Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...
- Konu Sahibi nisa34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kısmetse bizde ocak yada şubatta tüp bebeğe başlıyacağız.çok zor bir süreç olacak.
Hayırlı olsun ama zor diye başlarsan gerçekten zor olur bence. Zor deme heyecanlı de hem de tatlı bir heyecan inşallah sonu da mutlu olur.
Merhaba Arkadaslar, liste baya kabarmis, insallah hepimize 2011 buyuk suprizler geitirir, ikiz, ucuz gibi saka bir yana RAbbim nasip etsinde bir tne bile bizim yuzumuzu guldurmeye fazlasiyla yeter, Arkadaslar benim gibi dondurulmuslar'la deniycek olan varmi Ocak ayinda ve tahmini adet zamniniz ne zaman olur, dondurlmuslar la tedavi daha az tyorucu ve stressiz oluyor her ne kadar sans orani normal process'e gore daha dusuk olsada, Tedabiye sifirdan basliycan arkadaslar, allah yardimciniz olsun, stres yapmamaya calisin, aldiniz hormon ilaclari zaten dengeyi biraz bozuyo bide sizi uzen ortamlardan uzak durmaya calisin.... Allah hepmizin yardimcisi olsun
Sevgilerle......
Sevgilerle......
- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
arkadaşlar biş sorucam ben drum bana gonal f 450(1*225), cetrodite 0,25 5'lik(1*1), ovitrelle 250mg (1*1) ve crmone jel (1*1) vajinal diye ilaçları yazmış reçeteme ve hastanenin anlaşmalı olduğu eczaneye sordurttum hepsine 580 tl dediler sizce fiyat nasıl ayrıca raporumda var, bu arada bu tüp bebek raporu 1 aylıkmı çıkıyor :26:
arkadaşlar biş sorucam ben drum bana gonal f 450(1*225), cetrodite 0,25 5'lik(1*1), ovitrelle 250mg (1*1) ve crmone jel (1*1) vajinal diye ilaçları yazmış reçeteme ve hastanenin anlaşmalı olduğu eczaneye sordurttum hepsine 580 tl dediler sizce fiyat nasıl ayrıca raporumda var, bu arada bu tüp bebek raporu 1 aylıkmı çıkıyor :26:
Rapor 1 yıllık çıkar ama 6. ayın sonunda uzatman gerekir. Gonal f nin çok az bir kısmını karşılıyor devlet. gonal fye 450 demişsin 225 likten 2 kutumu istedi? Biz tedavide gonal f değilde menagon kullandık 5 kutu menagon, 5 kutu cetrodite, 2 ovitrelleye 250 tl ödedik. Kalanını devlet karşıladı. Ama gonal f nin ne kadarını karşılıyor çokta emin değilim.
Hayırlı olsun ama zor diye başlarsan gerçekten zor olur bence. Zor deme heyecanlı de hem de tatlı bir heyecan inşallah sonu da mutlu olur.
ben hala bu benim başıma nasıl geldi sürecini atlatamadım galiba.sanki hiç olmayacak gibi geliyor.
- 8 Kasım 2007
- 60
- 84
- 623
- 42
merhaba arkadaşlar liste epey uzamış umarım hepimiz Allahın izniyle kavuşuruz bebeklerimize.ben avrupa yakasında merkez sormuştum cevap veren arkadaşlara teşekkürlr.fertijin ve florance n. demişler.onlara da bakacağım araştırdıklarmdan alman has. ve memorial cazip geldi sizce hangisi bilgisi olanlr paylaşsın lütfenn kafam çok karışıkk
ben hala bu benim başıma nasıl geldi sürecini atlatamadım galiba.sanki hiç olmayacak gibi geliyor.
Zaman zaman ben de çok umutsuzluğa kapılıyorum ama mantıklı olmaya çalışıyorum. Neden olmasın ki Allah büyük dualarımızı elbet kabul edecektir. Dua ederken umutsuz olmamak gerek, Rabbim kullarını sever ve esirger. Bizim de yüzümüzü güldürecek güzel Allahım. sen de inan arkadaşım, bunlar da geçer..
Yeni gelen herkes hoşgeldi sefa geldi. Her dua ettiğimde hepinizi anıyorum, Allah hiçbirimizin emeklerini zayi etmesin en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Bu arada Bursa da olan var mı?
cnm ben bursada oturuyorum
cnm ben bursada oturuyorum
Merhaba canım, Allah yardımcın olsun. Hangi merkeze gidiyorsun? Memnun musun? Aslında ben doktorumdan memnunum ama üstüne düşündükçe insanın içinde bir sürü kuruntu oluyor. Her doktorun yaklaşımı öyle farklı ki..
- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
Rapor 1 yıllık çıkar ama 6. ayın sonunda uzatman gerekir. Gonal f nin çok az bir kısmını karşılıyor devlet. gonal fye 450 demişsin 225 likten 2 kutumu istedi? Biz tedavide gonal f değilde menagon kullandık 5 kutu menagon, 5 kutu cetrodite, 2 ovitrelleye 250 tl ödedik. Kalanını devlet karşıladı. Ama gonal f nin ne kadarını karşılıyor çokta emin değilim.
evet canım gonal f 225'lik yazmış drum ve sanırım 3 kutu çünkü parantez içinde üç demiş, cetrodite de 0,25 5'lik demiş belki 5 kutu demektir. dün eczaneye sordum normal toplam fiyatı 1600tl dedi o zaman medicana 580tl ye iyi veriyor diye düşündüm ama sordurcam başka yerlere
- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
allah yardımcımız olsun tedvaide ollan arkadaşlar
ne kadar zorlu bir yoldan gidiyoruZ
her şey para ve bir tüp bebktedavisi için 5.6 bin tl ile yola çıkmak gerekiyor
ben tam 5 kez yaptırdım arkadaşlar yaza kıısmetse 6. Deneyeceğiz
rabbim yar veyardımcımız olsun
Allah maddi manevi güç versin de uğraşmaya yine razıyız. Benim durumumda da SGK ödeme yapmıyor, hep cepten gidiyor. 1 kez denedik 2 bilemedin 3 kez daha ancak deneriz, ötesi için para bulmak zor. Allah acısın halimize. Umarım bu doktorlar da para için bizi oyuncak etmezler.
allah yardımcımız olsun tedvaide ollan arkadaşlar
ne kadar zorlu bir yoldan gidiyoruZ
her şey para ve bir tüp bebktedavisi için 5.6 bin tl ile yola çıkmak gerekiyor
ben tam 5 kez yaptırdım arkadaşlar yaza kıısmetse 6. Deneyeceğiz
rabbim yar veyardımcımız olsun
Allah maddi manevi güç versin de uğraşmaya yine razıyız. Benim durumumda da SGK ödeme yapmıyor, hep cepten gidiyor. 1 kez denedik 2 bilemedin 3 kez daha ancak deneriz, ötesi için para bulmak zor. Allah acısın halimize. Umarım bu doktorlar da para için bizi oyuncak etmezler.
amin kızlar ınsallah gercekten Rabbim maddı manevı her yonden yardımcımız olsun.cok zor cekmeyen bılemıyor.bende ılk denememı yaza yapıcam.iyi bır merkez arıyorum
- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
CANIM EVET ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
DEVELET NEYİ KARŞILIYORKİ MALESEF AMA HER GÜN İNFERTİLİTEYLE İLĞİ BİR ENGELE KARŞILAŞIYORUZ
BİZDE ÖZELDEN YAPTIRIYORUZ 1 KEZ DEVLET DETSĞİ ALDIK SONRASINDA HER ŞEY DEĞİŞTİ
BİLEMİYORUM AMA DAHA NE KADAR DAYANIRIZ BU DRUMA ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
ÇOK BEKLETMEDEN BİZLERİ BEBELERİMİZLE TAMAMLASIN İNŞŞŞ
CANIM EVET ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
DEVELET NEYİ KARŞILIYORKİ MALESEF AMA HER GÜN İNFERTİLİTEYLE İLĞİ BİR ENGELE KARŞILAŞIYORUZ
BİZDE ÖZELDEN YAPTIRIYORUZ 1 KEZ DEVLET DETSĞİ ALDIK SONRASINDA HER ŞEY DEĞİŞTİ
BİLEMİYORUM AMA DAHA NE KADAR DAYANIRIZ BU DRUMA ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
ÇOK BEKLETMEDEN BİZLERİ BEBELERİMİZLE TAMAMLASIN İNŞŞŞ
Arkadaslar Devletimizin yine kiy*****i bilelim azda olsa bir yardim yapoyor ben yurtdisinda yasiyorum KZuey Amerika'da yasin Tupbebek denedim burda, turk parsi 20 milyardan fazla harcadim, simdi dondulmuslarla deniycem, Tabiki maddi ve manevi cok pahali bir surec ama evlat olunca isin ucunda insan yediginden, ictiginden, giydiginde kesiyo yeterki rabbim nasip etsin, Rabbim hepinizin yardimcisi olsun, allahtan benim esim'in isi iyide altindan kalkabiliyoruz, simdi'ye kadar uc deneme gecti basimdan ikisi Turkiye'de INTernational Hospital'de ilk denmem oldu negativ, ikinci dondulmuslarla pozitif ama yasadim ulkeye dondukten sorna kan degeri dustu, yaptin yol masrafi, Turkiyedeki harcamlar akraba stresi, tup bebek masraflari baktimki nerdeyse orda'da 20 milyari buluyor, Burda denemeye karar verdim ama burasida Turkiye'den cok farkli..... COK COK Farkli, mesela burda transferden sorna yatma filan yok, emriyo'lari koyduktan sonra kalkiyon, kendin koltukta bi 30 dakika dinleniyorsun, hadi yolun acik olsun , test gunu gorusuruz :)
LOR="yellowgreen"][/COLOR]slm arkadaşlar benimde Allah nasip ederse eğer ocakta 5.denemem olacak.Son negatifimi kasımda aldım,2 tane dondurulmuşum var artık onlarla şansımızı deneyeceğiz.Bizim sıkıntımızda eşimin spermleri.Hem sayı az,hareket yok,morfolojide sıfır.3 olumsuz denemeden sonra Ankara maya tüp bebek merkezinde cgh yöntemi uygulandı,yüzde 80 gebelik oluşur dendi ama sonuç yine koca bir sıfır.Bu yöntemden çok umudum vardı ama olmayınca olmuyor.Allahım ne kadar acı veriyor çocuk sahibi olamamak.Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...Yani kızlar ben de listenizdeyim,umarım bu denemeler hepimizin son denemeleri olur da kuzucuklarımıza kavuşuruz...