- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- Konu Sahibi CaglayanCicek
canııım istersen sanada göndereyim hemenopuyorumnanaktan:1hug:
canım arkadaşım benim yaaa...almış kadar oldun çok teşekkürler bitanemopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canııım istersen sanada göndereyim hemenopuyorumnanaktan:1hug:
bizim hediyemiz de geldi
schule teyzesi teşekkür ederiz çok cici:)))
hafta sonu çekip koyarım resmini becerebilirsem:)))
biz de gönderdik yarın alır arkadaşımız:))))))
Evridiki canımmmmmmmm çok teşekkür ederizzzzzzzzzzzzzzz
bayıldık cicilerimizeeeeeeeeeee çok mutlu oldukkkkkkkkk
eşimde bayıldıııııııııı çok teşekkür ediyoruzzzzz
dün akşam geldi hediyemizzzz
işten artık siteye bağlanamıyorummmm dün akşam mesaideydim çok geç geldim
bgn de şimdi girdim eve yine mesai vardı
eve girer girmez yemek bile yemeden size yazayım dedim DD
çok öpüyoruzzzzzzzzz :)
Yuppiiiiii hediyem geldiiiiii :))
Nur_45 Teyzemize kocaman kocaman öpücükler ve minik ayaklarımızla sevinç tekmeleri yolluyoruz.
Kızımın süslü bir prenses olacağını tahmin etmiş olacak ki çoook güzel pembiş pembiş kenarında minik gülleri ve incileri olan bir bebek ayakkabısı almış Nur teyzemiz.
Geçenlerde gerçekten içimde dedim ki " keşke patik tarzı bir hediye gelse de kızımın ömrü boyunca saklasam" içim çok temizmiş sanırım dileğim tuttu. Bu ayakkabılarını kızımın ömrü boyunca saklayacağım.
Bu arada şu ana kadar kızıma hiç bebek ayakkabısı almamıştık.! Bu ilk oldu. :)
Çoooookkk teşekkür ediyoruuuzzzz opuyorumnanaktan
Resmini şu an çekip koyamıyorum akşam evde çekip yarın mutlaka buraya ekleyeceğim.
Yuppiiiiii hediyem geldiiiiii :))
Nur_45 Teyzemize kocaman kocaman öpücükler ve minik ayaklarımızla sevinç tekmeleri yolluyoruz.
Kızımın süslü bir prenses olacağını tahmin etmiş olacak ki çoook güzel pembiş pembiş kenarında minik gülleri ve incileri olan bir bebek ayakkabısı almış Nur teyzemiz.
Geçenlerde gerçekten içimde dedim ki " keşke patik tarzı bir hediye gelse de kızımın ömrü boyunca saklasam" içim çok temizmiş sanırım dileğim tuttu. Bu ayakkabılarını kızımın ömrü boyunca saklayacağım.
Bu arada şu ana kadar kızıma hiç bebek ayakkabısı almamıştık.! Bu ilk oldu. :)
Çoooookkk teşekkür ediyoruuuzzzz opuyorumnanaktan
Resmini şu an çekip koyamıyorum akşam evde çekip yarın mutlaka buraya ekleyeceğim.
evetttt bizde melocun teyzemizin bize yolladığı cicileri paylaşalım...