• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

hiç üzülme arkadaşım üzülmek stres yapmak bu tedavinin malesef en buyuk dusmanı sen ne kadar rahat ve mutlu olursan inan sonucu o kadar güzel oluyor ne güzel en azından cok bilinçliymişsinizki evlenir evlenmek hemen gitmişsiniz doktora ve hemen çözüme ulaşmak için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz han gi doktora gittiniz nerde başlayacaksınız hayırlısı ile tedavinize[/QUOT

evet canım en büyük dşman steres fakat insanın elinde olan birşey deil ki halen açıkcası olayın şokunu tam atamadım .....tedaviye ankara medicanada başladık bugün hormon iğnelerim son yarın yumurtaların genel durumuna bakılacak inşallah hayırlı haberler alırım nasıl bir aşamalardan geçeceğimide tam olarak bilmiyorum yaşadıkca öğreniyoruz işte ........

picasso tedavilerimiz aynı dönemde gidiyor aynı dönemdede yumurtalarımız toplanır hayırlısı ile ve buradan inş. birbirimize güzel haberlerimizi vericez ankara medicana da tedavi olan bir arkadaşımız daha var bu forumda ama kim olduğunu şimdi hatırlayamadım :(

evet canım en büyük dşman steres fakat insanın elinde olan birşey deil ki halen açıkcası olayın şokunu tam atamadım .....tedaviye ankara medicanada başladık bugün hormon iğnelerim son yarın yumurtaların genel durumuna bakılacak inşallah hayırlı haberler alırım nasıl bir aşamalardan geçeceğimide tam olarak bilmiyorum yaşadıkca öğreniyoruz işte ........[/QUOTE]

benim yumurtalarım iki hafta önce toplandı.
yumurta toplama isleminde bayılttıkları için hiç bisi hissetmiosun. benim hiç ağrım sancımda olmadı. Zaten kendini iyi hissetmeden hastaneden çıkartmıyorlar.

picasso tedavilerimiz aynı dönemde gidiyor aynı dönemdede yumurtalarımız toplanır hayırlısı ile ve buradan inş. birbirimize güzel haberlerimizi vericez ankara medicana da tedavi olan bir arkadaşımız daha var bu forumda ama kim olduğunu şimdi hatırlayamadım :(

evet canım önceki yazılarını okudum şimdi hemen hemen herşeyimiz aynı gidiyor..... sıgara illeti bendede var en düşük değerlerdeki sıgaradan aldım ve sadece günde en fazla 1 adet içiyorum bu bile benim için büyük bir başarı yarında benim yumoşlara bakılacak inşallah en kısa zamanda burada doğumlarımıza aylar kaldı diye konuşuruz tüm isteyen arkadaşlarımızla... her dk dua edesim geliyor allahım dileyen herkese hayırlısıyla nasib et yarabbim :))

evet canım önceki yazılarını okudum şimdi hemen hemen herşeyimiz aynı gidiyor..... sıgara illeti bendede var en düşük değerlerdeki sıgaradan aldım ve sadece günde en fazla 1 adet içiyorum bu bile benim için büyük bir başarı yarında benim yumoşlara bakılacak inşallah en kısa zamanda burada doğumlarımıza aylar kaldı diye konuşuruz tüm isteyen arkadaşlarımızla... her dk dua edesim geliyor allahım dileyen herkese hayırlısıyla nasib et yarabbim :))

