- 10 Nisan 2008
- 4.473
- 3
- 40
- Konu Sahibi CaglayanCicek
ayy bayıldıım acaba bana ne gelcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben bugün hediyemi aldım sanırım ilk resim koyan ben olacağım Bana Ela arkadaşımız göndermiş ve çoooook beğendim üstelik çokda güzel bir not eklemiş hediyesine.Çok teşekkür ediyorum Elacım veeee işte karşınızda lohusa tacım kızımın hastane çıkışı veee çorabımız...
CAnım öyle düşünme sonuçta sen gönlünden geçeni aldın ve ona hediye ediyorsun sonuçta tanımadığın birinin zevkini bilemezsin ki tabiki beğenir bende düşünüyorum acaba diye ama sonuçta birbirimizin zevklerini bilmiyoruz gönlümüzden geçen içimize sinen en güzel hediyeyi alıp gönderdik birbirimize
Merhaba arkadaşlar ben bugün hediyemi aldım sanırım ilk resim koyan ben olacağım Bana Ela arkadaşımız göndermiş ve çoooook beğendim üstelik çokda güzel bir not eklemiş hediyesine.Çok teşekkür ediyorum Elacım veeee işte karşınızda lohusa tacım kızımın hastane çıkışı veee çorabımız...
çok güzelmiş canım minişin güzel günlerde kullansın inşşkaydirigubbakcemile2
Canım sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah... Ayyy minik kızın bunun içinde ne tatlı oluuuurrrr!!! minik cherry domates gibi kaydirigubbakcemile3 yerim ben onuuuu
ayy bayıldıım acaba bana ne gelcek
aay açılışı yaptın yani ne güzel güle güle kullansın bebişin ve tacınıda sen güle güle kullan canımMerhaba arkadaşlar ben bugün hediyemi aldım sanırım ilk resim koyan ben olacağım Bana Ela arkadaşımız göndermiş ve çoooook beğendim üstelik çokda güzel bir not eklemiş hediyesine.Çok teşekkür ediyorum Elacım veeee işte karşınızda lohusa tacım kızımın hastane çıkışı veee çorabımız...
Canım beğenmene çok sevindim.Çorap pembe tulumu kırmızı ama çorabı sonradan gördüm daha önce kendi kızçeme de almıştım senin küçük kızçene de almak istedim.Lohusa tacını da sana da bir hatıra olması için aldım .Hatta aynısından 3 tane vardı başka da yoktu çok güzel bir tesadüf dedim ve üçünüde aldım.Kendime sana ve çağlayana :))):lepi::lepi::lepi:
Canım beğenmene çok sevindim.Çorap pembe tulumu kırmızı ama çorabı sonradan gördüm daha önce kendi kızçeme de almıştım senin küçük kızçene de almak istedim.Lohusa tacını da sana da bir hatıra olması için aldım .Hatta aynısından 3 tane vardı başka da yoktu çok güzel bir tesadüf dedim ve üçünüde aldım.Kendime sana ve çağlayana :))):lepi::lepi::lepi:
Çok güzelmiş canım güzel günlerde giysin bebişin tacında çok yalnız kırmızı en sevdiğim renk :))[/QUOTE
Çağlayancım tacı alırken tesadüf bu ya aynısından üç tane vardı ve başka yoktu bende üçünüde aldım haleye sana ve bana.Buluşunca sanda veririm canım tacını.güzel günlerde kullanın...kaydirigubbakcemile2
Çağlayancım tacı alırken tesadüf bu ya aynısından üç tane vardı ve başka yoktu bende üçünüde aldım haleye sana ve bana.Buluşunca sanda veririm canım tacını.güzel günlerde kullanın...kaydirigubbakcemile2
Üçümüzde inş.doğumdan sonra takarız güzel güzel taçlarımızı :)))
Çok güzelmiş canım güzel günlerde giysin bebişin tacında çok yalnız kırmızı en sevdiğim renk :))[/QUOTE
Ayy keşke Bursada otursaymışım bendekaydirigubbakcemile3
güle güle takın kızlar taclarınızıalkisalkisalkis
Ayy keşke Bursada otursaymışım bendekaydirigubbakcemile3
güle güle takın kızlar taclarınızıalkisalkisalkis