2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

dr.gittim kan testlerim temiz çıktı farlutal diye ilaç verdi ama kullanmadım bekliyom kendiliğimden adet olayım diye

kızlar iyisinizidr umarım, sabah tüp bebek merkezime gittim bugün 9. günüm ilacı tamamn kestik sadece çatlamasın diye iğnemei yapıcam akşam, bu arada çok miktarda yumurtam oluştu ve artık çatlama zamanları yaklaştı büyük bir olasılıkla yarın e2 ye bakıldıktan sonra çatlatma iğnesi gözüküyor.doktorum sıkı sıkı tembihledi karnına dikkat et bir yere çarpma dar giyinme ve bol bol su içmeye başla dedi bakalım kızlar heyecan verici herşey çok güzel gidiyo, karnım çok şiş ama çok mutluyum umarım sonuda güzel olur, kendinze iyi bakın olumlu düşünün karamsar olmayın güzel sonuçlar alıcaz hepimiz hoşcakalın...

herkese merhaba ben yeni üye oldum siteye ve sizlerle tanışıp konuşmak istedim ilk tüp bebek denemem ve transferimin 6. günündeyim istanbul eurofertilde yaptırdım tek embriyo koydular zaten 6 yumurtam toplandı 3 embriyo oluştu diye aramışlardı ama transfer günü sadece 1 tanesinin 1. kalite olduğunu öğrendik zaten bizede 1 tane lazımdı. merkezden ve doktorumdan menmun kaldım gitmek isteyene tavsiye ederim inşallah heğimizin hakkında hayırlısı olur Allah'ım kucaklarımızı boş koymaz yazılanların hemen hepsini okudum yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi

rabbim yüzünü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çokkkkkkkkkk teşekkür ederim,öyle güzel anlatmışsın kiiii değerlin vaktin için Allah senden razı olsun:=)

ancak cevap yazabiliyorum dün kontrolden sonra pazartesi günü yumurtalarımın toplanmasına karar verildi.. çokkk heyecanlıyım,bakalım neler olacak:18:

ayrıca Allah senin de yardımcın olsun, inşallah bu denemede sonuç alırsın canım benim. herşeyin hayırlısı...

ben gelişmeleri yazıcam, hoşça kal:)

arkadaşlar selam; yumurtalarım pazartesi günü toplanıyor ama bana genel anestezi mi yoksa lokal mi olacak bişey söylemediler, sadece anestezi için uygundur raporu aldık...

bana yardım edebilecek var mı?

arkadaşlar selam; yumurtalarım pazartesi günü toplanıyor ama bana genel anestezi mi yoksa lokal mi olacak bişey söylemediler, sadece anestezi için uygundur raporu aldık...

Bana yardım edebilecek var mı?

canım genel anestezi uygulanır
zaten kısa sürecek bir işlem 20 dk falan

tabiki genel anestezi olacak zaten lokal olan anestezi herkese yapılır bunun için hazırlık yapılmaz sana korkacak bişey yok hiçbişey hissetmiyosun ben sonrasındada hiç ağrı hissetmedim sadece azıcık kanama oluyo tedirgin olacak bişey yok yani

iyi o zaman, çok sevindin saolsasın öznur. inşallah sen de güzel haberi alırsın:)

bu çok farklı bir maceraymış, ama yanlız olmadığını bilmek çok güzel. hepiniz çok saolun arkadaşlar:)

iyi o zaman, çok sevindin saolsasın öznur. inşallah sen de güzel haberi alırsın:)

bu çok farklı bir maceraymış, ama yanlız olmadığını bilmek çok güzel. hepiniz çok saolun arkadaşlar:)

anestezi raporunu nasıl aldınız? bana maya'dan bir liste verdiler, anestezi için bunları yaptır herhangi bir yere diye.
sağlık sigortam karşılıyor sanırım ama ben nereye yaptıracağımı bilemedim :26:

umarım umut yolculuğunuz başarı ile sonuçlanır

canım ben üniversite hastanesinde tedavi görüyorum;orada yaptırdım. anestezi bölümünden çıkardım raporu.tüp bebek bölümünün sevkiyle gidiyosun,bu nedenle ücret almıyorlar.

Ayrıca güzel dileklerin için saol,senin de inşallah:)

anestezi polikliniği olan herhangi bir yerde yaptırabilirsin devlet hastanesinde tabi hiç para ödemene gerek yok ama bizden böyle bişey istemediler kan testlerini biz sağlıkçı olduğumuz için yapıp götürmüştük herhalde sözümüze güvendiler bilmiyorum sorun varmı daha önce ameliyat oldunmu falan diye sordular o kadar ama olması gereken kan testleri akciğer ve ekg ile anestezi muayenesi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…