• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

herkese merhaba ben yeni üye oldum siteye ve sizlerle tanışıp konuşmak istedim ilk tüp bebek denemem ve transferimin 6. günündeyim istanbul eurofertilde yaptırdım tek embriyo koydular zaten 6 yumurtam toplandı 3 embriyo oluştu diye aramışlardı ama transfer günü sadece 1 tanesinin 1. kalite olduğunu öğrendik zaten bizede 1 tane lazımdı. merkezden ve doktorumdan menmun kaldım gitmek isteyene tavsiye ederim inşallah heğimizin hakkında hayırlısı olur Allah'ım kucaklarımızı boş koymaz yazılanların hemen hepsini okudum yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi :25::25:

öznurcuğum sizde problem bellimiydi?? bu arada bebeğin sımsıkı tutunmuştur inşallah.

anestezi polikliniği olan herhangi bir yerde yaptırabilirsin devlet hastanesinde tabi hiç para ödemene gerek yok ama bizden böyle bişey istemediler kan testlerini biz sağlıkçı olduğumuz için yapıp götürmüştük herhalde sözümüze güvendiler bilmiyorum sorun varmı daha önce ameliyat oldunmu falan diye sordular o kadar ama olması gereken kan testleri akciğer ve ekg ile anestezi muayenesi canım.

teşekkür ederim çok.

bir liste verdiler zaten de nerede yaptırabileceğimi bilmiyordum, sağolun.

benim herhangi bir sağlık güvencem yok türkiye'de, özel sağlık sigortam var sadece. dışarıda çalışıyorum çünkü ben, ama bu iş için türkiyedeyim şu an.

size de bol şans ;)

teşekkür ederim çok.

bir liste verdiler zaten de nerede yaptırabileceğimi bilmiyordum, sağolun.

benim herhangi bir sağlık güvencem yok türkiye'de, özel sağlık sigortam var sadece. dışarıda çalışıyorum çünkü ben, ama bu iş için türkiyedeyim şu an.

size de bol şans ;)
özel sağlık sigortan varsa daha güzel hemen hemen tüm özellerde kullanabilirsin onu hemde sıra beklemememiş olursun umarım herşey yolunda gider senin için

Anlattıklarından ne kadar güçlü bir insan olduğun ortaya çıkıyor ve bence bu çok önemli.inşallah hepimiz bu işlerden başarılı bir şekilde sonuç alırız..
sagol canim.. insallah ! Allah'ım isteyen kimsenin kollarını bos bırakmasın!

Bende kendiliğinden bi kere hamile kalmıştım alternatif tıpla oda biyokimyasal çıktı. Aldırırken ve sonrasında çok güçlüydüm ama insanız işte..Merhametimiz gereği vs. vs. üzülüyoruz, duygulanıyoruz.

Benimde ailemden hiç kimse bilmiyor sadece 2-3 arkadaşım o kadar. Şu an bana destek olaccak 1-2 kişi var sadece. Çok ozr Allah herkeze kolaylık versin inşAllah. Manevi yönü maddi yönüü :59:
Canım sana da gecmis olsun.. gercekten de cok zor seyler yasıyoruz.. ben kimseye soylemedim.. Ah ah larla vah vah larla ugrasamayacagım, insanların bana acımasını istemiyorum bunlar ailem bile olsa.. Benim icin uzulsunler istemiyorum.. :59:

Bende çok fazla kişiyle paylaşmadım bu durumumu yaşadığım hayal kırıklıkarının yanıında birde insanların dert anlatmak istemedim zaten eğer olumlu sonuç alırsam keeyi görene kadar kimseye söylemeyeceğim
Canım aynı dusuncedeyim, ben degil kese gorene kadar, kalp atısı duyana kadar bile soylemedim, neticesinde de duyamadan keselerimi aldılar zaten.. Iyi ki soylmemeisim .. Simdi herkesin acımalarıyla ugrasacaktım.. Tamam destek ve moral da lazım ama hakkımda "ay zavallı" denmesini istemedim.. Garip bir psikoloji maalesef!

ya evresini bilmiyorum kii doktor bu boydakiler için tedavi ya da opersyona gerek yok dedi 22 mm miş? evresi nasıl anlaşılıyormuş..
canim benim cikolata kistlerim vardi doktor aldi benim de o civardaydılar laparoskopi oldum ama tabi her doktorun gidisatı farklı..

