• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Hadi yaaa? ağlamak istiyorum :43: ben 3 kere aşılama yaptırdım ama bende böyle bir sorun olmamıştı sanki, yada benmi öyle hatırlıyorum bilemiyorum. 2 gün vurdum iğneleri bu akşam 3 oldu ama bu sabah göbeğim çok kötüyddü görünce ağlamak istedim :5::5::5::5:

Bir arkadaş öyle bir konu açmıştı şimdi bulamıyorum ama. İnanmıyorum Allahım sen yardım et.
Peki sonra inermi acaba bu göbek???????????:43:

inşallah pozitif sonuç alırız da göbek falan inan önemli değil.
ama ilaçların etkisinden hormonlar afallıyor tabi ondan şişiyoruz bu kadar.
yaşayanlar anlatıyor,hamile kalanlar sonra şişlik iniyomuş

inşallah pozitif sonuç alırız da göbek falan inan önemli değil.
ama ilaçların etkisinden hormonlar afallıyor tabi ondan şişiyoruz bu kadar.
yaşayanlar anlatıyor,hamile kalanlar sonra şişlik iniyomuş

Evet canım inşAllah değer bu çektiklerimize.

Konu bile açtım panik olup :(

Gerçekten iniyorsa neyse ondan bişey olmaz inşAllah :(

amaan istediği kadar şişsin doğumdan sonra uykusuz uykusuz peşinde koşarken zayıflarız zaten :)))

Arkadaşlar meraba ben ilk kez tüp bebek tedavisine başlıyacağım daha doğrusu başlayıp başlayamayacağımı öğrenmek için muayene olacağım.istanbulda bi merkezle görüştüm 6 gün farlutal içip adetin 3.günü gelmemi söylediler.farlutaldan kaç gün sonra adet oluyo acaba bilgisi olan varmı?benim için önemli çünkü ben öğretmenim ve şubat tatili başlamadan istanbula gidemem yani 3.günün en erken 29 ocak olması gerekiyor.bu durumda farlutala hangi gün başlamam daha uygun sizce.görüştüğüm merkez 17 ocakta başlamamı söyledi ama bilemedim ne yapacağımı.

minimalist merhaba nasılsın?tedavin hangi aşamada

Merhaba, vallaha okuyorum okuyorum okuyorum:) forumu hatmettim resmen. olumlu şeyler okuyup umut dolmak istiyorum. 14. lucrinimi, 2. gonal-f imi oldum bugün. ctesi kontrolüm var. çok heyecanlıyım, nolacak nasıl geçicek günler bilmiyorum...

Arkadaşlar meraba ben ilk kez tüp bebek tedavisine başlıyacağım daha doğrusu başlayıp başlayamayacağımı öğrenmek için muayene olacağım.istanbulda bi merkezle görüştüm 6 gün farlutal içip adetin 3.günü gelmemi söylediler.farlutaldan kaç gün sonra adet oluyo acaba bilgisi olan varmı?benim için önemli çünkü ben öğretmenim ve şubat tatili başlamadan istanbula gidemem yani 3.günün en erken 29 ocak olması gerekiyor.bu durumda farlutala hangi gün başlamam daha uygun sizce.görüştüğüm merkez 17 ocakta başlamamı söyledi ama bilemedim ne yapacağımı.

Merhaba, öncelikle bol şanslar. ben birkez içmek zorunda kalmıştım farlutal, adetim gecikmişti kist oluşmuş o geçsin diye verdi doktorum, ilaç bittikten 2 gün sonra olmuştum

canım öncelikle hayırlı olsun diyeyim..benimde ilk tüp bebek denemem..canım ben o ilacı hiç kullanamadım,ama doktorunun dediği tarihte başla..öğretmensin eğer biraz erken olursan rapor alırsın..bu arada yaşın kaç? sorun ne anlatsana..tanışmış olalım..

