- 13 Kasım 2009
- 1.544
- 0
- Konu Sahibi CaglayanCicek
benim hediyemde yarın teslim olacak eyvahedigeldismile umarım alan arkadaşım beğenir :kedi: baya dolandım.. değişik, işe yarayan, kalıcı bişi olsun istedim ama bakalım artık bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok cici gle güle giyinsin bebişinn çok zevklid bizim hatunlar
yeşim-yasminkamu güzel günlerde kullanın hediyelerinizi
bizim hediyemiz de geldi
schule teyzesi teşekkür ederiz çok cici:)))
hafta sonu çekip koyarım resmini becerebilirsem:)))
biz de gönderdik yarın alır arkadaşımız:))))))
arkadaşlar bugün hediyemizi aldık öyle çok mutlu oldumki ağladım tutamadım kendimi (hemde misafirlerimin yanında)....MELOCUM ve güzel kızı ELVİNe sonsuz teşekkür ediyorum çok güzel bi hatıra oldu bize severek kullanıcaz...oğluşumla birlikte size kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz..
arkadaşlar bugün hediyemizi aldık öyle çok mutlu oldumki ağladım tutamadım kendimi (hemde misafirlerimin yanında)....MELOCUM ve güzel kızı ELVİNe sonsuz teşekkür ediyorum çok güzel bi hatıra oldu bize severek kullanıcaz...oğluşumla birlikte size kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz..
yeşim-yasminkamu güzel günlerde kullanın hediyelerinizi
çok teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin olsun inşallah sağlıklı günlerde giymek nasip olsun....güle güle kullanın canım çok güzel bi hatıra olucak hem bize hem minişlerimize opuyorumnanaktan
eee yeşimm hani fotoğraf
foto isterizzzz
güle güle kullanınnn
melocum bide söylemeden geçemiyeceğim daha öncede belki söylemişimdir kızım olsaydı ismini elvin düşünüyodum isminin elvin olması benim oğlumada mert tuna koymamız beni çok heyecanlandırdı
Eki Görüntüle 58290
Eki Görüntüle 58291
Eki Görüntüle 58292
kızlarr hediyemiz geldi fns93 arkadaşım çok teşekkür ederizz çok sağol hepsi birbirinden cicii...bornoz takımı,önlüğü,patiğii,çorabııı
çağlayancım tşk ederim canım hihoyyyt kızım için çok güzel bir hediye almışsın buyrunnnnnnnnn kızımda tşk ediyor teyzesi a.s
çağlayancım tşk ederim canım hihoyyyt kızım için çok güzel bir hediye almışsın buyrunnnnnnnnn kızımda tşk ediyor teyzesi a.s
fatma ben de çok beğendim aldıklarını too be güle güle kullanılsın canım