canım peki epikrizde resimleri yokmu embiyolarıyın
bize verdikleri epi krizde embiryoların resimleri kaliteleri kaç hücreli oldukalr
hatta tedavide kualnılan ilaçlar dozları hepsi yazıyor canım
Hiç korkacak birşey olmadığına emin ol, gerçekten fiziken hiç bir zorluğu yok. Tüm bunları seni bebeğine kavuşturacak bir yol olarak düşün, olumlu bakmaya çalış. Allah bir an önce muradına kavuştursun.selam herkese bende ocak başında tüp bebek tedavisine başlayacağım sizlerin yaşadıklarını okudukça benim yaşadıklarım hiç.ama yinede çok korkuyorum yapılacak işlemlerden
yeteeer nasılsın? Ne var ne yok?
iyilik canım senden ne haber
grip olmuşum çok ağır geçiyor
Hiç korkacak birşey olmadığına emin ol, gerçekten fiziken hiç bir zorluğu yok. Tüm bunları seni bebeğine kavuşturacak bir yol olarak düşün, olumlu bakmaya çalış. Allah bir an önce muradına kavuştursun.
Merhabaaa hoşgeldin. Benim de ikinci tedavim ocak başında başlayacak kısmetse. Benim ikinci olduğu için pek hevesli ve heyecanlı değilim. tek tavsiyem olacak olumsuzlukları aklından uzak tut, hep umutlu ol. Bir de transfer sonrası beklerken evde kös kös yatma, kendini yormayacak hafif işlerle uğraş ki kafan dağılsın. Şimdiden hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin.
Geçmiş olsun tam mevsimi zaten. Ben napayım valla bıktım adetimin 10. günü hala bitmedi artık güçsüz kaldım. Tedavimden sonraki 2. adetim bu 2 si de çok uzun ve yoğun geçti, galiba ilaçların etkisinden. Cumaya randevu alıcam histereskopi için.
geçmiş olsun tam mevsimi zaten. Ben napayım valla bıktım adetimin 10. Günü hala bitmedi artık güçsüz kaldım. Tedavimden sonraki 2. Adetim bu 2 si de çok uzun ve yoğun geçti, galiba ilaçların etkisinden. Cumaya randevu alıcam histereskopi için.
yok bana vermediler sadece doktorum iki tane trasfer edicez dedi bende inandım neden yalan söylesinki emriyolog da öyle söyleyince inandım ama içimde hep bir şüphe var çünkü bir tane var ultrasonda
iyilik canım senden ne haber
grip olmuşum çok ağır geçiyor
çok geçmiş olsun
canım bence sen bütün bunları unut
boş ver
bebğin şu anda senine
ve rabbim sana o evladı vereckse önünde hiç bir şey duramaz
buna inan ve allaha sığın
rabbim yardımcınolsun
yok bebegm beni bıraktı 5 haftalıkken onun için şubat gibi tekrar düşünüyoruz allahım inşallah
tedavini bursadamı yaptırıyorsun yoksa başka bir şehirdemi. bende bursadayım
şubat gibi tekrar başlıyacagız onun için ögrenmek istedim bu ikinci tedavim olucak :
Bursa da FSM de Bursa ART ye gidiyorum. Sen nereye gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?