ahh sigara ahh ben sigara aklıma geldikçe nefes darlığı çeken bir bebek düşünüyorum ve kıyıp içemiyorum sigara :D belki saçma gelicek bir sürü insana ama ben böyle böyle sigaradan tiksindim öyleki 4 gündür tedavi oluyorum ve sadece 1 tane sigara içtim inan o içtiğim sigarada nasıl oldu anlayamadım birden tedaviyi unuttum ve yaktım sonra dedim napıyorum ben içme sende arkadaşım inan hiç iyi birşey yapmıyoruz dört gündür sabah kalktığımda kendimi daha iyi hissediyorum en azından tedavi boyunca sigara içtiğim için sonrasında eğer olumsuz olursa vicdan azabı çekmeyeceğim diye düşünüyorum ben aşılamalarımda sigara kullanıyordum 2 aşılamanın ikisindede içtim ve bitanede yarım kalan aşılama dönemi geçirdim ondada içtim yarım kalan aşılamada yumurtalarım istenilen boyuta ulaşmadı ve tedavi yarım kaldı sonradan acaba dedim sigaradanmıydı çünkü doktorum şu yada bu sebepten yumurtaların buyumedı demedı sigaradanda demedi ama insanın olumsuz olunca ister istemez aklına geliyor engelleyemiyorsun kendini Allahım hepimşz için hayırlısını versin ve bi dahaki ay ve ondan sonraki ay bebeklerimizin kalp atışlarını duyduk diye sevinicez inş.

merhabalar arkadaşlar bende yeni tedaviye başladım ilk denememiz olacak... en kötüsü ise evliliğimizin daha 3. ayındayız ve böyle birşey ile karşı karşıya geldik RABBİM DİLEYEN HERKESE NASİB EDER İNŞALLAH....

evet canım evliliğin ilk aylarında böyle bir durumla karşışalmanız zor ama bence pozitif düşün.ben beiş isteyeli 9 ay oldu ve bu sürede sorunumuzu öğrenip tüp bebeğe karar verdik.bu arada bir boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum..boş gebeliğin sebebide sperm morfolojiisymiş..keşke önce öğrenseydim bu kadar yıpranmazdım diyorum..sizde sorun nedir?

evet canım evliliğin ilk aylarında böyle bir durumla karşışalmanız zor ama bence pozitif düşün.ben beiş isteyeli 9 ay oldu ve bu sürede sorunumuzu öğrenip tüp bebeğe karar verdik.bu arada bir boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum..boş gebeliğin sebebide sperm morfolojiisymiş..keşke önce öğrenseydim bu kadar yıpranmazdım diyorum..sizde sorun nedir?

ewet canım pozitif düşünmekten başka bir çare yok gibi görünüyor ki tamamen hormanlarla alakalı bir durum olduğu için moral çok öenmliymiş bizim sorunumuz sperm sayımız az ve benim fsh değerim yüksek olması 10 çıktı.... bugün son iğnemi vuruyorum tedaviye başlayalıda 4 gün oldu yarın bakılacak inşallah iyi bir sonuç olacağım..... hiç yıpratma kendini ben 3 gündür ölü gibiydim bilmiyorum bu sabah çok neşeli uyandım ve hep iyi şeyler umud ediuorum sende öyle yap.... bak eda ve ben aynı zamanda sıgara ile savaşıyoruz
inşallah hiç birimizin emekleri boşa çıkmaz....

arkadaşlar size birşey sorucam ben aralık ayında ilk tüp bebek denememi yaptım negatif sonuç aldım bugün mens günüm ama olmadım sizce nedendir geçen ay kullandığım ilaçlardan olabilirmi cevap yazarsanız sevinirim..

s.a kızlar.ben 2 yıldır yazılanları okudum ve nihayet bende artık ilk kez yazıyorum:) bu ay sonu bende başlıyacağım sanırım.ama çook korkuyorum.ikinci denemem olacak.ve çok kötü bir tecrübem olduğu için korkum da büyük:(

s.a kızlar.ben 2 yıldır yazılanları okudum ve nihayet bende artık ilk kez yazıyorum:) bu ay sonu bende başlıyacağım sanırım.ama çook korkuyorum.ikinci denemem olacak.ve çok kötü bir tecrübem olduğu için korkum da büyük:(

korkmak yok korkmak yook.. çoğumuzun 2. 3. denemesi. benim de ikinci olacak kısmetse şubat ortasında başlayacağız. korkmak şöyle dursun heyecandan yerimde duramıyorum çoook hevesliyim:))) yarın da histereskopim var valla saatleri sayıyorum. arkadaşlara daha önce yazmıştım buna bir oyun gözüyle bakıyorum gidip bebek almaca oyunu.. hoplaya zıplaya gidicem ve Allahın izniyle alıp gelicem bu sefer.. Allah hepimizn yüzüne gülsün inşallah..

