• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
6_dilabi
7_nisnur
8_prensestubis
9_ece22

listemiz çoğalıyor arkadaşlar lütfen muhabbetleride çoğaltalım ve birbirimize destek olalım....:16:

arkadaşlar bugün tv den sperm arttırıcı macun tarifi aldım.300 kişi bununla normal yoldan çocuk sahibi olmuş ne kadar doğru bilmiyorum ama bende denemeyi düşünüyorum.faydası olmasada zararıda olmaz sanırım.denemek isteyen ya da fikrini söylemek isteyen olur diye buraya da yazıyorum.

1-çakşır kökü
2-kırmızı ginseng
3-havuç tohumu
4-tere "
5-soğan "
6-siyah turp "
7-tarçın
8-kebabe
9-karanfil
10-zencefil
11-kişniş
12-kereviz tohumu
13-günlük sakızı
14-sahlep (1,5 tatlı kaşığı)
15-ısırgan tohumu (1,5 talı kaşığı)
16-hardal tohumu
17-kimyon
18-akarkahra (3 tatlı kaşığı)
19-harnup (2 tatlı kaşığı)
20-arı poleni (1,5 tatlı kaşığı)
21- 50 gr arı sütü
22-750 gr çiçek balı

balın hakiki çiçek balı olması gerekiyormuş ve arı sütünü loş bir ışıkta katmak gerekliymiş.yanına miktarlarını yazdıklarım hariç diğerleri 1 tatlı kaşığı olacakmış ve ahşap kaşık kullanılması daha iyi imiş.ben keçiboynuzu kürünü devam ediyorum birde bunu uygulayacağım bakalım hayırlısı....:46:

merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında tüp bebek tedavisi yapacağım bu 2.denemem olacak ama merkeze karar veremiyorum avrupa yakasında merkez önerisi olan var mı ?

merhaba ben ilk tedavimi fertijinde yaptırdım pozitif sonuç almııştım ama 6 cı haftada düşük oldu merkezden çok memnun kaldım tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar,
3-4 gündür iş için şehir dışındaydım yazamadım. Tedavimin ilk aşaması yarın başlıyor kısmetse. Benim doktorum tedaviden önceki adet döneminde doğum kontrol hapı veriyor, böylece yumurtalıklar baskılanıp ilaçlara daha iyi cevap veriyormuş. Haftaya da histereskopi yapılacak. İnşallah bu sefer yüzüm güler.

Merhaba ağustos ayında ilk denememizi yaptık sonuç kimyasal gebelik. Kısmetse yarıyıl tatilinde Memorial de Güvenç beyle 2. denememize başlayacağız. İnşaallah emeklerimizin sonucunu alırız hepimiz. Bizde de sorun sperm azlığı. :(

Biz 1 aydır keçiboynuzu kürü kullanıyoruz 1 haftadırda Solgar male multiple adlı ilaca başladık içinde selenyum, çinko, folik asit, e vitamini ve birsürü vitamin var. Netten araştırıp aldık. İnşaallah işe yarar.

1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
6_dilabi
7_nisnur
8_prensestubis
9_ece22
10_mehtaperkan hogeldin canım umarım olumlu sonuç alırız hep birlikte....

Allah bebis isteyen herkese versin insallah .bende ocak ayinda ilk tüp bebek tedavisi olacagm.cok korkuyorum.gonal isminde igne ile büyütülecekmis yumurtalar.5 gündürde metformin isminde ilac aliyorum dr.tavsiyesiyle ön hazirlik.ben almanyada köln pan klinikte tedavi oluyorum.sigara aliskanligim ve 1.70 cm ve 81 kiloyum ,sigarayi 1.5 paketti simdi 7 taneye indirdim.nasil hazirlanayim ne yapmaliyim yardim edin ltfennnnn kizlar:18:

Allah bebis isteyen herkese versin insallah .bende ocak ayinda ilk tüp bebek tedavisi olacagm.cok korkuyorum.gonal isminde igne ile büyütülecekmis yumurtalar.5 gündürde metformin isminde ilac aliyorum dr.tavsiyesiyle ön hazirlik.ben almanyada köln pan klinikte tedavi oluyorum.sigara aliskanligim ve 1.70 cm ve 81 kiloyum ,sigarayi 1.5 paketti simdi 7 taneye indirdim.nasil hazirlanayim ne yapmaliyim yardim edin ltfennnnn kizlar:18:

cnm bende ilk tedavimde siğara kullanıyordum transfer gününe kadar içtim ve sonuç negatif.siğara çok etkiliyomuş.negatif sonuç aldımdan beri 2-3 tane içiyorum günde ama artık az kaldı tedaviye başlamama 1 ay var yani bırakıcam tekrar.bide süt ürünleri insanın içindeki zehiri attırıyomuş süt ve süt ürünleri özellikle yoğurt çok tüketiyorum.en önemli hazırlık siğarayı bırakıp saglıklı beslenmek gibi gerliyo bana.bide asitli içecekleri içmiyorum çay kahveyle pek aram yok zaten.

