• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

slm arkadaşlar uzun zamandır bakamıyorum işe başladıgım için ilk izin günüm de görüşmek üzere dualarım sizlerle:71:

canım bide düşük dozda başlamasının sebebi şimdi aklıma geldi polikistik over ve yaşımın daha genç olmasından dolayı imiş söylemişti ama tabi ben bi anda kafamı toparlayamadım inş. hayırlısı ile bi güzel sonuçlansın hepimiz burdan biribirimize iyi haberler verelim hepimizin yüzü gülsün Allahım cuma gecesinde dualarımızı kabul etsin

bende günde 150 mg gonal- f le başladım ve hep öyle devam etti. bende pko yok, ben 27 yaşındayım. büyük ihtimalle sende bu dozda devam edersin canım. ilk muayenede görünen yumurta sayısına göre dozu belirliyorlar.
ben biraz önce çatlatma iğnemi oldum. artık karnım çatlamak üzere, öyle gergin ki, offff:(( nasıl uyucam ben...

:71:hoşgeldin bende yeniyim buralarda
:66:şubat ayında umut tüp bebek merkezinde tedavi yaptıracağım

slm senin ilk denemenmi? benimde şubat ayını bulacak galıba ilk olmadı şimdi antibiyotik kullanıyorum iltahap varmış adet günümü bekliyom ALLAH hepimize Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu mürarek gün de Allah dua larımızı kabul edilenlerden eylesin AMİN

merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim yumoşlarım büyüyormus :D kan tahlili yaptırdım purogene devammı tamammı haber vercekler bakalım bekliyorum telefonlarını

Kızlarr dün sabah yumurtalarımı topladılar. öğleden sonra eve geldik. Ama dnden beri vajinam o kadar acıyorki anlatamam o kadar canım acıyarak taharet alıyorumki ağlıycam nerdeyse. Dün sabrettim bu gün geçer dedim ama pek geçmedi. Ne zaman geçicek buuuu? canım çok yanıyor :5:

Kızlarr dün sabah yumurtalarımı topladılar. öğleden sonra eve geldik. Ama dnden beri vajinam o kadar acıyorki anlatamam o kadar canım acıyarak taharet alıyorumki ağlıycam nerdeyse. Dün sabrettim bu gün geçer dedim ama pek geçmedi. Ne zaman geçicek buuuu? canım çok yanıyor :5:

bi doktoru arayıp sorsana canım belki tahriş olmuştur merhem filan önerir doktora sor canım sen sonradan allah korusun mantara filan yol açmasın

bi doktoru arayıp sorsana canım belki tahriş olmuştur merhem filan önerir doktora sor canım sen sonradan allah korusun mantara filan yol açmasın

Evet arayıp sorayım ben en iyisi çok fena canım yanıyor yaa. Tuvalete gitmek işkence oldu resmen. Şişlikte var belli zaten :43:

kızlar benim uzun prortokoldü 24 gün yasmin kullandım 5 gündürde decaptyl iğne vuruyorum kendime. iğneden korkan ben nasıl iğne vuruyorum vallahi bebek hasreti işte. salı günü tekrar gideceğim artık yumoş ilaçlarına başlayacağız galiba. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun herşey allahtan.

kızlar benim uzun prortokoldü 24 gün yasmin kullandım 5 gündürde decaptyl iğne vuruyorum kendime. iğneden korkan ben nasıl iğne vuruyorum vallahi bebek hasreti işte. salı günü tekrar gideceğim artık yumoş ilaçlarına başlayacağız galiba. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun herşey allahtan.

hayırlı olsun canım tedavin umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :D

merhabalar arkadaşlar bende yeni tedaviye başladım ilk denememiz olacak... en kötüsü ise evliliğimizin daha 3. ayındayız ve böyle birşey ile karşı karşıya geldik RABBİM DİLEYEN HERKESE NASİB EDER İNŞALLAH....

