Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bide düşük dozda başlamasının sebebi şimdi aklıma geldi polikistik over ve yaşımın daha genç olmasından dolayı imiş söylemişti ama tabi ben bi anda kafamı toparlayamadım inş. hayırlısı ile bi güzel sonuçlansın hepimiz burdan biribirimize iyi haberler verelim hepimizin yüzü gülsün Allahım cuma gecesinde dualarımızı kabul etsin
hoşgeldin bende yeniyim buralarda
şubat ayında umut tüp bebek merkezinde tedavi yaptıracağım
Kızlarr dün sabah yumurtalarımı topladılar. öğleden sonra eve geldik. Ama dnden beri vajinam o kadar acıyorki anlatamam o kadar canım acıyarak taharet alıyorumki ağlıycam nerdeyse. Dün sabrettim bu gün geçer dedim ama pek geçmedi. Ne zaman geçicek buuuu? canım çok yanıyor
beylikdüzü medicanada tedavi oluyorum doktorum selman laçin senın dozlar baya bı yüksekmiş ilk denemenmi sorun neydi ?
bi doktoru arayıp sorsana canım belki tahriş olmuştur merhem filan önerir doktora sor canım sen sonradan allah korusun mantara filan yol açmasın
edavuca sen beylikdüzünde mi oturuyorsun.
kızlar benim uzun prortokoldü 24 gün yasmin kullandım 5 gündürde decaptyl iğne vuruyorum kendime. iğneden korkan ben nasıl iğne vuruyorum vallahi bebek hasreti işte. salı günü tekrar gideceğim artık yumoş ilaçlarına başlayacağız galiba. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun herşey allahtan.
merhabalar arkadaşlar bende yeni tedaviye başladım ilk denememiz olacak... en kötüsü ise evliliğimizin daha 3. ayındayız ve böyle birşey ile karşı karşıya geldik RABBİM DİLEYEN HERKESE NASİB EDER İNŞALLAH....
hayır canım evlenmeden öncesi bilmiyorduk sadece çocuğumuz olmasını çok istiyorduk.... rütün kontrol için ve daha çabuk hamile kalmam için yumurtlama günlerimi öğrenmek için gitmiştim doktora yapılan tetkikler sonucu ortaya çıktı..... inanılmaz bir yıkım daha düne kadar ewimde kahkalar atarken şimdi ise sadece düşünceler.... hiç bilmediğimiz şeyleri öğrenmeye başladık... CANI YÜREKTEN DİLİYORUM RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI DOLDURUR İNŞALLAH.....
merhaba bende aralık sonunda tedaviye başladım.
buraya yazmamın en büyük nedeni ise bu tedavi aşamasını eşimden başka kimseyle konuşmuyor olmam. Bu benim kararımdı gerçi kimseye söylememek.
Ama bazen birileriyle konusmak istiyorsun, özellikle seni anlayabilecek birisiyle..
Burdaki yazıları çok okudum bazen umut oldu bana bazen de tam tersi umutsuzluğa kapıldım.
hayır canım evlenmeden öncesi bilmiyorduk sadece çocuğumuz olmasını çok istiyorduk.... rütün kontrol için ve daha çabuk hamile kalmam için yumurtlama günlerimi öğrenmek için gitmiştim doktora yapılan tetkikler sonucu ortaya çıktı..... inanılmaz bir yıkım daha düne kadar ewimde kahkalar atarken şimdi ise sadece düşünceler.... hiç bilmediğimiz şeyleri öğrenmeye başladık... CANI YÜREKTEN DİLİYORUM RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI DOLDURUR İNŞALLAH.....