2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

miranda, tedavin hayırlı sonuçlansın, sağlıkla bebeğini kucaklarsın inşallah. pek bilgim yok hiç hamile kalmadım ve ilk tedavimdeyim ama burda çok okudum hamilelik belirtilerini, beyaz-sarı akıntı oluyormuş bazılarında. hatta öyle yoğun oluyormuş ki regl oldum sanıyorlarmış. umarım seninde hamilelik belirtisidir yaşadığın. doktorunu ara ve sor bence.

merhaba arkadaşlar bugun yine doktor kontrolum vardı yumurtam cok ama doktorun ıstedıgı gıbı gelısmıyor sadece 1 tane yumurtam 32 ml olmus dıgerlerı 16 ml fılan kalmıs sanırım puregona devam edıcez moralımı bozmak ıstemıyorum doktor kan tahlılıne gore arayacak bakalım puregona devammı tamammı dıyecek bakalım haber beklıyorum

Arkadaşlar size bir sorum olacak. benim opuda 2 gün önce başladı göğüslerim çok acıyor. yarın transferim var hala çok acıyor göğüslerim. sizde de oldumu böyle? normalmi benim yaşadığım yoksa bir terslikmi var? doktorum östrojen seviyenin iyi olduğunun işareti dedi. ama ben burda hiç okumadım böyle bir sorun yaşayan. lütfen bilen birileri cevaplayabilir mi?

doktorun endişelenmemeni söylediyse bence endişelenme sonuçta sürekli doktor kontrolundeyız vucudumuzun değişik reaksiyon göstermesi cok normal birde her vucüt aynı reaksiyonu göstermiyor se endişelenme içini ferah tut

canım 32 ml çok büyük. benim en son kontrolde 18 ml falandı ertesi gün çatlatma iğnesini oldum. 20ml civarında çatlatma iğnesi yapılıyor. 16 olanlar normal bence, bu hafta içi seninde çatlatma iğnen yapılır ve toplaman gerçekleşir. çok tecrübeli değilim ama bence bir terslik yok, sakın sıkma kendini.

Allah razı olsun canım doktoru aramak istemedim eşimde ara dedi ama arayamadım inşallah hayırlı birşey içindir

Göğüs ağrısı normal canım aldığımız ilaçlardan kaynaklanıyo korkma

bilmiyorum yaa biraz daha puregona devam edicez sanırım doktorun istediği büyüklüğe ulaşması lazım benım yumoscukların aslında yumurtam cok 30 tane filan var ama gelişemiyorlar işte

cumartesi günü amerikan hastanesinde transverim yapıldı 4. denemem 2 gündür yatıyorum fena halde kabızlık sorunu çekiyorum ıkınmaktan çok korksamda dün mecburen çıkmak zorunda kaldım wc ye şimdi endişeler içindeyim ya kaybetmişsem bebişlerimi düşünmeden duramıyorum. tedaviye başlayan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum

bilmiyorum yaa biraz daha puregona devam edicez sanırım doktorun istediği büyüklüğe ulaşması lazım benım yumoscukların aslında yumurtam cok 30 tane filan var ama gelişemiyorlar işte

sayısı fazla diye belki verilen ilaç yetersiz kalıyordur, inşallah yeterli miktarda kadarı gelişir. ben günde 150mg gonal-f kullandım sadece 9 gün, başka hiçbir ilaç kullanmadım, yumoşlarımın yarısı boş çıktı. ben az doz ilaca bağlıyorum bu sonucu. bilmiyorum artık kısmet. sen kullan bakalım ilaçlarını büyür onlar merak etme

arkadaşlarben puregon 375 vuruyordum cumartesi gittik purego 150 birde merional 225 verdi birde gece lucrin 5 oluyom niye bu kadar çok iğne ben oluyom.

arkadaşlarben puregon 375 vuruyordum cumartesi gittik purego 150 birde merional 225 verdi birde gece lucrin 5 oluyom niye bu kadar çok iğne ben oluyom.

canım bende 300 gonalf oluyordum 5 lucrinle beraber..birde bana 75 menagon eklendi, kalçadan iğne..bende senin gibiyim, doktor sorun yok dedi..Yumurtaların gelişimi için gerekiyor demekki..

