Ayy sağol ne güzel dilekler bunlar, inşallah Allah ağzından duysun. Saçma olduğunu biliyorum ama içimde bir his var sanki 3. denememde olacakmış gibi geliyor. Bu nedenle 2. deneme için hiç heyecanlanmıyorum belki de 2.yi bu kadar umursamazca yaparsam, stresim olmadığı için bir süprizle karşılaşırım :)))
Bence yine de öyle düşünme,ikincisinde tutacak inşallah senin.İlkinde bi şanssızlık olmuş sadece o kadar.Tabi kendine stres yapma ama mutlaka olumlu düşün,çünkü deneme sayısı arttıkça insan daha çok stres yapıyor.Bugün mübarek bir gündeyiz Rabbim sesimizi duyacak ve dualarımızı kabul edecek inşallah...
basarinin 1. kurali inanmak inandigin neyse onu gerceklestirmek icin ugrasmak bence.pes etmek zayif insanlara yakisir bizim gibilere degil biz pes etseydik bu sayfalari bilgi toplamak derdimize care bulmak icin vakit harcamazdik burda.ben 15 yasimda akraba ile evlendirildim.almanyaya geldim.köyden gelen 15 yaslarinda cocuk sayilirdim. esimle,esin ailesiyle,yabanci ülkede,yabanci dilde,bilmedigin bir yerde caresiz kaldim.kücük yasimda cok aci cektim.2004 esimden kactim siginma evine siginmak zorunda kaldim cocugum olmadigi icin bana eziyet ettikleri icin kactim bir kelime almancam yokken koskoca bir ülke ve ben yapayalniz .ama bana yapilanlar,söylenen hakaretler beni hirslandirdi ve kendi basima ayaklarimin üstünde durmayi basardim.okul ve is buldum ve ayri eve ciktim.var gücümle savastim yikilmamak icin.gecen yil 2.evliligimi yaptim cok mutluyum.esim büyük destek cocuk arayisimda kendinin3 tane eski esinden ama beni istiyor diye tedavimde yanimda .herseyin basi sabir ve inanc.yasadiklarimi anlatmamin sebebi suki her yagmurlu, firtinali bir hava nin arkasindan günes dogar.simdi burdaki bebek arayisinda olan herkez umutsuzluga kapilmasin bir gün elbet günes bizede dogacak bebislerimizi kucagimiza alacagiz insalllaaahhhh.allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım duan icin kendi adıma tesekkur ediyorum, once gozyaslarımı icime akıtıyordum.. o kadar donuklastım ki bu konuda.. kurtaj oldugum gun bile aglamadım.. ikiz bos gebelik yasadım ilk denemede.. boyle taş gibiydim bir an evvel alsınlar diye ugrastım.. doktorumu ben teselli ettim dusun!
ama gel gor ki icimdeki firtina cok sonradan cikti. olur olmaz her seye sinirlenir oldum.. her seye agliyorum.. esimle cok tartistik adamcagiza kendimi guclu gostermekten sıkıldım ve artik yelkenlerimi suya indirdim.. artik her firsatta agliyorum ki icimde kalmasin..
inan kimse kendini kandirmamali.. Allah'ım bu cektigimiz acıları veriyorsa muhakkak bir bildigi vardır diye dusunuyorum.. ve mufakatını da insallah en hayırlı zamanında verecek.. inanıyorum.. inanmazsam zaten kafayı yerim..
en kotusu de bunları esim ve doktorum-hastanedekiler dısında kimse bilmiyor etrafımda.. gecenlerde ablam sacma sapan bir seye sinirlenip agladı boyle icimden cıglıklar atıyordum ben neler yasıyorum bunlar aglanacak seyler mi diye ama kimsenin bana acımasını veya beni hasta olarak degerlendirmelerini istemyiorum..
neyse ki sizler varsınız , bir ara buradan da uzaklastım ama napiim dayanamıyorum geri donuyorum..
ilk regl mde baslıyorum kızlar ama ne zaman olacak bilmiyorum.. dondurulmuslarla.. Allah hepimizin yardımcısı olsun!
