2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

mrb arkadaşlar ben aralık ayında tüp bebek denemesinde negatif sonuç aldım bu ay mens olmayı bekliyorum dondurulmuşlarla ikinci şansımı deniycem ilaçlara başlıycam transferim martın başında olucak dr uzun potokol uyguluycaz dedi inşallah sonuç hepimiz için olumlu olur herkeze bol şans....

hayırlı olsun umarım bu sefer herşey yolunda gider kavuşursun bebeğine.. ben de şubat ortası kısa protkolle 2. şansı arayacağım..

Bende çok fazla kişiyle paylaşmadım bu durumumu yaşadığım hayal kırıklıkarının yanıında birde insanların dert anlatmak istemedim zaten eğer olumlu sonuç alırsam keeyi görene kadar kimseye söylemeyeceğim

bişi dicem size
benim ilk denemem
içim bi cıvıldıo olacak die
bi olmayacak die
offf
duygusal dengesizlik kraliçesi gördüm kendimi
kolay değil mi iğne vs
biraz korkuorum ben

bişi dicem size
benim ilk denemem
içim bi cıvıldıo olacak die
bi olmayacak die
offf
duygusal dengesizlik kraliçesi gördüm kendimi
kolay değil mi iğne vs
biraz korkuorum ben

cıvılda cıvılda sustur o olmaz diyen şeytanları..
iğnelere gelince ben hem göbekten hem kalçadan yaptım göbekten olanı hiç söylemeye gerek yok çoook kolay kalçadan olan benim üç şişe birden yapılıyordu birazcık yakıyordu ama olsunda isterse cayır cayır yansın.. sakın korkma..

haklısın tamam peki

EVET İĞNELER ÇOK FENAAAAAAA

BİTSİN BU EZİYET GELSİN BEBEK

rabbim hayırlısını versin.. craftym sen endişelenme bende çok inanıyorum senin olacağına.. durumuma görede şubat yada martta bende bu işe giricem sanırım.. aysecim senin endo kaçıncı evre..

bütün hormon degerlerime baktırdım ama temiz çıktı

hamile de değilsin yani kesin (( ama güzelim ilaç almak istemiyorsunda doktora gitmek zorundasın 51 gün çoook uzun bir süre ya ciddi bişey varsa? bir de aslanpençesi kaynatabilirsin o adet söktürüyomuş

rabbim hayırlısını versin.. craftym sen endişelenme bende çok inanıyorum senin olacağına.. durumuma görede şubat yada martta bende bu işe giricem sanırım.. aysecim senin endo kaçıncı evre..

ya evresini bilmiyorum kii doktor bu boydakiler için tedavi ya da opersyona gerek yok dedi 22 mm miş? evresi nasıl anlaşılıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…