merhabalar bende beklemedeyım bahcecıde yaptrdık 6 gun oldu trnsfer olalı 4 uncu denememız 1 düşük 2 negatıf var hayırlısı bakalım

canım inşallah güzel haberlerle dönüş yaparsın bizlere Allahım hayırlısını versin

ne güzel hadi bakalım inşallah transferinde güzel geçecek ve bebeğin seninle olacak Allahım hayırlısını versin inşallah canım,

bende kaçmazsam tedaviden:)şubat 10 da nasipse başıyacagım ankara medicana benide ekleyinnnn.dualarınıza ihtiyacım var.

canım bende orda tedavi gördüm ilk denememdi ve ne yazık ki tutmadı nasip artık bence kaçma yada ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman başla ben 2. tedavime mart sonu gibi başlayacağım yani nisana kayacak

canım ben 10gün yattım ve çok şükür kabızlık sorunu yaşamadım günde 1 dilim ananas, 1 avuç tuzlu ay çekirdeği, 1 portakal, 2-3 adet kuru incir ve kuru kayısı, 1 adet hurma yedim ve sakın su içmeyi ihmal etme arada 5-10 dk muhakkak yürü evin içinde bişi olmaz inşallah bebeğine kavuşursun canım Allahım hakkında hayırlısını versin

canını sıkma arkadaşım.sen gönlünü ferah tutki yumoşların rahat rahat sağlıklı büyüsünler inşallah.
benim de çoktu yumurtalarım.bende bi tane 20 , 4 tane 18 i gördükleri akşam çatlatma iğnesini oldum.
senin de bugün yarın yaparlar çatlatma iğnesini.hayırlısı olsun
hepsi sağlıkla gelişir inşallah

çok değil arkadaşım.progon dozu düşk bie hatta.benim yumurta rezervim ii ve fazla olduğu için bile puregon 225,bide merional olmuştum.lucrini de depo olarak yapmışlardı zaten.
haırlı sonuçlarla inşallah

gönlünü ferah tut arkadaşım
ilaçlardan dolayı vücut şişiyor.hormonlar alt üst oluyor tabi kolay mı.benim de öyle oldu bi yere dokununca üzerine yatınca falan inanılmaz acıyodu.patlayacak gibi oluyodu resmen.
sen rahat ol.kafanı yorma

merhaba arkadaşlar.ben de vardm listede ama çoktandr yazamıyorm.ben yumurta gelştrme aşamasını bitirmk üzereym.yarn muhtemeln çatltma iğnesi vurulack.tecrübli arkadşlara bir şey sormk istiyorm benim 10 civarı yumrtam varmş ama büyüklükleri çok farklı birkaç 16 ,birkaç 14 birkaç 10 ..bu normal bir şey mi.umarm hepimz olumlu sonuç alırz birbirimize de dua edelm.çok heyecanlı ve stresliym.
bu arda göğüs ağrısı bende de var daha önce de olmuştu içini ferah tut arkadaşm normal bu.

arkadaşım test sunucunu merak ettim 5 çıkmıştı tekrar test yaptınmı cevap yaz

merhaba canım aynı sorun bendede vardı kabız olmustum ancak lavmanla cıktı benımkı yarı lavman yaptık evde doktorunu ara muhakkak ıkınmamaya calış öncekındede kabız olmuştum ben fitille çıkabılmıştim aklına kötü şeyler getırme çünkü ben hamıle kalmıstım öncekınde ama sonradan düşük yaptım şimdi benımde 4 üncü denemem 17 sınde transfer oldu beklemedeyım he bırde duphalac şurup var bagırsak duzenleyıcı ondanda içtim sen bı doktorunu ara canım hayırlı sonuclar hepımıze inşallah

:18::18:BAŞLADIM:18::18:
Merhabalar akadaşlar ben çok ilginç bir şekilde adet gördüm ve bugün kliniğe giderek tedaviye başladım bugün klinik çok sakindi 10:30 gibi muayene alındım muayene bitikten sonra biraz süleymanbey ile konuştuk sonra hemşire hanım ilaçlarımı anlattı ilk iğnemi hemşire hanım yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…