• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

:18::18:BAŞLADIM:18::18:
Merhabalar akadaşlar ben çok ilginç bir şekilde adet gördüm ve bugün kliniğe giderek tedaviye başladım bugün klinik çok sakindi 10:30 gibi muayene alındım muayene bitikten sonra biraz süleymanbey ile konuştuk sonra hemşire hanım ilaçlarımı anlattı ilk iğnemi hemşire hanım yaptı

hayırlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.ben de başalamayı düşünüyorum.ankaradan bir merkez arıyoruz.eğer bulsaydık bugün ben de başlamış olacaktım.dört kere denedik olmadı.hayırlısı.:emir_bebek:

bende bugun bismillah dedim ve ilk muayenemi oldum 3 4 gune kadar adet olucam inş başlıycaz tam olarak umut tüp bebekte başlıyorum inş sonucu hepimizin pozitif olur cektigimiz eziyete korkuya umuda deger cok zormuş benm en buyuk korkumda yumurta toplama da alacagım anestezi bugune kadr hiç anestezi almadım bundan fena halde korkuyorum ya kalkamazsam korkusu var :43: RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAHHHHHH

Merhaba Arkadaslar
ben gec evlenen gruptanım. 39 yasını bıtırecegım yakında..
memorıal hastanesınde subat ayında ılk tüp bebek denememı yapıcam.doktorum yumurta rezervımın az oldugunu ve sansımızın %10 oldugunu soyledı ama ben yıne de umutluyum..
Allah ısteyen herkese evladını kucagında gormeyı nasıp etsın.. benımde ınsallah:)

Kızlar merhaba bi sorum olcak size cevaplarsanız çok sevinirim:)))))))
Ben iğne kullanacağım 8. gündeyim, 300 gonal f ile başladım, 3. gün öncede gonal f e ilaveten 75 doz menogon yapılıyorum..bugün doktora gittim en büyük yumurta çapım 11,5 mm. Doktorum herşey normal dedi.ben dedim acaba ilaçlarmı etkilemiyor..doktorum hayır dedi, yavaş yavaş büyüyor bi problem yok dedi. Ama ben acaba niyeki diye düşünüyorum? doktorum yumurta toplamamın gelecek hafta salı günü olacağını söyledi..

herkese hayırlı günler arkadaşlar inşallah bu çabalarımızın meyvelerini saglıkla toplarız en kısa zamanda..
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben ginera kullanıyorum ve adetimin 10. günü 14 ünde lucrine başlıycam ve hala adetim devam ediyor bu arada ben pcoluyum :59: anlamadım bu işi böyle birşeyle karşılaşan varmı aranızda...

canım bende orda tedavi gördüm ilk denememdi ve ne yazık ki tutmadı nasip artık bence kaçma yada ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman başla ben 2. tedavime mart sonu gibi başlayacağım yani nisana kayacak

canım nasıl peki medicana ankaradan memnunmusun?kim yaptı işlemlerini.nasıl bir yer ?çok teşekkür ederim .2. tedavinidemi medicanada yaptırcaksın?

bende bugun bismillah dedim ve ilk muayenemi oldum 3 4 gune kadar adet olucam inş başlıycaz tam olarak umut tüp bebekte başlıyorum inş sonucu hepimizin pozitif olur cektigimiz eziyete korkuya umuda deger cok zormuş benm en buyuk korkumda yumurta toplama da alacagım anestezi bugune kadr hiç anestezi almadım bundan fena halde korkuyorum ya kalkamazsam korkusu var :43: RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAHHHHHH

canım hiç içini boş yere sıkma çok az bir uyku oluyor hemen uyanıyorsun.herşey çok gelişti artık .benim 80 yaşındaki dedem ameliyat olduda biz şu 15 dakikalık operasyondanmı korkucaz.hem güzel bişe için amacımız belli .

merhaba arkadaşlar.ben de vardm listede ama çoktandr yazamıyorm.ben yumurta gelştrme aşamasını bitirmk üzereym.yarn muhtemeln çatltma iğnesi vurulack.tecrübli arkadşlara bir şey sormk istiyorm benim 10 civarı yumrtam varmş ama büyüklükleri çok farklı birkaç 16 ,birkaç 14 birkaç 10 ..bu normal bir şey mi.umarm hepimz olumlu sonuç alırz birbirimize de dua edelm.çok heyecanlı ve stresliym.
bu arda göğüs ağrısı bende de var daha önce de olmuştu içini ferah tut arkadaşm normal bu.

