Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer son olur. Cgh yöntemi nasıl birşey, pgt gibi mi? Fiyatı hakkında da bilgi verebilir misin?LOR="yellowgreen"][/COLOR]slm arkadaşlar benimde Allah nasip ederse eğer ocakta 5.denemem olacak.Son negatifimi kasımda aldım,2 tane dondurulmuşum var artık onlarla şansımızı deneyeceğiz.Bizim sıkıntımızda eşimin spermleri.Hem sayı az,hareket yok,morfolojide sıfır.3 olumsuz denemeden sonra Ankara maya tüp bebek merkezinde cgh yöntemi uygulandı,yüzde 80 gebelik oluşur dendi ama sonuç yine koca bir sıfır.Bu yöntemden çok umudum vardı ama olmayınca olmuyor.Allahım ne kadar acı veriyor çocuk sahibi olamamak.Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...Yani kızlar ben de listenizdeyim,umarım bu denemeler hepimizin son denemeleri olur da kuzucuklarımıza kavuşuruz...
lor="yellowgreen"][/color]slm arkadaşlar benimde allah nasip ederse eğer ocakta 5.denemem olacak.son negatifimi kasımda aldım,2 tane dondurulmuşum var artık onlarla şansımızı deneyeceğiz.bizim sıkıntımızda eşimin spermleri.hem sayı az,hareket yok,morfolojide sıfır.3 olumsuz denemeden sonra ankara maya tüp bebek merkezinde cgh yöntemi uygulandı,yüzde 80 gebelik oluşur dendi ama sonuç yine koca bir sıfır.bu yöntemden çok umudum vardı ama olmayınca olmuyor.allahım ne kadar acı veriyor çocuk sahibi olamamak.rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...yani kızlar ben de listenizdeyim,umarım bu denemeler hepimizin son denemeleri olur da kuzucuklarımıza kavuşuruz...
Ne kadar dirayetlisin. 5 denemeyle kimse kolay kolay başa çıkamaz. artık inşallah yüzün güler. Ben çok umutsuzluğa kapılınca doktorum bir hastasının dosyasını gösterdi 6. denemede tek yumurtayla gebe kalmış, onun da çoğu denemesinde transfer yapılamamış hatta doktor donasyon önermiş ama yılmamış en sonunda kavuşmuş bebeğine. İnşallah senin hikayen de böyle biter.evet canım omayınca olmuyorama çok şansız değilsin
Bizde sayı hareket morfoloji ve benim yumurta kalitemdede sorun var
5 tüp ebk denemesinde 2 defa transfer yapıla bildi
Yaşımdan ve deneme sayımdan dolyı 2 embiryo hakkım varAma embiryo oluşmadığı için transfer yapılamıyor
Allah hepimizin yardmcısı olsun ney nerede karşımıza çıkar bilinmez
Ama rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi
ne kadar dirayetlisin. 5 denemeyle kimse kolay kolay başa çıkamaz. Artık inşallah yüzün güler. Ben çok umutsuzluğa kapılınca doktorum bir hastasının dosyasını gösterdi 6. Denemede tek yumurtayla gebe kalmış, onun da çoğu denemesinde transfer yapılamamış hatta doktor donasyon önermiş ama yılmamış en sonunda kavuşmuş bebeğine. Inşallah senin hikayen de böyle biter.
Yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen Rabbinden ümidini kesmeyen kullarından Allah da razı olur, eninde sonunda muradını verirmiş. İnşallah bu uğurda uğraşan, gözyaşı döken herkes en kısa zamanda sağlıkla evladına kavuşur.innşşşş bir tek benim değil buradaki bütün arkadaşlarıma anne olmak nasip olsun inşşşşşşşşşşşş
canım insan alışıyor
ilk denemede yumurtalar boş çıktı transfer yapamayacağız deiklerinde ne kadar ağladım üzüldüm okadar çok ağlamışıkmi merkeze gittimiğimde dr beklerken pskoloğ görüp beni hemen bayanı odaya alın dedi (demiş)koluma girdiler dr odasına götürdüler
pskoloğ bir şeyler anlatıyor ama ben hiç bir şey duymuyorum ağlıyorum
ama son denemde yine aynı şey oldu dr çağırıp bu embiryo çöp transfer olmaz bundan diyince peki ne yapalımdeim konuştuk sonrasında ne yapacağımızı
yani insan alışıyor her şey artık opu olduğumda ikinci gün allahım ne olur 1 tane kaliteli embiryom olsun diye dua ediyorum
oysa ilk tedvaimde ikizimiz olsun diye dua ediyorum
allahım sençok büyüksün
yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen rabbinden ümidini kesmeyen kullarından allah da razı olur, eninde sonunda muradını verirmiş. Inşallah bu uğurda uğraşan, gözyaşı döken herkes en kısa zamanda sağlıkla evladına kavuşur.
Yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen Rabbinden ümidini kesmeyen kullarından Allah da razı olur, eninde sonunda muradını verirmiş. İnşallah bu uğurda uğraşan, gözyaşı döken herkes en kısa zamanda sağlıkla evladına kavuşur.
Evet canım benim pgt gibi ama pgtde 23 kromozom incelenirken,cghde 46 kromozomun hepsi inceleniyor.Yani transfer edilecek embriyoda genetik bir problem olmuyor,bu sayede düşük riski ortadan kalkıyor ama embriyo tutunmayı becerebilirse.Gebelik şansı da artıyor demişti doktor ama o şans bana uğramadı ne yazıkki.Tabi biraz pahalı bir yöntem maalesef,biz ilaçlar ve transfer dışında 8000TL harcadık,dondurma ve çözdürmede var maalesef.Benim 8 embriyom incelenmeye gitti 4ü sağlam çıktı.2sini denedik ama sonuç hüsran şimdi kalan ikiyle şansımızı deneyeceğiz.Rabbim bu sefer bizi kapısından boş çevirmesin inşallah.Beni ve bu uğurda savaş veren bütün arkadaşlarımı...Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer son olur. Cgh yöntemi nasıl birşey, pgt gibi mi? Fiyatı hakkında da bilgi verebilir misin?
evet canım omayınca olmuyorama çok şansız değilsin
Yaşımdan ve deneme sayımdan dolyı 2 embiryo hakkım varAma embiryo oluşmadığı için transfer yapılamıyor
evet canım omayınca olmuyorama çok şansız değilsin
Amin canım inşallah. Ama bak ne güzel en aazından kalitesinden emin olduğun 2 embriyon var, inşallah olur. Benim doktorum genetik incelemeleri yapabilmek için 5-6 embriyo gerekli dedi, ben de ilke denemede sadece 2 tane kaliteli oluştu, transfer edildi ama tutunmadı. İnşallah bu sefer tutunamasa bile donduracak kadar olurlar. En azından 3. deneme için kafam rahat olur.Evet canım benim pgt gibi ama pgtde 23 kromozom incelenirken,cghde 46 kromozomun hepsi inceleniyor.Yani transfer edilecek embriyoda genetik bir problem olmuyor,bu sayede düşük riski ortadan kalkıyor ama embriyo tutunmayı becerebilirse.Gebelik şansı da artıyor demişti doktor ama o şans bana uğramadı ne yazıkki.Tabi biraz pahalı bir yöntem maalesef,biz ilaçlar ve transfer dışında 8000TL harcadık,dondurma ve çözdürmede var maalesef.Benim 8 embriyom incelenmeye gitti 4ü sağlam çıktı.2sini denedik ama sonuç hüsran şimdi kalan ikiyle şansımızı deneyeceğiz.Rabbim bu sefer bizi kapısından boş çevirmesin inşallah.Beni ve bu uğurda savaş veren bütün arkadaşlarımı...
en içten bi aminnn diyoru canım inşallah güzel rabbim çabalarımızı gözyaşlarımızı karşılıksız bırakmaz
Göz yaşı dökmek de iyidir bazen, insanın kalbini yıkar, temizler gözyaşları. Belki bu çektiğimiz sıkıntılar da bir hayra çıkar belki , geçmiş günahlarımızın kefaretidir. Eğer nasip olursa daha özel anneler oluruz bizler, daha sabırlı, daha sevecen.