çokkkkkkkkkk teşekkür ederim,öyle güzel anlatmışsın kiiii değerlin vaktin için Allah senden razı olsun:=)

ancak cevap yazabiliyorum:( dün kontrolden sonra pazartesi günü yumurtalarımın toplanmasına karar verildi.. çokkk heyecanlıyım,bakalım neler olacak:18:

ayrıca Allah senin de yardımcın olsun, inşallah bu denemede sonuç alırsın canım benim. herşeyin hayırlısı...

ben gelişmeleri yazıcam, hoşça kal:)
canım rica ederim ne demek.. bu forumlarda bazı spesifik seylere cevap bulmak bazen cok zor oluyor o yuzden zamanında benim yasadıgım seyleri senin yasamaman icin direkt her ince detayına kadar yazdım..

mesajını yeni gordum.. herhalde bu saatlerde yumurtan toplaniyor olsa gerek.. umarim her sey gonlunce olur. simdiden cok gecmis olsun tatlim!! Gelsin bebislerrrrr:emir_bebek::emir_bebek:

Kıslarrrrrr yumurtalarım toplandı; çok şükür evde dinleniyorum.

17 yumurtam toplandı, 3 gün sonra transfer olacak. çok heyecanlıyım:18:

hayırlı olsun:) benimde ctesi toplanacak.çok heyecanlıyım. nasılsın? ağrı sızı var mı? anlatsana biraz...
bu arada maşallah çok yumurtan var, Allah pozitif sonucu göstersin inşallah.

hayırlı olsun:) benimde ctesi toplanacak.çok heyecanlıyım. nasılsın? ağrı sızı var mı? anlatsana biraz...
bu arada maşallah çok yumurtan var, Allah pozitif sonucu göstersin inşallah.

öncelikle AMİNNN diyorum,cümlemiz için amin...

hiç korkma canım, sadece farklı bir deneyim olduğu için gerginlik yaşıyosun ama uyanınca herşey bitmiş,çok hafif bir ağrı oluyor ama önmsiz derecede. şu an ağrım var evt ama adet sancısı gibi...

yaşayınca anlıyor insan, boşuna gerilmişim... şimdiden Allah yardımcın olsun:)

Benimde perşembe gübü toplanıcakmış heyecanla bekliyorum :61:

Karından iğne ola ola delik deşik oldum

Size Dr şeker hapı ve ayrı bir iğne daha verdimi? hormon iğnesinden başka bir iğne daha oluyorum hormon iğnesini vurmadan 1 saat önce. Sabah akşam şeker ilacı içiyorum.

Sizlerede verdilermi?

Bu arada cuma günü misafirim gelicekmiş. Yumurta toplandıktan sonra dinlenmem gerekiyormu acaba kızlar ? kabul ettim ama etmesemiydim acaba? kimseyede bişey demedik aileden haliyle reddedemedim :50:

Hayırlı olsun kardeşim :) Maş. ne çok yumurtan var :) kaç tane transfer edicek doktorun şimdi bide tek embriyo kanunu çıkmış malesef :(

merhaba kızlar bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve çarşamba sabahı yumurtalarım toplanacak...sreç başarıyla devam ediyor devamıda güzel gelir inşallah

merhaba kızlar bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve çarşamba sabahı yumurtalarım toplanacak...sreç başarıyla devam ediyor devamıda güzel gelir inşallah

Back