benim eşimde sorun var. sperm yok mikro tese yapacaklar önce sperm bulunursa benden yumurta alacaklar. şuan benim tahliller normal görünüyor. inşallah sperm bulunur. sperm bulunmazsa başlamadan bitecek bu macera..
başlamayı düşünüyo ama inan çok kötü tedavi süreçleri geçirdi beş yıldan beri olacak diye oyalayıp durdular şimdide tüp bebek diyolar sizden olumlu bişeyler duyabilmek için soralım dedik sanırım buda uzuzn bi süreç bi denemenin sonuç vermesi ne kadar sürüyobide çok fazla ilaç kullanılıyomuş galiba bi sürü merkez var hangisi seçilecek hepsine güvenilmiyo bir sürü soru yani siz nasıl bi yol izlediniz biraz anlatır mısın
benimki uzun protokol seninki nasıldı anlatsana?
ya bide bu arada sperm sayısı için bişey biliyorum şahsen ben yaptım eşimin ileri hızlı sperm sayısı %5 sayısı 2milyondu 3 ay sonra %27 60milyona çıktı keçiboynuzu tozu kakao ve şekeri kocaman bi sürahi yapıyodum sütle koca bardaklarla içiriyodum ama biraz yoğun olsun sıcak çikolata kıwamında bol koyun yani tadıda fena olmuyo yani hatta sıkılnca aynısını eskimo gibi yapıyodum yazın buz gibi daha çok sewiyodu bu arada soğuk olmasına özen gösterin malzemeleride çok ucuz yapın kızlar bence
biz henüz sperm üretilip üretilmediğinden emin değiliz. belki genetik belki hiç üretim yok. bir test yaptılar genlere bakıyorlar eğer o normal çıkarsa sperm üretimi var ama az.. fsh ı 60 eşimin yani sperm ürettiren hormon çok yüksek ama ortalıkta sperm yok.. tam bir bilinmezlik yani.
hayırlı olsun canım...inşallah olumlu sonuç alırsın...ben kilo vermek için diyet yapıyorum...bide boğurtlen kökü kaynattım ona başladık bugün eşimle...ayrıca eşim bir macun kullanıyooo...içinde 20 tane baharat var....
bayanlar merhaba
Öncelikle inşallah hepiniz kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi
şu an yanımda sizinle aynı derdi olan bi arkadaşım var ve bu yöntem hakkında bilgi almak istiyoruz tedavi tam olarak nasıl yumurta toplama süreci sancılı oluyo diye duyduk doğrumu bide maliyetler ne aralık ta değişiyor bilgi verebilir misiniz
merhaba canım fsh ına bakılmış, troidle ilgili sorunmu var..
o kadar çok yazılacak şey varkı bir bebek gürüp sevince etraftan sana acıyan güzlerle bakıyolar bir bebek mağazasının ününden geçin ce bebeyim olunca şunu alıcama bi bebek odası gürünce şunu alıcamam demek hamile kalınca şu hamilelik elbisesini alıcam demek bebeyim olunca bebek odasını nereye yapayım diye düşünmek aslında bunları neden yazdığımı bilmiyorum ben hep büyle şeyler düşünüyorum kızlar sizde benim gibimisiniz acaba süreklı bi eksiklık tamamlanmıyan birşeyler var bazan kendimi düşünürken yakalıyorum hep bu tarz şeyler düşünüyorum düşünmek istemiyorum düşündükçe çaresizliğim dahada artıyo dahada üzülüyorum 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra kaldım öylece tekrar nasıl başlıcam nasıl yapıcam onuda bilmiyorum acaba bi gün bende anne olurmuyum bilmiyorum bütün piskolijimi tükettim sabrımı tükettim hayallerimi tükettim allahım nulur yardım et nulur
o kadar çok yazılacak şey varkı bir bebek gürüp sevince etraftan sana acıyan güzlerle bakıyolar bir bebek mağazasının ününden geçin ce bebeyim olunca şunu alıcama bi bebek odası gürünce şunu alıcamam demek hamile kalınca şu hamilelik elbisesini alıcam demek bebeyim olunca bebek odasını nereye yapayım diye düşünmek aslında bunları neden yazdığımı bilmiyorum ben hep büyle şeyler düşünüyorum kızlar sizde benim gibimisiniz acaba süreklı bi eksiklık tamamlanmıyan birşeyler var bazan kendimi düşünürken yakalıyorum hep bu tarz şeyler düşünüyorum düşünmek istemiyorum düşündükçe çaresizliğim dahada artıyo dahada üzülüyorum 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra kaldım öylece tekrar nasıl başlıcam nasıl yapıcam onuda bilmiyorum acaba bi gün bende anne olurmuyum bilmiyorum bütün piskolijimi tükettim sabrımı tükettim hayallerimi tükettim allahım nulur yardım et nulur
Bahar 32 arkadaşım şimdi yasalara göre tek transfer oluyormuş dedi doktorum. Senin nasıl 2 transfer oldu?
Birde kızlar ağlamak istiyorum bu karından vurulan iğneler sanki göbek yaptı yaaa. zaten birazcık göbeğim vardı.
Böyle bişey oluyormu ? sizde oldumu
başarısız denemelrden sonra bi dilekçe karşılığı 2 embriyo tranfer edildi.
göbek ne demek kurbağa gibi oldum ben.bi de yumurta sayısı fazla olunca çok fazla şiş göbeğim.daha inmemişti tam olarak zaten.ilk tüp bebeği ağustosta yaptırmıştık.şimdi sanki 4-5 aylık hamile gbi karnım şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?