2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Bence yine de öyle düşünme,ikincisinde tutacak inşallah senin.İlkinde bi şanssızlık olmuş sadece o kadar.Tabi kendine stres yapma ama mutlaka olumlu düşün,çünkü deneme sayısı arttıkça insan daha çok stres yapıyor.Bugün mübarek bir gündeyiz Rabbim sesimizi duyacak ve dualarımızı kabul edecek inşallah...

İnnnşallahh canım inşallah. Hangi vakit saat hakkımızda hayırlı yazılmışsa o zamanda sağlıkla nasip etsin güzel Allahım, hem de hepimize.

canım yaşadıkların gerçekten de çok ama çok zor şeylermiş o yaşta... neyseki çok şükür Allahın sevdiği kuluymuşsun ki şuan çok sevdiğin ve sevildiğin bi eşin var inşallah en kısa ve hayırlı zamanda da bi bebiş nasip eder güzel Allahım sizlere.

inşallah bu sefer yüzünü güldürür rabbim canım

evet canım sölediklerinde haklısın her zaman pozitif düşünmelisin ki tedavinde güzel geçsin sonuda mutlulukla bitsin

dusuncelerine tamamiyle katiliyorum canım cok takıntılı bir insandım artık ıvır zıvıra takılmamayı ogrendim cektiklerimden sonra..insallah biz de eseklerimizi buluruz tez zamanda

inşallah bu sefer yüzünü güldürür rabbim canım

Amin canım cumlemizin

iyiyim bekliyorum. Bekliyorum ki adetim bitsin histereskopi olayım, bekliyorum ocak gelsin ki tedavime başlayayım, bekliyorum artık muradıma kavuşayım. Nedense zaman da hiiiç geçmiyor.
Sen nasılsın?

iyilik canım ne olsun
nşşşşşşşşşşşş bir an önce tedavine başlarısın
ve bebğin hemen gelir

Son düzenleme:
kızlar hep aklıma birşey takılıyor bu transfer sırasında 2 emriyo koyuldugunu nasıl anlıyorsunuz

kızlar hep aklıma birşey takılıyor bu transfer sırasında 2 emriyo koyuldugunu nasıl anlıyorsunuz

Valla iki koyduk dediler ben de inandım :)) Ama öncesinde büyütülmüş görüntülerini gösterdiler bunları yerleştiriyoruz diye..

canım senin yasadıklarını okuyunca resmen gozumden yas geldi neler cekmissin Allah beterinden saklasın.. gercekten de cok guclu bir kadınmıssın helal olsun herkes bu kadar dayanamaz.. Allah'ım sana en yakın zamanda en hayırlısından saglıklı bir evlat nasip etsin..
GErcekten de seni cok takdir ettim...[/QUOTE]

sagol canim allah anne olmak isteyen herkese hayirli saglikli bebisler nasip etsininsanin basina gelince güclü olmak zorunda kaliyor.Allah beni degisik sorunlarla test etti ama en zor anlarimda bir cikis yolu hep gösterdi ...

tesekkür ederim canim benim,ne zorluk olursa olsun kücük büyük sabrediyoruz biz kadinlar güclüyüz istedigimizi elde edinceye kadar ugras veririz buna inaniyorum

yasadiklarimizla olgunlastigimizda haklisin ve evlat sahibi olmak icin senelerdir ugrasiyoruz degisik tedavilerden geciyoruz vücudumuz deneme tahtasi gibi oldu ama vazgecmiyor yine devam ediyoruz
allah hepimize annelik duygusunu taddirsin insallah

Son düzenleme:

canım birincisi dr seni bilğilendirir
ayrıca zaten işlem senin gözünn önünde yapılıyor ve sen ulturasondan görüyorsun
ve epikiriz veriyolar sana kaç embiryo transferi yapılmış kaç hücreli kalitesi nasıl

bana 2 tane transfer ettiklerini söylediler ultrasonda görüntü gördüm ama birtane gösterdiler ikisi bir arada dediler bende inanmak istedim 1i birinci kalite 2cisi 2inci kaliteydi onun için merak ettim ikisini ayrı ayrımı koyuyorlar yoksa bir aradamı koyuyorlar acaba:

canım aynı anda transferin yapılıyor
san verilen epikrizde zaten hem resimleri vardır embiyonun hemde kalite biliğileri
oradanda bakabilirisin

Herkese Merhaba Kızlar

Ben de sizin gruba dahilim.. Kısmetse ocak sonu şubat başı tedavim başlıyorr... Herkese bol şansss... Heyecandan ölmek üzereyimm. vakit geçmiyorrr. önerileriniz varmııı.

herkese merhaba kızlar

ben de sizin gruba dahilim.. Kısmetse ocak sonu şubat başı tedavim başlıyorr... Herkese bol şansss... Heyecandan ölmek üzereyimm. Vakit geçmiyorrr. önerileriniz varmııı.

inşşşşşşşşşşşşşşş
bebeğin seni daha fazla bekletmesin canım

benim sordugum ultrasonda bir tane gördüm çok küçük birşeydi ama bana iki tane dediler

canım peki epikrizde resimleri yokmu embiyolarıyın
bize verdikleri epi krizde embiryoların resimleri kaliteleri kaç hücreli oldukalr
hatta tedavide kualnılan ilaçlar dozları hepsi yazıyor canım

selam herkese bende ocak başında tüp bebek tedavisine başlayacağım sizlerin yaşadıklarını okudukça benim yaşadıklarım hiç.ama yinede çok korkuyorum yapılacak işlemlerden

selam herkese bende ocak başında tüp bebek tedavisine başlayacağım sizlerin yaşadıklarını okudukça benim yaşadıklarım hiç.ama yinede çok korkuyorum yapılacak işlemlerden

inşşşşşşşş bu yaşdıkların daha fazla çoğalmadan omuzlarındaki yük ağırlaşmadan
mucizen seni bulsun

Herkese Merhaba Kızlar

Ben de sizin gruba dahilim.. Kısmetse ocak sonu şubat başı tedavim başlıyorr... Herkese bol şansss... Heyecandan ölmek üzereyimm. vakit geçmiyorrr. önerileriniz varmııı.

Merhabaaa hoşgeldin. Benim de ikinci tedavim ocak başında başlayacak kısmetse. Benim ikinci olduğu için pek hevesli ve heyecanlı değilim. tek tavsiyem olacak olumsuzlukları aklından uzak tut, hep umutlu ol. Bir de transfer sonrası beklerken evde kös kös yatma, kendini yormayacak hafif işlerle uğraş ki kafan dağılsın. Şimdiden hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…