2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

öznur cum çok üzüldüm cnm...hayırlısı olsun..ALLAH en kısa zamanda kucaklarımızı doldursunn inşşş.....

öznur ; çok üzüldüm ama hayırlısı olsun diyelim. inşallah 2. denemende yüzün güler canım

benm de transferimin 3. günü, çok garip bir his, sabır sabır sabır:)

12. gün kan testim malesef negatif

öznur canım cok üzüldüm inanki ne desem bos cok buyuk bı hayal kırıklıgı bılıyorum senın bu yasadıgını 2 ay once bende yasadım cok acı ama sabır arkadasım sabret dua et cok zorda olsa gecek bu gunlerde bak ben 3 kez tüp bebek yaptırdım ve 3 de hep negatıf sana yasadıklarımı anlatsam varya... güclü ol hersey ALLAH tan herseyın hayırlısını dile canım kendını yıpratma

arkadaşlar 11.günüm ve değerim 5 çıktı pazartesi tekrar kan vericekmişimherşeyin hayırlısı inşallah

senin tamamdır:==

hayırlı olsun:)))

böyle diyince nasıl mutlu oldum ama dereyi görmeden paçayı sıvayamıyorum canım pazartesi belli olucak tam olarak umarım değerim kat be kat artmış olur Allahın izniyle

ayyy canım hadi inşallah hamilesindir..mutlu oluruz senin kadar:)))))))))))))))))

inşallah canım inşallah umarım hamileyimdir böyle olmayı o kadar çok istiyorum ki ama herşeyin hayırlısı

merhaba nisa34.benim kardeşimin doktoru da lemi beydi.hayırlısı olsun diyorum.bende şubatta 2.denememi yapacağım inş.bahçeciyi düşünüyorum.bu gün ilk görüşmemizi yaptık.doktorumuzu çok sevdik.bakalım inş sonuç güzel olur

lemi bey çapada da çalışıyor biliyorsun diimi?

kızlar benide ekleyin.umut tüp bebekte yaptırmayı düşünüyordum ama burda kötü tecrübeler okuyorum korkmaya başladım..

kızlar selam herkeze benim yumurtalarım biraz arsız çıktı yhu tam 30 tanelermiş ama doktor 30 unuda istemiyorum işime yarayanları alıcam diyor bende hepsini alsın istiyorum kıyamıyorum sanki hiçbirine ayy ne saçma sapan ruh halime büründüm yaa sanki hepsi çocuğummuş gibi geliyor deli diyeceksiniz biliyorum ama napıyım kıyamıyorum hepsini alsın hepsine işlem yapsın istiyorum tabi bu imkansız yarın gidicem bakalım doktora neler olucak

merhabalar bende beklemedeyım bahcecıde yaptrdık 6 gun oldu trnsfer olalı 4 uncu denememız 1 düşük 2 negatıf var hayırlısı bakalım

selam edavuca, benim ctesi toplandı yumoşlarım. usg de hep 12 görünürken toplana toplana 6 tane toplandı. bende çok üzüldüm ilk başlarda, hepsi toplansın ve döllensin istiyorum ama diğerleri boş çıkmış. kendini çok yüksek sayılara hazırlama, sonra insan hayalkırıklığına uğruyor. az olsun öz olsun. en kalitelilere işlem yapılsın ve bu ay hayırlısıyla hamile kal inşallah. benim yarın transferim var. 3 tanesi döllenmiş. yaşdan dolayı 1 tanesi transfer olacak. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...

bende kaçmazsam tedaviden:)şubat 10 da nasipse başıyacagım ankara medicana benide ekleyinnnn.dualarınıza ihtiyacım var.

kızlar benimde ayın 19 unda transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo ile bu 2.tedavim yalnız size sormak istediğim birşey var ya dün tuhaf bişey oldu sizlerede bir danışayım ben şimdi jel yerine iğne kullanıom progynex dün süt gibi akıntım çoktu fakat bir ara wc gittim sildiğimde topak şeklinde baya fazla jel kullanmışım gibi arko krem kıvamında yeşil beyaz gri gibi rengini tam çözemediğim akıntı geldi çok korktum neyin nesi acaba yaa bilenlerin acil cevabı lasım:) bugünde az az gelio silince
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…