cevap icin tskr.bende sigarayi azalttim günde 5-6 tane ama birakacagim.süt yogurtla aram yoktu ama deniycem.ben ocak ayina kadar kilo vermeliyim ve sigarayi birakmaliyim .anne olmak benim en büyük hayalim .birde görümcem hamile ve beni gizliden igneliyo sinir oluyorum psyikolojik baski yapiyor bana moralim cok bozuk:43:

cevap icin tskr.bende sigarayi azalttim günde 5-6 tane ama birakacagim.süt yogurtla aram yoktu ama deniycem.ben ocak ayina kadar kilo vermeliyim ve sigarayi birakmaliyim .anne olmak benim en büyük hayalim .birde görümcem hamile ve beni gizliden igneliyo sinir oluyorum psyikolojik baski yapiyor bana moralim cok bozuk:43:

canım ya üzülme nolur.sigarayı azaltmak yetmez sende biliyorsun tamamen bırakmalısn.hem bebeğin hem kendin için.ben sosyal içiciyim yani ayda yılda bir arkadaş ortamında bir bilemedin iki dal içiyorsum onu bile yasakladı doktorum.kilo problemi bendede var.2 yılda 20 kilo aldım.meğer gizli şekerim varmış.doktorum vermen gerekiyor dedi.diyabet uzmanı bi arkadaşına yolladı tahmin ettiği gibi şeker çıktı.1 ayda dört kilo verdirdiler.diyetim devam ediyor.kilo çok etkiliyormuş tutunmayı ama başaracağız ama...ayrıca görümcen gibi tiplere de sinir oluyorum.sonuçta bu Allah vergisi nasıl bir mantıktır anlamıyorum ya.Umarım senin üzdüğü için Allah evladından çıkarmaz.hoşçakal...:16:

Selam arkadaşlar...
ben daha önce 2 tüp bebek tedavisi geçirdim maalesef ikiside negatif.yılbaşından sonra Prof.dr.Lemi İbrahimoğlu ile tekrar tedaviye başlıyoruz.Görüşlerimizi paylaşalım istedim ...Teşekkürler....:71:

Merhaba ben Silanaz

Bende Ocak ayinda kismet olursa tedaviye basliycam, Dondurulmuslar'la dorduncu denemem olcak. 24 yasindayim, ilk negatif, ikinci kimyasal gebelik, ucuncu negativ, dorduncu INSALLAh pozotof olur... UC tane Blast Embriyo trnasferi yapilcak arkadaslar banada dua edin, rabbim insallah hepimize hayirli neticeler almayi nasip eder.....

Merhaba bende ocak ayında başlıcam inşallah ama merkez arayışımız hala devam ediyor istanbul umut mu ankara anatolia mı karar veremedik ilk olcak hayırlısı hepimize

1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
6_dilabi
7_nisnur
8_prensestubis
9_ece22
10_mehtaperkan
11_silanaz
12_ecesu hoşgeldiniz arkadaşlar.

Merhaba bende ocak ayında başlıcam inşallah ama merkez arayışımız hala devam ediyor istanbul umut mu ankara anatolia mı karar veremedik ilk olcak hayırlısı hepimize

ben il iki denememi umutta yaptırdım ikiside negatif.ve bu doktorum bu yumurta ve spermlerle kesin labratuar hatası var dedi.aklında bulunsun diye yazdım...

1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
6_dilabi
7_nisnur
8_prensestubis
9_ece22
10_mehtaperkan
11_silanaz
12_ecesu
13_tupbaby hoşgeldin cnm.

Yeni gelen herkes hoşgeldi sefa geldi. Her dua ettiğimde hepinizi anıyorum, Allah hiçbirimizin emeklerini zayi etmesin en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Bu arada Bursa da olan var mı?

canım ya üzülme nolur.sigarayı azaltmak yetmez sende biliyorsun tamamen bırakmalısn.hem bebeğin hem kendin için.ben sosyal içiciyim yani ayda yılda bir arkadaş ortamında bir bilemedin iki dal içiyorsum onu bile yasakladı doktorum.kilo problemi bendede var.2 yılda 20 kilo aldım.meğer gizli şekerim varmış.doktorum vermen gerekiyor dedi.diyabet uzmanı bi arkadaşına yolladı tahmin ettiği gibi şeker çıktı.1 ayda dört kilo verdirdiler.diyetim devam ediyor.kilo çok etkiliyormuş tutunmayı ama başaracağız ama...ayrıca görümcen gibi tiplere de sinir oluyorum.sonuçta bu Allah vergisi nasıl bir mantıktır anlamıyorum ya.Umarım senin üzdüğü için Allah evladından çıkarmaz.hoşçakal...:16:

ben burada yeniyim ve derdimi paylasmak bana cok iyi geldi.insallah birgün hepimiz hamis haberlerimizide paylasacagiz ve mutlu olacagimiza inaniyorum.görümcemden uzak duruyorum zaten allaha havale ettim.sebze ve meyva diyeti yapiyorum 2 haftada 3 kilo gitti.kiloyuda verir sigarayida birakiriz bebis ugruna.ben metformin ilaci almaliyim ocak ayina kadar sonra gonal ignesi tüp bebek icin bu ilaclarla tecrübesi olanlarda yazsin lütfen.allah isteyen herkeze bebis versin diye dua ediyorum hergün.:emir_bebek:

Back