haklisin gözyasi kalbi temizliyor,acilar da her zorluga alistiriyor.ben üzgün oldugum zamanlarda hep diyorumki kendime, ben böyle bir sorunum olmayipta cocugum olsaydi belki iyi bir anne olamazdim,anneligin,evlat sahibi olmanin degerini bilemezdim allah insanlari ilk önce acilarla terbiye ediyor sonra istedigine kavusturuyor. allah kimseye tasiyamiyacagi yükü yüklemezmis.demekki bizler güclüyüz ki böylesine bir yükümüz var.son gücümüze kadar vazgecmiyelim kizlar pes etmek yok
Birbirimizi böyle yüreklendirmemiz lazım hep. Artık tıp çok ilerledi Allahın izni doktorların vesilesi ile inşallah muradımıza kavuşacağız. hepimiz yeni yılda müjdeli haberler paylaşacağız buradan. Buna tüm kalbimle inanıyorum..
Yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen Rabbinden ümidini kesmeyen kullarından Allah da razı olur, eninde sonunda muradını verirmiş. İnşallah bu uğurda uğraşan, gözyaşı döken herkes en kısa zamanda sağlıkla evladına kavuşur.
haklisin gözyasi kalbi temizliyor,acilar da her zorluga alistiriyor.ben üzgün oldugum zamanlarda hep diyorumki kendime, ben böyle bir sorunum olmayipta cocugum olsaydi belki iyi bir anne olamazdim,anneligin,evlat sahibi olmanin degerini bilemezdim allah insanlari ilk önce acilarla terbiye ediyor sonra istedigine kavusturuyor. allah kimseye tasiyamiyacagi yükü yüklemezmis.demekki bizler güclüyüz ki böylesine bir yükümüz var.son gücümüze kadar vazgecmiyelim kizlar pes etmek yok
basarinin 1. kurali inanmak inandigin neyse onu gerceklestirmek icin ugrasmak bence.pes etmek zayif insanlara yakisir bizim gibilere degil biz pes etseydik bu sayfalari bilgi toplamak derdimize care bulmak icin vakit harcamazdik burda.ben 15 yasimda akraba ile evlendirildim.almanyaya geldim.köyden gelen 15 yaslarinda cocuk sayilirdim. esimle,esin ailesiyle,yabanci ülkede,yabanci dilde,bilmedigin bir yerde caresiz kaldim.kücük yasimda cok aci cektim.2004 esimden kactim siginma evine siginmak zorunda kaldim cocugum olmadigi icin bana eziyet ettikleri icin kactim bir kelime almancam yokken koskoca bir ülke ve ben yapayalniz .ama bana yapilanlar,söylenen hakaretler beni hirslandirdi ve kendi basima ayaklarimin üstünde durmayi basardim.okul ve is buldum ve ayri eve ciktim.var gücümle savastim yikilmamak icin.gecen yil 2.evliligimi yaptim cok mutluyum.esim büyük destek cocuk arayisimda kendinin3 tane eski esinden ama beni istiyor diye tedavimde yanimda .herseyin basi sabir ve inanc.yasadiklarimi anlatmamin sebebi suki her yagmurlu, firtinali bir hava nin arkasindan günes dogar.simdi burdaki bebek arayisinda olan herkez umutsuzluga kapilmasin bir gün elbet günes bizede dogacak bebislerimizi kucagimiza alacagiz insalllaaahhhh.allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin canım inşallah. Ama bak ne güzel en aazından kalitesinden emin olduğun 2 embriyon var, inşallah olur. Benim doktorum genetik incelemeleri yapabilmek için 5-6 embriyo gerekli dedi, ben de ilke denemede sadece 2 tane kaliteli oluştu, transfer edildi ama tutunmadı. İnşallah bu sefer tutunamasa bile donduracak kadar olurlar. En azından 3. deneme için kafam rahat olur.