merhabalar arkadaşlar bende yeni tedaviye başladım ilk denememiz olacak... en kötüsü ise evliliğimizin daha 3. ayındayız ve böyle birşey ile karşı karşıya geldik RABBİM DİLEYEN HERKESE NASİB EDER İNŞALLAH....

merhaba picassoo, benimde ilk denemem. umarım pozitif sonuçlanır hepimizin.
daha evliliğin 3. ayında nasıl karar verdiniz tüp bebeğe. evlenmeden öncemi biliyordunuz sorun olduğunu?

hayır canım evlenmeden öncesi bilmiyorduk sadece çocuğumuz olmasını çok istiyorduk.... rütün kontrol için ve daha çabuk hamile kalmam için yumurtlama günlerimi öğrenmek için gitmiştim doktora yapılan tetkikler sonucu ortaya çıktı..... inanılmaz bir yıkım daha düne kadar ewimde kahkalar atarken şimdi ise sadece düşünceler.... hiç bilmediğimiz şeyleri öğrenmeye başladık... CANI YÜREKTEN DİLİYORUM RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI DOLDURUR İNŞALLAH.....

hayır canım evlenmeden öncesi bilmiyorduk sadece çocuğumuz olmasını çok istiyorduk.... rütün kontrol için ve daha çabuk hamile kalmam için yumurtlama günlerimi öğrenmek için gitmiştim doktora yapılan tetkikler sonucu ortaya çıktı..... inanılmaz bir yıkım daha düne kadar ewimde kahkalar atarken şimdi ise sadece düşünceler.... hiç bilmediğimiz şeyleri öğrenmeye başladık... CANI YÜREKTEN DİLİYORUM RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI DOLDURUR İNŞALLAH.....

hayırlısı neyse o olsun cnm hiç üzülme çok erken öğrenmişsiniz daha güzel tedavinize bakarsınız. biz 1 senemizde düşük yaşadım sonra olur bekleyin dedi doktorlar bekledik sonra bir gittik varikosel çıktı eşimde. ameliyattı iğnelerdi derken 4,5 sene olduk evleneli. şimdi 6 aydır tüp bebek için uğraşıyoruz. erkenden tedavisine bakmanız daha iyi allahım hayırlı evlatlar versin hepimize.

AMİNN canım inşallah allah hepimize hayırlı bebişler nasip eder .....

merhaba bende aralık sonunda tedaviye başladım.
buraya yazmamın en büyük nedeni ise bu tedavi aşamasını eşimden başka kimseyle konuşmuyor olmam. Bu benim kararımdı gerçi kimseye söylememek.
Ama bazen birileriyle konusmak istiyorsun, özellikle seni anlayabilecek birisiyle..
Burdaki yazıları çok okudum bazen umut oldu bana bazen de tam tersi umutsuzluğa kapıldım.

merhaba bende aralık sonunda tedaviye başladım.
buraya yazmamın en büyük nedeni ise bu tedavi aşamasını eşimden başka kimseyle konuşmuyor olmam. Bu benim kararımdı gerçi kimseye söylememek.
Ama bazen birileriyle konusmak istiyorsun, özellikle seni anlayabilecek birisiyle..
Burdaki yazıları çok okudum bazen umut oldu bana bazen de tam tersi umutsuzluğa kapıldım.

malesefki ewet doğru düzgün kimseyle paylaşamıyorsun en yakın dostların ailenle bile..... söylediğin gibi bazen umut bazen umutsuzluk oluyor..... herkesin farklı bir hikayesi oluyor ama inşallah herkezde hikayenin sonu aynı biter KUCAĞIMIZDA BEBİŞLERİMİZLE :))

Son düzenleme:

hiç üzülme arkadaşım üzülmek stres yapmak bu tedavinin malesef en buyuk dusmanı sen ne kadar rahat ve mutlu olursan inan sonucu o kadar güzel oluyor ne güzel en azından cok bilinçliymişsinizki evlenir evlenmek hemen gitmişsiniz doktora ve hemen çözüme ulaşmak için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz han gi doktora gittiniz nerde başlayacaksınız hayırlısı ile tedavinize

Back