hiç üzülme arkadaşım üzülmek stres yapmak bu tedavinin malesef en buyuk dusmanı sen ne kadar rahat ve mutlu olursan inan sonucu o kadar güzel oluyor ne güzel en azından cok bilinçliymişsinizki evlenir evlenmek hemen gitmişsiniz doktora ve hemen çözüme ulaşmak için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz han gi doktora gittiniz nerde başlayacaksınız hayırlısı ile tedavinize[/QUOT
evet canım en büyük dşman steres fakat insanın elinde olan birşey deil ki halen açıkcası olayın şokunu tam atamadım .....tedaviye ankara medicanada başladık bugün hormon iğnelerim son yarın yumurtaların genel durumuna bakılacak inşallah hayırlı haberler alırım nasıl bir aşamalardan geçeceğimide tam olarak bilmiyorum yaşadıkca öğreniyoruz işte ........
picasso tedavilerimiz aynı dönemde gidiyor aynı dönemdede yumurtalarımız toplanır hayırlısı ile ve buradan inş. birbirimize güzel haberlerimizi vericez ankara medicana da tedavi olan bir arkadaşımız daha var bu forumda ama kim olduğunu şimdi hatırlayamadım
evet canım önceki yazılarını okudum şimdi hemen hemen herşeyimiz aynı gidiyor..... sıgara illeti bendede var en düşük değerlerdeki sıgaradan aldım ve sadece günde en fazla 1 adet içiyorum bu bile benim için büyük bir başarı yarında benim yumoşlara bakılacak inşallah en kısa zamanda burada doğumlarımıza aylar kaldı diye konuşuruz tüm isteyen arkadaşlarımızla... her dk dua edesim geliyor allahım dileyen herkese hayırlısıyla nasib et yarabbim :))
merhabalar arkadaşlar bende yeni tedaviye başladım ilk denememiz olacak... en kötüsü ise evliliğimizin daha 3. ayındayız ve böyle birşey ile karşı karşıya geldik RABBİM DİLEYEN HERKESE NASİB EDER İNŞALLAH....
evet canım evliliğin ilk aylarında böyle bir durumla karşışalmanız zor ama bence pozitif düşün.ben beiş isteyeli 9 ay oldu ve bu sürede sorunumuzu öğrenip tüp bebeğe karar verdik.bu arada bir boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum..boş gebeliğin sebebide sperm morfolojiisymiş..keşke önce öğrenseydim bu kadar yıpranmazdım diyorum..sizde sorun nedir?
arkadaşlar benimde yarın kontrolüm var bakalım ne olacak.puregona devam mı edeceğim.
tedavin hayırlı olsun arkadaşım inş. bu denemende yüzünü güldürür Allahım nerde tedaviye başladın hayırlısı ile
s.a kızlar.ben 2 yıldır yazılanları okudum ve nihayet bende artık ilk kez yazıyorum:) bu ay sonu bende başlıyacağım sanırım.ama çook korkuyorum.ikinci denemem olacak.ve çok kötü bir tecrübem olduğu için korkum da büyük
İlk deneme mi ankalife da 11 ay önce yaptırdım sonuç negatifti...şubatta tekrar tedaviye başlıyacağım ama hangi merkez karar veremedim tavsiyelerinizi alabilir miyim?
sağol canım benim bu ikinci denemem izmir smyrna ya gidiyorum donmuşlarla deniycez
arkadaşlar size birşey sorucam ben aralık ayında ilk tüp bebek denememi yaptım negatif sonuç aldım bugün mens günüm ama olmadım sizce nedendir geçen ay kullandığım ilaçlardan olabilirmi cevap yazarsanız sevinirim..
selam ekinbebek, izmirdesin sanırım. bende izmirliyim. şuanda istanbulda yaşıyorum tedavimde burda başladı. smyrna'da birkaç tandığım tüpbebek yaptırdı. hepside ilk seferde hamile kaldı ve sağlıkla doğumlarını yaptılar. Allah sanada nasip etsin.
sevgiler hemşerim :))
arkadaşım.genelde kullandığımız ilaçlar yüzünden vücut inanılmaz derecede şaşıyor.benim tüp bebekten sonraki 2 ve 3.ayım hep şaşar aksaedı.merak etme.genelde 9-10 gün gecikmelerle geliyor.ancak sen yinede tedbiri elden bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?