Merhaba, vallaha okuyorum okuyorum okuyorum:) forumu hatmettim resmen. olumlu şeyler okuyup umut dolmak istiyorum. 14. lucrinimi, 2. gonal-f imi oldum bugün. ctesi kontrolüm var. çok heyecanlıyım, nolacak nasıl geçicek günler bilmiyorum...

canım aynen olumlu şeyler duymak istiyoruz..bende bugün 3 lucrini yaptım..sendede uzun protokolmu uygulanıyor..lucrini kaç gün kullanınca adet oldun?

kızlar selammm
kısa protokol kaç gün sürüo
reglin 2. günü başlarsam ilaca kaç gün kullanırım bilen var mı

kızlarr bugün bende ilk görüşmemi yaptım ve şubattaki adetimde pgt (embriyonun genetik araştırması) tüp bebeğ başlıcaz nasipse...
allahım hepimize bu yolda yar ve yardımcısı olsun...

canım 25 yaşındayım ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.3 ay önce uzun süre adet göremediğim için doktora gittim hormon ölçümlerinde fsh 62 çıktı doktorum yumurtalık rezervimin azalmış olduğunu söyledi 3 ay ilaç kullandım ve dün pazartesi tekrar ölçtürdüm 23 çıktı doktorum olumlu bi gelişme olduğunu fakat zaman kaybetmeden tüp bebek merkezine başvurmamı söyledi.Geçen yıl bebek düşünmemiştik bu yıl düşünmeye başlamıştık ama bu problem çıktı yani biranda kendimi doktor ilaç hastane bitkiler arasında buldum.Doktorum bana istanbulda bi hastane tavsiye etti orayla görüştüm ve koordinatör bi bayanla konuştum oda bana az önceki msjda yazdıklarımı söyledi yani ben ona şubat tatilinde gelebileceğimi söyledim.tatile denk gelsin diye o tarihte başlamam gerekiyomuş ama ben garanti olsun diye 1 gün snra başlasam olurmu acaba.canım senin sorunun neydi peki ?

canım 25 yaşındayım ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.3 ay önce uzun süre adet göremediğim için doktora gittim hormon ölçümlerinde fsh 62 çıktı doktorum yumurtalık rezervimin azalmış olduğunu söyledi 3 ay ilaç kullandım ve dün pazartesi tekrar ölçtürdüm 23 çıktı doktorum olumlu bi gelişme olduğunu fakat zaman kaybetmeden tüp bebek merkezine başvurmamı söyledi.Geçen yıl bebek düşünmemiştik bu yıl düşünmeye başlamıştık ama bu problem çıktı yani biranda kendimi doktor ilaç hastane bitkiler arasında buldum.Doktorum bana istanbulda bi hastane tavsiye etti orayla görüştüm ve koordinatör bi bayanla konuştum oda bana az önceki msjda yazdıklarımı söyledi yani ben ona şubat tatilinde gelebileceğimi söyledim.tatile denk gelsin diye o tarihte başlamam gerekiyomuş ama ben garanti olsun diye 1 gün snra başlasam olurmu acaba.canım senin sorunun neydi peki ?

hangi merkeze gideceksin canım

canım aynen olumlu şeyler duymak istiyoruz..bende bugün 3 lucrini yaptım..sendede uzun protokolmu uygulanıyor..lucrini kaç gün kullanınca adet oldun?

evet tansel uzun protokolum. lucrinin 10. günü regl oldum. 13. günde lucrin yarım doza düşürüldü gonal-f eklendi. sen hangi merkezde oluyorsun tedaviyi?

istanbul cerrahi hastanesini tavsiye etti doktorum,orda bi doktor ama isim vermedi daha önce medicalparkta çalışyolarmış ekibiyle birlikte şimdi cerrahi ye geçmişler.ben adapazarında oturuyorum burda güvenilir bi yer bilmediğim için istanbula gidicem.senin hastane hakkında bilgin var mı canım

istanbul cerrahi hastanesini tavsiye etti doktorum,orda bi doktor ama isim vermedi daha önce medicalparkta çalışyolarmış ekibiyle birlikte şimdi cerrahi ye geçmişler.ben adapazarında oturuyorum burda güvenilir bi yer bilmediğim için istanbula gidicem.senin hastane hakkında bilgin var mı canım

yok tatlım yaa
bizim sorun erkek infertilitesi olduğundan
sadece umut ve memorial i araştırdım ben
umut raporlu hasta aldığından çok kalabalık oluomuş bide anadolu tarafında
ondan sorgu sual etmeden daldım memorial e
ama aynı hepsi neticede
önemli olan RABBİM OL DESİN

Back