12. gün kan testim malesef negatif
arkadaşlar 11.günüm ve değerim 5 çıktı pazartesi tekrar kan vericekmişimherşeyin hayırlısı inşallah
arkadaşlar 11.günüm ve değerim 5 çıktı pazartesi tekrar kan vericekmişimherşeyin hayırlısı inşallah
senin tamamdır:==
hayırlı olsun:)))
ayyy canım hadi inşallah hamilesindir..mutlu oluruz senin kadar:)))))))))))))))))
Selam arkadaşlar...
ben daha önce 2 tüp bebek tedavisi geçirdim maalesef ikiside negatif.yılbaşından sonra Prof.dr.Lemi İbrahimoğlu ile tekrar tedaviye başlıyoruz.Görüşlerimizi paylaşalım istedim ...Teşekkürler....
kızlar selam herkeze benim yumurtalarım biraz arsız çıktı yhu tam 30 tanelermiş ama doktor 30 unuda istemiyorum işime yarayanları alıcam diyor bende hepsini alsın istiyorum kıyamıyorum sanki hiçbirine ayy ne saçma sapan ruh halime büründüm yaa sanki hepsi çocuğummuş gibi geliyordeli diyeceksiniz biliyorum ama napıyım kıyamıyorum hepsini alsın hepsine işlem yapsın istiyorum tabi bu imkansız yarın gidicem bakalım doktora neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?