• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım peki epikrizde resimleri yokmu embiyolarıyın
bize verdikleri epi krizde embiryoların resimleri kaliteleri kaç hücreli oldukalr
hatta tedavide kualnılan ilaçlar dozları hepsi yazıyor canım

yok bana vermediler sadece doktorum iki tane trasfer edicez dedi bende inandım neden yalan söylesinki emriyolog da öyle söyleyince inandım ama içimde hep bir şüphe var çünkü bir tane var ultrasonda

selam herkese bende ocak başında tüp bebek tedavisine başlayacağım sizlerin yaşadıklarını okudukça benim yaşadıklarım hiç.ama yinede çok korkuyorum yapılacak işlemlerden
Hiç korkacak birşey olmadığına emin ol, gerçekten fiziken hiç bir zorluğu yok. Tüm bunları seni bebeğine kavuşturacak bir yol olarak düşün, olumlu bakmaya çalış. Allah bir an önce muradına kavuştursun.

iyilik canım senden ne haber
grip olmuşum çok ağır geçiyor

Geçmiş olsun tam mevsimi zaten. Ben napayım valla bıktım adetimin 10. günü hala bitmedi artık güçsüz kaldım. Tedavimden sonraki 2. adetim bu 2 si de çok uzun ve yoğun geçti, galiba ilaçların etkisinden. Cumaya randevu alıcam histereskopi için.

Hiç korkacak birşey olmadığına emin ol, gerçekten fiziken hiç bir zorluğu yok. Tüm bunları seni bebeğine kavuşturacak bir yol olarak düşün, olumlu bakmaya çalış. Allah bir an önce muradına kavuştursun.

amin hepimizin inşallah.ben transferden korkuyorum sürekli okuyorum neler yapılıyor nasıl yapılıyor bilgilendikçe sanki korkum azalıyor ama birisinin başına gelen olumsuz bir olay tekrar korkmama sebep oluyor yani duygularım çok karışık

Merhabaaa hoşgeldin. Benim de ikinci tedavim ocak başında başlayacak kısmetse. Benim ikinci olduğu için pek hevesli ve heyecanlı değilim. tek tavsiyem olacak olumsuzlukları aklından uzak tut, hep umutlu ol. Bir de transfer sonrası beklerken evde kös kös yatma, kendini yormayacak hafif işlerle uğraş ki kafan dağılsın. Şimdiden hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin.

teşekkürler arkadaşımmm.. hepimizin inşallahhh.. bende ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyımmm .. daha doğrusu zaman geçmek bilmiyor... bakalım yeni yıl bize uğurlu gelsin inşallahhh.

Geçmiş olsun tam mevsimi zaten. Ben napayım valla bıktım adetimin 10. günü hala bitmedi artık güçsüz kaldım. Tedavimden sonraki 2. adetim bu 2 si de çok uzun ve yoğun geçti, galiba ilaçların etkisinden. Cumaya randevu alıcam histereskopi için.

tedavini bursadamı yaptırıyorsun yoksa başka bir şehirdemi. bende bursadayım

geçmiş olsun tam mevsimi zaten. Ben napayım valla bıktım adetimin 10. Günü hala bitmedi artık güçsüz kaldım. Tedavimden sonraki 2. Adetim bu 2 si de çok uzun ve yoğun geçti, galiba ilaçların etkisinden. Cumaya randevu alıcam histereskopi için.

saol canım
transferle sonuçlanan tedavilerimde bendede çok yoğun ve uzun oluyordu regl dönemi
hatta bir seferinde adetten sonra kasılmalarım olmuştu
dr gitmekzorunda kaldım dr bana sanki hamile gibi belirtilerin var dedi
bende yok yaaa olmaz böyle bir şey dedim
tabiki geblik falan yoktu ama sanırım tedavinin sonçlarıydı
dr bunapek inanmasada böyle

yok bana vermediler sadece doktorum iki tane trasfer edicez dedi bende inandım neden yalan söylesinki emriyolog da öyle söyleyince inandım ama içimde hep bir şüphe var çünkü bir tane var ultrasonda

canım bence sen bütün bunları unut
boş ver
bebğin şu anda senine
ve rabbim sana o evladı vereckse önünde hiç bir şey duramaz
buna inan ve allaha sığın
rabbim yardımcınolsun

canım bence sen bütün bunları unut
boş ver
bebğin şu anda senine
ve rabbim sana o evladı vereckse önünde hiç bir şey duramaz
buna inan ve allaha sığın
rabbim yardımcınolsun

yok bebegm beni bıraktı 5 haftalıkken onun için şubat gibi tekrar düşünüyoruz allahım inşallah

yok bebegm beni bıraktı 5 haftalıkken onun için şubat gibi tekrar düşünüyoruz allahım inşallah

canım özür dilerim kuzura bakma
offffffffffffff
çok çok özür dilerim
bilmiyordum
ben transferin yenioldu zannettim

şubat gibi tekrar başlıyacagız onun için ögrenmek istedim bu ikinci tedavim olucak :

inşşş bu sefer beğini sağlıcakla kucaklarsın
nşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Back