2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

caım ben burdayım bi işimde yok tv nin karşısında yatıyorum benim 5. günüm 12. günü bekliyorum

şu son 1 haftada bu forumdan öğrendimki tüp bebek beklemek demek sabır demek.. adeti bekle, 12.günü bekle transferi bekle gebelik testini bekle .................................................................................

selam kızlar;
bende tüp bebek olayı içindeyim
iğnelerime başladım..

Allahım hepimize sabır ve güç versin..

hangi merkezde yaptırıyorsun

bayanlar merhaba

Öncelikle inşallah hepiniz kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi

şu an yanımda sizinle aynı derdi olan bi arkadaşım var ve bu yöntem hakkında bilgi almak istiyoruz tedavi tam olarak nasıl yumurta toplama süreci sancılı oluyo diye duyduk doğrumu bide maliyetler ne aralık ta değişiyor bilgi verebilir misiniz

canım ben gaziantepte yaptırdım ilaçlarla beraber 5100 tuttu ama yaptırdığın yere göre değişiyomuş dün bi kızdan 2000 civarı duymuştum ama ben 22 yaşımda olduğum için ilaçlarımı devlet karşılamadı ilaçlarda 1300 tutmuştu yumurta toplarkende bayıltıyolar zaten merak etme hiç hissetmiyosun başlamayı mı düşünüyo arkadaşın

başlamayı düşünüyo ama inan çok kötü tedavi süreçleri geçirdi beş yıldan beri olacak diye oyalayıp durdular şimdide tüp bebek diyolar sizden olumlu bişeyler duyabilmek için soralım dedik sanırım buda uzuzn bi süreç bi denemenin sonuç vermesi ne kadar sürüyobide çok fazla ilaç kullanılıyomuş galiba bi sürü merkez var hangisi seçilecek hepsine güvenilmiyo bir sürü soru yani siz nasıl bi yol izlediniz biraz anlatır mısın

ankara tüp bebek merkezinde. doktorumuz oraya yönlendirdi. çok araştırmadık. neresi iyidir hiç bilmiyoruz.

canım ben eurofertide yaptıracağım..çok araştırsanda bu işte Allahın takdiri çok önemli..canım hayırlı olsun hepimize..

canım merkez seçmek zor.özellikle tüp bebekte bazı hastanlere resmen ticarete dökmüş ve boş vaadlerle insanları kandırıyorlar..mesela tüp bebekte %90 başarı diyorlar....külliyen yalan..tüp bebekte şans en iyi ihtimallerle %40-%50 arası değişiyor..tüp bebek olayıda kişye çok bağlı bişey..ama ben isminde iyi şeylerle anılan hastaneleri öneririm..ben konyadayım eurofertilde yaptırıyorum..doktoruma güvendim..

canım ben eurofertide yaptıracağım..çok araştırsanda bu işte Allahın takdiri çok önemli..canım hayırlı olsun hepimize..

benim eşimde sorun var. sperm yok mikro tese yapacaklar önce sperm bulunursa benden yumurta alacaklar. şuan benim tahliller normal görünüyor. inşallah sperm bulunur. sperm bulunmazsa başlamadan bitecek bu macera..

benim eşimde sorun var. sperm yok mikro tese yapacaklar önce sperm bulunursa benden yumurta alacaklar. şuan benim tahliller normal görünüyor. inşallah sperm bulunur. sperm bulunmazsa başlamadan bitecek bu macera..

bol bol dua et cnm. sperm bulunur merak etme. hem artık tıp ilerledi içlerden bir parça alarak sperm bile üretebiliyorlar artık. allahtan ümit kesilmez. arısütü poşen karışımından yesin bide eşin. benim eşim yiyemiyor alerjisi var maalesef.

sizdede mi aynı sorun var yoksa sperm sayısımı az?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…