Senin ki gibi hikayeleri okudukça kendime kızıyorum, alt tarafı bir kerecik denedin hayatında da başka aman aman bir olumsuzluk yaşamadın şükret otur diyorum kendime. Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemez eminim bu kadar acının mükafatını göreceksin ve umarım çok da çabuk görürsün.basarinin 1. kurali inanmak inandigin neyse onu gerceklestirmek icin ugrasmak bence.pes etmek zayif insanlara yakisir bizim gibilere degil biz pes etseydik bu sayfalari bilgi toplamak derdimize care bulmak icin vakit harcamazdik burda.ben 15 yasimda akraba ile evlendirildim.almanyaya geldim.köyden gelen 15 yaslarinda cocuk sayilirdim. esimle,esin ailesiyle,yabanci ülkede,yabanci dilde,bilmedigin bir yerde caresiz kaldim.kücük yasimda cok aci cektim.2004 esimden kactim siginma evine siginmak zorunda kaldim cocugum olmadigi icin bana eziyet ettikleri icin kactim bir kelime almancam yokken koskoca bir ülke ve ben yapayalniz .ama bana yapilanlar,söylenen hakaretler beni hirslandirdi ve kendi basima ayaklarimin üstünde durmayi basardim.okul ve is buldum ve ayri eve ciktim.var gücümle savastim yikilmamak icin.gecen yil 2.evliligimi yaptim cok mutluyum.esim büyük destek cocuk arayisimda kendinin3 tane eski esinden ama beni istiyor diye tedavimde yanimda .herseyin basi sabir ve inanc.yasadiklarimi anlatmamin sebebi suki her yagmurlu, firtinali bir hava nin arkasindan günes dogar.simdi burdaki bebek arayisinda olan herkez umutsuzluga kapilmasin bir gün elbet günes bizede dogacak bebislerimizi kucagimiza alacagiz insalllaaahhhh.allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım duan icin kendi adıma tesekkur ediyorum, once gozyaslarımı icime akıtıyordum.. o kadar donuklastım ki bu konuda.. kurtaj oldugum gun bile aglamadım.. ikiz bos gebelik yasadım ilk denemede.. boyle taş gibiydim bir an evvel alsınlar diye ugrastım.. doktorumu ben teselli ettim dusun!
ama gel gor ki icimdeki firtina cok sonradan cikti. olur olmaz her seye sinirlenir oldum.. her seye agliyorum.. esimle cok tartistik adamcagiza kendimi guclu gostermekten sıkıldım ve artik yelkenlerimi suya indirdim.. artik her firsatta agliyorum ki icimde kalmasin..
inan kimse kendini kandirmamali.. Allah'ım bu cektigimiz acıları veriyorsa muhakkak bir bildigi vardır diye dusunuyorum.. ve mufakatını da insallah en hayırlı zamanında verecek.. inanıyorum.. inanmazsam zaten kafayı yerim..
en kotusu de bunları esim ve doktorum-hastanedekiler dısında kimse bilmiyor etrafımda.. gecenlerde ablam sacma sapan bir seye sinirlenip agladı boyle icimden cıglıklar atıyordum ben neler yasıyorum bunlar aglanacak seyler mi diye ama kimsenin bana acımasını veya beni hasta olarak degerlendirmelerini istemyiorum..
neyse ki sizler varsınız , bir ara buradan da uzaklastım ama napiim dayanamıyorum geri donuyorum..
ilk regl mde baslıyorum kızlar ama ne zaman olacak bilmiyorum.. dondurulmuslarla.. Allah hepimizin yardımcısı olsun!
Canım benim sende daha 2yi denemeden 3e atlamışsın.Bence şöyle söyleyelim inşallah elinde hem çok hemde sağlıklı embriyoların kalır,ilklerini dener hamile kalırsın,kalanları da dondurur ilerde bebişine onlarla kardeş yaparsın.Evrene kötü enerji göndermeyelim ben bunu çok yaşadım,sonra dönüp dolaşıp olumsuz düşüncelerimiz yine bizi buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?