusu yok
emziği kesinlikle kabul etmiyo boğuluyo gibi yapıyo fırlatıyo resmen midesini bulandırıyo yaa bakkal emziğide nukun silikınlu emziğide hiçbiri fayda etmedi kabul etmiyo illada gögsüm en son emip doyunca onla oyanamaya balşlıyo yani bizi emzik gibi kullanıyolar )

senay cevabın için saol cnm

buarada hayırlı olsunpaşamız sünnet olmuş düğününde görün inş ayhhhh dur oakdar hızlı geçmesin zaman yanımızda kalsınlarrrrrrrr ağlıcam şimdi yaaa nasıl evlendircez bi bu sıpaları:)

Son düzenleme:

e tabi öyle bi yerde herkesin bünyesi aynı diil ama aylaaarrr sonra olunca korkuyo insan haliyle

kızlar bide o gaz yapar bu gaz yapar diye düşünürsek ohhoooooo herşey gaz yapıyo şu mevsimde yenen.valla söylemesi ayıp ben dünakşam 1 tabak etli kurufasulye yedim.kızımın herakşam çok olmasa da gaz sancıları tutardı ama ilk defa dün akşam hiiiçççç ağlamadı desem yeridir ters tepki yaptı sanırım kurufasulye bnm kızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…