Canım benim sende daha 2yi denemeden 3e atlamışsın.Bence şöyle söyleyelim inşallah elinde hem çok hemde sağlıklı embriyoların kalır,ilklerini dener hamile kalırsın,kalanları da dondurur ilerde bebişine onlarla kardeş yaparsın.Evrene kötü enerji göndermeyelim ben bunu çok yaşadım,sonra dönüp dolaşıp olumsuz düşüncelerimiz yine bizi buluyor.
dusuncelerine tamamiyle katiliyorum canım cok takıntılı bir insandım artık ıvır zıvıra takılmamayı ogrendim cektiklerimden sonra..insallah biz de eseklerimizi buluruz tez zamandaİnsanın her ne kadar zoruna gitse de bazen bunda güzel bir taraf da buluyorum ben, şöyle ki inancım sınandıkça ve içimdeki inanç kırılmadıkça kendimi Rabbime yakınlaşmış hissediyorum. Hani Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş ya bizimki de o hesap.. Ne kadar zorlu sınavlardan geçersen o kadar başarılı sayılırsın bu hayatta. Bu sürecin beni çok olgunlaştırdığını düşünüyorum. Belki de daha iyi bir insan daha iyi bir kul olurum.
inşallah bu sefer yüzünü güldürür rabbim canım
İyiyim bekliyorum. Bekliyorum ki adetim bitsin histereskopi olayım, bekliyorum ocak gelsin ki tedavime başlayayım, bekliyorum artık muradıma kavuşayım. Nedense zaman da hiiiç geçmiyor.nasılsınız arkadaşlar
iyiyim bekliyorum. Bekliyorum ki adetim bitsin histereskopi olayım, bekliyorum ocak gelsin ki tedavime başlayayım, bekliyorum artık muradıma kavuşayım. Nedense zaman da hiiiç geçmiyor.
Sen nasılsın?
kızlar hep aklıma birşey takılıyor bu transfer sırasında 2 emriyo koyuldugunu nasıl anlıyorsunuz
Senin ki gibi hikayeleri okudukça kendime kızıyorum, alt tarafı bir kerecik denedin hayatında da başka aman aman bir olumsuzluk yaşamadın şükret otur diyorum kendime. Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemez eminim bu kadar acının mükafatını göreceksin ve umarım çok da çabuk görürsün.
İnsanın her ne kadar zoruna gitse de bazen bunda güzel bir taraf da buluyorum ben, şöyle ki inancım sınandıkça ve içimdeki inanç kırılmadıkça kendimi Rabbime yakınlaşmış hissediyorum. Hani Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş ya bizimki de o hesap.. Ne kadar zorlu sınavlardan geçersen o kadar başarılı sayılırsın bu hayatta. Bu sürecin beni çok olgunlaştırdığını düşünüyorum. Belki de daha iyi bir insan daha iyi bir kul olurum.
canım yaşadıkların gerçekten de çok ama çok zor şeylermiş o yaşta... neyseki çok şükür Allahın sevdiği kuluymuşsun ki şuan çok sevdiğin ve sevildiğin bi eşin var inşallah en kısa ve hayırlı zamanda da bi bebiş nasip eder güzel Allahım sizlere.
sagol canim allah kimseyi yalnizlikla sinamasin.agladigindabasini yasliyacagimiz biri olsun hep yanimizda. ve 2011 de leylekler mesai yapsin hepimize bebis getirsin. ocak ayi senenin ilk ayi insallah hayirli ayi olur
kızlar hep aklıma birşey takılıyor bu transfer sırasında 2 emriyo koyuldugunu nasıl anlıyorsunuz
bana 2 tane transfer ettiklerini söylediler ultrasonda görüntü gördüm ama birtane gösterdiler ikisi bir arada dediler bende inanmak istedim 1i birinci kalite 2cisi 2inci kaliteydi onun için merak ettim ikisini ayrı ayrımı koyuyorlar yoksa bir aradamı koyuyorlar acaba:
canım aynı anda transferin yapılıyor
san verilen epikrizde zaten hem resimleri vardır embiyonun hemde kalite biliğileri
oradanda bakabilirisin
herkese merhaba kızlar
ben de sizin gruba dahilim.. Kısmetse ocak sonu şubat başı tedavim başlıyorr... Herkese bol şansss... Heyecandan ölmek üzereyimm. Vakit geçmiyorrr. önerileriniz varmııı.
benim sordugum ultrasonda bir tane gördüm çok küçük birşeydi ama bana iki tane dediler
selam herkese bende ocak başında tüp bebek tedavisine başlayacağım sizlerin yaşadıklarını okudukça benim yaşadıklarım hiç.ama yinede çok korkuyorum yapılacak işlemlerden
Herkese Merhaba Kızlar
Ben de sizin gruba dahilim.. Kısmetse ocak sonu şubat başı tedavim başlıyorr... Herkese bol şansss... Heyecandan ölmek üzereyimm. vakit geçmiyorrr. önerileriniz varmııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?