- 29 Nisan 2010
- 360
- 0
- Konu Sahibi CaglayanCicek
çok güzel canım güle güle giyinsin bebeğin canımm
sağol canım benim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel canım güle güle giyinsin bebeğin canımm
Eki Görüntüle 58431
Eki Görüntüle 58432
Eki Görüntüle 58433
bunlarda bizim hediyemiz....moonsun82 arkadaşıma tekrar çok teşekkür ederim:)))))))))))))çok mutlu olduk:))))
Çok güzeller canım mehtap arkadaşımızda çok zevkliymiş ne kadar güzel şeyler almış güzel günlerde kullan canım
yaşasın...alkisalkisalkis bizde hediyemizi aldık..
melocuum sana çok teşekkür ediyoruz..çok güzeller..opuyorumnanaktan ben de bebişimde çok beğendik:)))))çok mutlu oldum ya..böyle harika paylaşımlar yapmak çok heyecan vericidelikafadulden..asla unutmayacağım neşeli anılar olacak bende..notunu okudum çok sağol canım benim..Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ve bebeklerimizi sağlıkla büyütelim..:CüvCüv
tekrar çok teşekkür ederiz melocuum..çok öpüyoruz seni..opuyorumnanaktan
hemen resimleri ekleyelim:)))))))
yaşasın...alkisalkisalkis bizde hediyemizi aldık..
melocuum sana çok teşekkür ediyoruz..çok güzeller..opuyorumnanaktan ben de bebişimde çok beğendik:)))))çok mutlu oldum ya..böyle harika paylaşımlar yapmak çok heyecan vericidelikafadulden..asla unutmayacağım neşeli anılar olacak bende..notunu okudum çok sağol canım benim..Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ve bebeklerimizi sağlıkla büyütelim..:CüvCüv
tekrar çok teşekkür ederiz melocuum..çok öpüyoruz seni..opuyorumnanaktan
hemen resimleri ekleyelim:)))))))
Çok güzeller canım mehtap arkadaşımızda çok zevkliymiş ne kadar güzel şeyler almış güzel günlerde kullan canım
Evetttttttt kızlar sonunda bizim hediyemizde elimize ulaştı
Okulda öğle tatilinde geldi kargom:sm_cool:
Heyecandan ellerim titredi
Alır almaz açtım
Çoooookkk ama çoook beğendimopuyorumnanaktan
Red-cake ( ELİF) arkadaşıma çok teşekkür ederim.a.s.
Kızıma çok cici bir elbise ve minicik harika ayakkabılar almış.
İlk ayakkabılarını kullandıktan sonra kızımın çeyizine koyacağım ömür boyu saklasın.zemuszemus
Ama içinden çıkan not beni okadar duygulandırdıki okulda hüngür hüngür ağladım çok güzel şeyler yazmışsın çoookk
Eve geldim eşimde çok beğendi ona notu okurken yine ağlamaya başladım
Sağol canım arkadaşım benim olumunekankayizsmile
Evettt şimdide cicilerimizin resimleriiii
Bu arada çağlayancığım bu etkinlik için sana çoook teşekkür ederim
Gerçekten ömrümüz boyunca hep anacağımız bir hatıra oldu
Emeğine sağlık canım...