canım benimde öyle farklı boyutlarda yumoşlarım vardı herşey normal merak etme inşallah sonuna kadar güzel devam eder tedavinde bebğine kavuşursun canım bu arada benim göğüs acılarım hala devam ediyor

arkadaşım test sunucunu merak ettim 5 çıkmıştı tekrar test yaptınmı cevap yaz

canım ne yazık ki düştü değerim olmadı yani nasip napalım inşallah ikinci tedaviye bebeğime kavuşurum iyiyim çok şükür sonucu alınca yıkıldım sayılmaz sanki içten içe bekliyordum bunu güzel rabbim içime doğdurdu valla olsun şubatta dinlenicem şubat sonu mart başı gibi adet olunca ikinci tedavime dondurulmuşlarımla devam edicem Allahtan bi mani olmazsa

merhaba canım aynı sorun bendede vardı kabız olmustum ancak lavmanla cıktı benımkı yarı lavman yaptık evde doktorunu ara muhakkak ıkınmamaya calış öncekındede kabız olmuştum ben fitille çıkabılmıştim aklına kötü şeyler getırme çünkü ben hamıle kalmıstım öncekınde ama sonradan düşük yaptım şimdi benımde 4 üncü denemem 17 sınde transfer oldu beklemedeyım he bırde duphalac şurup var bagırsak duzenleyıcı ondanda içtim sen bı doktorunu ara canım hayırlı sonuclar hepımıze inşallah

inşallah bu 4.deneme sana bebeğini verir canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekleyeceğiz inşallah

Merhabalar akadaşlar ben çok ilginç bir şekilde adet gördüm ve bugün kliniğe giderek tedaviye başladım bugün klinik çok sakindi 10:30 gibi muayene alındım muayene bitikten sonra biraz süleymanbey ile konuştuk sonra hemşire hanım ilaçlarımı anlattı ilk iğnemi hemşire hanım yaptı

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel bi şekilde devam eder ve bebeğine kavuşursun canım

inşallah canım herşey güzel gider yeterki rahat ol umutlu ol ve anesteziden korkmanı gerektirecek hiçbişi yok bende korkuyordum çok şükür ki uyduğumu hiç hatırlamadan beni kaldırdıklarını hatırlıyorum yarım saat sonrada evime gittim hiç korkma canım

Merhaba Arkadaslar
ben gec evlenen gruptanım. 39 yasını bıtırecegım yakında..
memorıal hastanesınde subat ayında ılk tüp bebek denememı yapıcam.doktorum yumurta rezervımın az oldugunu ve sansımızın %10 oldugunu soyledı ama ben yıne de umutluyum..
Allah ısteyen herkese evladını kucagında gormeyı nasıp etsın.. benımde ınsallah:)

olsun drlara bakma bencede canım Allah büyük ne zaman ne olacağı belli olmaz genelde drların senin çocuğun olmaz dediği kişilerin hep bebişleri kucaklarında oluyor sen yeterki umudunu inancını kaybetme güzel Allahım sanada bi evlat nasip edecek inşallah

Kızlar merhaba bi sorum olcak size cevaplarsanız çok sevinirim:)))))))
Ben iğne kullanacağım 8. gündeyim, 300 gonal f ile başladım, 3. gün öncede gonal f e ilaveten 75 doz menogon yapılıyorum..bugün doktora gittim en büyük yumurta çapım 11,5 mm. Doktorum herşey normal dedi.ben dedim acaba ilaçlarmı etkilemiyor..doktorum hayır dedi, yavaş yavaş büyüyor bi problem yok dedi. Ama ben acaba niyeki diye düşünüyorum? doktorum yumurta toplamamın gelecek hafta salı günü olacağını söyledi..

canım drunun dediği gibi yavaş büyümeli ki bütün yumoşların aynı boyuta ulaşmalı sonrasında da güzel yumoşlarını senden ayıracaklar sen kendini üzme takılma o kısımlara umarım herşey güzel güzel devam eder ve bebeğin sımsıkı tutunur annesine Allahım gönlünüzün muradını en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

selam arkadaşlar bende bu ay başlıyorum... herkese hayırlı sonuçlar inşallah:)))

hadi hayırlısı canım umarım iyi bi başlangıç ve güzel mutlu bir son olur

canım bende orda tedavi gördüm ilk denememdi ve ne yazık ki tutmadı nasip artık bence kaçma yada ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman başla ben 2. tedavime mart sonu gibi başlayacağım yani nisana kayacak

canım nasıl peki medicana ankaradan memnunmusun?kim yaptı işlemlerini.nasıl bir yer ?çok teşekkür ederim .2. tedavinidemi medicanada yaptırcaksın?

