bende ART ye gidiyorum osman bey senin dr kim
Benim doktorum da Osman Hoca. Memnun musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ART ye gidiyorum osman bey senin dr kim
Benim doktorum da Osman Hoca. Memnun musun?
Çok güveniyorum, çok da seviyorum ama biraz çekiniyorum kendisinden. Gereksiz yere ümit vermiyor insana ama ben de biraz yüreklendirilmek istiyorum. Siz deneme yaptınız mı ilk mi olacak?şimdilik memnunum olumsuz birşeyle karşılaşmadım sen memnunmusun
Çok güveniyorum, çok da seviyorum ama biraz çekiniyorum kendisinden. Gereksiz yere ümit vermiyor insana ama ben de biraz yüreklendirilmek istiyorum. Siz deneme yaptınız mı ilk mi olacak?
evet ilk olacak yumurta zayıflığı var senin problemin neydi
Benim de yumurtalık rezervim azalmış, çikolata kistim de var. Ne zaman başlıyorsun tedaviye? Gideceğin zaman haber veririsen belki denk gelir tanışırız.
adetimin ilk günü aramamı söyledi ocağın 4 gibi adet olacağım 4. 5 gibi başlarız herhalde. Sen ne zaman başlıyorsun. Şu anda yasmin verdi onu kullanıyorum prolaktinim yüksek onun içinde dostinex kullanıyorum önceden mercimek gibi hap yutamazdım şimdi hap içmediğim gün geçmiyor Allah sonumuzu hayretsin
merhaba cnm .ben acıbademe gidiyorum.drum şahin zeteroğlu.ayrıca faruk dinçşahine gidiyorum.şahin bey tedaviye başlıyor faruk beyde fsm bulvarında muaynanesi yumurta takibini yapıyor şahin bey toplama ve transfer işlemini yapıyor.iki dr umdanda çok memnununm.bu senin kaçıncı denemen olucak? sen hangi merkeze gidiyosun?Merhaba canım, Allah yardımcın olsun. Hangi merkeze gidiyorsun? Memnun musun? Aslında ben doktorumdan memnunum ama üstüne düşündükçe insanın içinde bir sürü kuruntu oluyor. Her doktorun yaklaşımı öyle farklı ki..
iğneler adetin 2. günümü başlanıyor öyleyse karşılaşabiliriz senin 2. denemeydi galiba sen daha tecrübelisinBen de şuan yasmin kullanıyorum sanırım ben de 5 ocakta başlarım iğnelere. Hakkımızda hayırlısı, opu ve transferlerimiz hemen hemen aynı günlerde olur inşallah yüzümüz güler.
Merhaba ben Bursa ART ye gidiyorum doktorum Osman Develioğlu şimdilik ben de memnunum. Benim 2. denemem olacak. Senin ilkmi?merhaba cnm .ben acıbademe gidiyorum.drum şahin zeteroğlu.ayrıca faruk dinçşahine gidiyorum.şahin bey tedaviye başlıyor faruk beyde fsm bulvarında muaynanesi yumurta takibini yapıyor şahin bey toplama ve transfer işlemini yapıyor.iki dr umdanda çok memnununm.bu senin kaçıncı denemen olucak? sen hangi merkeze gidiyosun?
Hapın bittiği 3.gün başlanıyor mikrodoz protokolde seninki uzun mu?iğneler adetin 2. günümü başlanıyor öyleyse karşılaşabiliriz senin 2. denemeydi galiba sen daha tecrübelisin
Hapın bittiği 3.gün başlanıyor mikrodoz protokolde seninki uzun mu?[/QUprotokolmü dr anlattı aslında ama aklımda kalmadı galiba kısa protokol hapın bittikden sonra 4 yada 5.günü adet olursun 1.günü arasın dedi
Herkese Merhaba Kızlar
Ben de sizin gruba dahilim.. Kısmetse ocak sonu şubat başı tedavim başlıyorr... Herkese bol şansss... Heyecandan ölmek üzereyimm. vakit geçmiyorrr. önerileriniz varmııı.
selam herkese bende ocak başında tüp bebek tedavisine başlayacağım sizlerin yaşadıklarını okudukça benim yaşadıklarım hiç.ama yinede çok korkuyorum yapılacak işlemlerden
iyilik canım senden ne haber
grip olmuşum çok ağır geçiyor
Merhaba ben Bursa ART ye gidiyorum doktorum Osman Develioğlu şimdilik ben de memnunum. Benim 2. denemem olacak. Senin ilkmi?
arkadaşlar ben de bahçeci kliniğine gidiyorum.30 yaşındayım ve bu 2. denemem olacak inş.uzun protokol uygulanıyor.01/01/2011 saat 18.00 de ilk iğneme başlayacam.mevlam görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler.herkesin allah yar ve yardımcısı olsun.emeğimiz boşa çıkmaz inşallah.