İlk deneme mi ankalife da 11 ay önce yaptırdım sonuç negatifti...şubatta tekrar tedaviye başlıyacağım ama hangi merkez karar veremedim tavsiyelerinizi alabilir miyim?

arkadasım ben 3 kez izmirde bornovadakı şifa hastanesınde dr.erol tavmergene tüp bebek yaptırdım tup bebegı en ıyı yapanların bırıncısımıs olmadı ve doktorun buyuk hataları oldugunu bılıyoruz bız bu yola bas koyduk ve en ıyısını bulabılmek ıcın esımle yollara dustuk sonra 4.denemeye karar verdık izmırdekı butun tup bebek merkezlerınden tek tek on gorusme aldık on gorusme ucretsız oluyor gezdık hepsını sonra istanbulada gıdelım dedık ordadakı butun tup merkrzlerıylede gorustuk sonra ve aklımıza ıst.taksımdekı alman hastanesı yattı bıze daha yakın ve acıklayıcı konustu kafamızdakı sorularımızı cozdu ıcımız rahat bı sekılde burası dedık sımdı adet olmayı beklıyorum subat 15 de baslıycam hayırlısıyla tedavıye sanada hepsını tek tek gez derım on gorusmeler ucretsız kaybedecegın bısey olamz

sağol canım benim bu ikinci denemem izmir smyrna ya gidiyorum donmuşlarla deniycez

selam ekinbebek, izmirdesin sanırım. bende izmirliyim. şuanda istanbulda yaşıyorum tedavimde burda başladı. smyrna'da birkaç tandığım tüpbebek yaptırdı. hepside ilk seferde hamile kaldı ve sağlıkla doğumlarını yaptılar. Allah sanada nasip etsin.
sevgiler hemşerim :))

:nazar:bende varım.08.ocakta başladık .bu benim tüp bebekteki 5.denemem olacak.hayırlısı artık.umarım bu kez herşey iyi olur.

arkadaşlar size birşey sorucam ben aralık ayında ilk tüp bebek denememi yaptım negatif sonuç aldım bugün mens günüm ama olmadım sizce nedendir geçen ay kullandığım ilaçlardan olabilirmi cevap yazarsanız sevinirim..

arkadaşım.genelde kullandığımız ilaçlar yüzünden vücut inanılmaz derecede şaşıyor.benim tüp bebekten sonraki 2 ve 3.ayım hep şaşar aksaedı.merak etme.genelde 9-10 gün gecikmelerle geliyor.ancak sen yinede tedbiri elden bırakma.

selam ekinbebek, izmirdesin sanırım. bende izmirliyim. şuanda istanbulda yaşıyorum tedavimde burda başladı. smyrna'da birkaç tandığım tüpbebek yaptırdı. hepside ilk seferde hamile kaldı ve sağlıkla doğumlarını yaptılar. Allah sanada nasip etsin.
sevgiler hemşerim :))

hemşerim canım benim,ben Manisa Akhisar'da oturuyorum ama yinede hemşeri sayılırız benim ilk denemede olmadı inşallah bu kez olur.senin kaçıncı denemen canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun nerde isteyen varsa en kısa zamanda bebişlenirler inşallah yine görüşelim mutlaka....

arkadaşım.genelde kullandığımız ilaçlar yüzünden vücut inanılmaz derecede şaşıyor.benim tüp bebekten sonraki 2 ve 3.ayım hep şaşar aksaedı.merak etme.genelde 9-10 gün gecikmelerle geliyor.ancak sen yinede tedbiri elden bırakma.

cevapladığın için teşekür ederim inşallah bu kez bebeğine kavuşursun...

ben bugün başladım tedaviye. ilk iğnemide oldum hatta. bu ikinci denemem. ilk denemem nisan ayında oldu ve sonuç negatifti. endoluyum bende. inşallah güzel sonuçlar alırız...

Back