canım benimde ilk tedavim tutmadı evet ikinci tedavimi de orda görmeyi istiyorum çünkü dondurulmuşlarım var ve drum Mehmet Öztürkmen memnunum kendisinden zaten hastane olarak temiz ve ilgili kişiler ayrıca nerede yaptırırsan yaptır güzel Allahım nasip ettiyse her yerde bebeğine kavuşursun ben bunun kanısındayım canım 2.ye mart gibi başlayacağım yani şubat sonu mart başı gibi ikinci adetimi olunca gideceğim ama bu adetimin 3.günü gidip kist oluşmuşmu diye bide rahim duvarım ne durumda diye baktırmak için gidicem o sırada da şu zaman başlamak istiyorum dicem zaten drum bana bıraktı ve ilk tedaviden sonra rahmin ve vücudun kendini toplaması için 2-3 adet siklusunun geçmesi gerekiyormuş o yüzden en uygun mart ayını gördüm bende ki inşallah güzel Allahım bu sefer yavrularımıza kavuşturur bizleri

canım ne yazık ki düştü değerim olmadı yani nasip napalım inşallah ikinci tedaviye bebeğime kavuşurum iyiyim çok şükür sonucu alınca yıkıldım sayılmaz sanki içten içe bekliyordum bunu güzel rabbim içime doğdurdu valla olsun şubatta dinlenicem şubat sonu mart başı gibi adet olunca ikinci tedavime dondurulmuşlarımla devam edicem Allahtan bi mani olmazsa

hayırlısı buda inşallah kocağına alacağın yavrunun işığıdır ben de aralıkta denedim 12.3 çıktı çok düşük dedi duktur benimde bebeyim düştü onun için seni çok merak ettim inşallah hayırlısı olur hepimiz için senin kaçıncı denemen

arkadaşlar benim de cumartesi veya pazar yumurtam toplanacak.ama tedaviye tekrar baştan başlayacağız.çok yumurta olmalı diyor doktorum.2 ay sonra tekrar sil baştan tedavi olacakmışım.çünkü 30 yumurtada 1 tane genetik sorunu olmayan embriyo olacakmış.bakalım hakkımda hayırlısı.

arkadaşlar benim de cumartesi veya pazar yumurtam toplanacak.ama tedaviye tekrar baştan başlayacağız.çok yumurta olmalı diyor doktorum.2 ay sonra tekrar sil baştan tedavi olacakmışım.çünkü 30 yumurtada 1 tane genetik sorunu olmayan embriyo olacakmış.bakalım hakkımda hayırlısı.

canım senin yumurta sayın çok , neden problem olduki? Herşeyin hayırlısı olsun..

hayırlı olsun tedavin arkadaşım
güzel haberlerini alırız inşallah

geçmiş olsun canım ama anlamadım.bu tedavi boşa mı gitti şimdi. kaç tane yumurtan olmuş.b toplanan yumurtalar nolacak peki

canım hiç içini boş yere sıkma çok az bir uyku oluyor hemen uyanıyorsun.herşey çok gelişti artık .benim 80 yaşındaki dedem ameliyat olduda biz şu 15 dakikalık operasyondanmı korkucaz.hem güzel bişe için amacımız belli .

çok teşekkur ederim cok sagolun sayenizde biraz ferahladım allah hepimize yardım etsin zor bi sınav rabbim hepimizin başarmasını nasip etsin inşallah

[

inşallah canım herşey güzel gider yeterki rahat ol umutlu ol ve anesteziden korkmanı gerektirecek hiçbişi yok bende korkuyordum çok şükür ki uyduğumu hiç hatırlamadan beni kaldırdıklarını hatırlıyorum yarım saat sonrada evime gittim hiç korkma canım

çok teşekkur ederim cok sagolun sayenizde biraz ferahladım allah hepimize yardım etsin zor bi sınav rabbim hepimizin başarmasını nasip etsin inşallah

amin allah herkese nasip etsin bende 2 tüp tedavisine başlamak istiyorum ama hastane konusunda kararsızım baçeçi klinigini öneriyorlar ama daha gitmedim sizce en iyisi hangisi

amin allah herkese nasip etsin bende 2 tüp tedavisine başlamak istiyorum ama hastane konusunda kararsızım baçeçi klinigini öneriyorlar ama daha gitmedim sizce en iyisi hangisi

arkadasım valla bız ızmır ıstanbul olsun butun tup merkezlerını tek tek dolastık ve ıst. taksımdekı alman hastanesıne karar verdık sanada tavsıye ederım cok aydınlatıcı ve umıt verıcı konusuyolar bak bende subat 15de baslıycam tedavıme belkı denk gelır tedavı gunlerı

bende dün akşam 150 gonal f ye başladım sabahları decapeptye devam. inşallah güzel sonuçlar alırız. bu arada çalıştığım yerde arızalı bir kadın var problem gittiğim 2 saati çok görüyor o kadar sürmezmiş. doktor bekliyorum diyorum doktorun olduğu saatte gidin diyo kadın. nerde manyak va beni buluyor. stres yapmamam gerekirken stres gelip cuk oturuyor sabah kadar uyumadım onun yüzünden. rabbim böyle vicdansız kişilerden korusun hepimizi.

Back