- 2 Mart 2010
- 6.265
- 1
- Konu Sahibi CaglayanCicek
Rica ederim canım ne demek beğendiğine çok sevindim.Olur tabiki görüşelim artık çok iyi olur.:teytey:
Ayy evet doğurmadan görüşelim biz yoksa hastanede ziyarete gelicez birbirimizi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım ne demek beğendiğine çok sevindim.Olur tabiki görüşelim artık çok iyi olur.:teytey:
Ayy evet doğurmadan görüşelim biz yoksa hastanede ziyarete gelicez birbirimizi :))
Belkide aynı günde olur doğumlarımız aramızda fazla bişey yok bellimi olur :))) üçümüzde aynı odada olurmuşuz taçlarımızıda takarızkaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
Belkide aynı günde olur doğumlarımız aramızda fazla bişey yok bellimi olur :))) üçümüzde aynı odada olurmuşuz taçlarımızıda takarızkaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
kızlar bir yandan sizi takip edip bir yandan yazılı sorusu hazırlıyorum yanlış yaparsam sebebi sizsiniz ona göre :roflol:
Ben haftasonu gidiyim bursaya hepinize alır gönderirim kızlar taç üzülmeyin siz.
Gerçi benimde anne aklıma gelmedi bebişi düşündüm gönderdim ama bir dahaki çekilişe artık anneye alırım birşeyler
Eki Görüntüle 58290
Eki Görüntüle 58291
Eki Görüntüle 58292
kızlarr hediyemiz geldi fns93 arkadaşım çok teşekkür ederizz çok sağol hepsi birbirinden cicii...bornoz takımı,önlüğü,patiğii,çorabııı
Rica ederim canım.Anneye de kalıcı bir hatıra olsun dedim.Güzel günlerde kullansınlar ikiside sağlıkla.
Olur mu olur aynı gün aynı saatte aynı hastanede olup buluşamadık ki o kadarda denk gelmişiz birbirimize belki doğumlarda buluşuruz :1hug:
kızlar bir yandan sizi takip edip bir yandan yazılı sorusu hazırlıyorum yanlış yaparsam sebebi sizsiniz ona göre :roflol:
fns93 süpersin valla.. canım sende güle güle kullan cicilerini
harikasın :dance:
:roflol: üçünüzde de aynı taçç :roflol: süperrr yaaa olur mu olur
Merhaba arkadaşlar ben bugün hediyemi aldım sanırım ilk resim koyan ben olacağım Bana Ela arkadaşımız göndermiş ve çoooook beğendim üstelik çokda güzel bir not eklemiş hediyesine.Çok teşekkür ediyorum Elacım veeee işte karşınızda lohusa tacım kızımın hastane çıkışı veee çorabımız...
Eki Görüntüle 58290
Eki Görüntüle 58291
Eki Görüntüle 58292
kızlarr hediyemiz geldi fns93 arkadaşım çok teşekkür ederizz çok sağol hepsi birbirinden cicii...bornoz takımı,önlüğü,patiğii,çorabııı
yasmin güle güle kullan canım çok hoş bi bebek pembesi seçmiş çağlayan:) zevkine sağlık
manikk bu takımı çağlayan alırken kızan ablandı demi kaydirigubbakcemile3 bak taaa antalyalara geldi kaydirigubbakcemile3
gerçektende annelerimiz birbirinden zevkliii
yasmin şapkasınada bayıldımmmm güle güle kullanın
yok canım benim aldığım takıma kızan çağlayanın ablasıydı bizim hikaye yılan hikayesine döndü valla sanal alemin bile kafasını karıştırdık:)
çağlayancım tşk ederim canım hihoyyyt kızım için çok güzel bir hediye almışsın buyrunnnnnnnnn kızımda tşk ediyor teyzesi a.s