• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım benim uzun protokoldu ayrıca kistimde wardı lucrine başlayacağım gün adet oldum ve doktor başlamamamı söyledi ilaca... sonra adetimin 3.günü konrole gittiğimde yasmin kullandığım halde kistimin büyüdüğünü gördük ya erimesini beklicektim yada aldıracaktım ben aldırdım ve kısa protokole başladık sonra iğnelere başladım yaklaşık 12 14 gün sonrada yumurtalarım alındı 5.gün transferim yapıldı 13tane yumurta toplanmıştı 5 günün sonuna 3tane kalmış 1 tane transfer edildi halbuki ben ikiz istiyodum diğer ikisinide dondurduk ben gazi eurofertilde yaptırdım bu arada sen hangi aşamadasın ilk tedavin mi birazda sen anlat

canım ben 29 yaşındayım, ilk tüp bebek denemem..tedavim uzun protokol..adetimin 3. gününden itibaren doğum kontrol hapı kullandım ve 18. günü doğum kontrol hapını lucrinle bereber kullanmaya başladım..yarın doğum kontrol hapım bitiyor ama lucrine devam..adet olunca doktora gideicem ve diğer ilaçalra başlayacağım inşallah..5. gün transferin yapılması çok iyi..canım trnsferden sonra kaçıncı günün oldu..eminim çok heyecanlı bi bekleyiştir...Allahım sonuna eritirsin ve güzel haberler ver bize..bizde sorun erkek infertilitesi..eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük..aşılama önermediler..direkt tüp bebek dediler..bende tüp bebek işinin içinde buldum kendim:) sizde sorun neydi?

selam kızlarr
bende geldim aranıza :)
Tannselimi gördüm zıpladım :)
ilk denemem
erkek infertilitesi sorunumuz
Memorial de yaptıraca ğım
regli bekliorum o zaman başlayacağız
22-25 Ocak arası gelir sanırım :)
+ galiba kısa protokol yapacak dr umuz
ön görüşmede öyle dedi

Merhabalarr,

Valla Şubat ayı yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Hala nerede tedavi olacağıma karar veremedim. Kimler nerede ve ne kadara tedavi görüyor, doktordan ve merkezden memnun musunuz? Paylaşabilirseniz çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ayyy çok kararsız kaldım :((( Çok heyecanlıyım.........

ben eurofertilde tedavime başladım...Seçeceğin merkez önemli. doktorum bana çok güven verdi..

selam kızlarr
bende geldim aranıza :)
Tannselimi gördüm zıpladım :)
ilk denemem
erkek infertilitesi sorunumuz
Memorial de yaptıraca ğım
regli bekliorum o zaman başlayacağız
22-25 Ocak arası gelir sanırım :)
+ galiba kısa protokol yapacak dr umuz
ön görüşmede öyle dedi

hoşgeldin bebik:)
senide heyecan sardı demi...
inşallah herşey çok güzel olacak..

canım ben 29 yaşındayım, ilk tüp bebek denemem..tedavim uzun protokol..adetimin 3. gününden itibaren doğum kontrol hapı kullandım ve 18. günü doğum kontrol hapını lucrinle bereber kullanmaya başladım..yarın doğum kontrol hapım bitiyor ama lucrine devam..adet olunca doktora gideicem ve diğer ilaçalra başlayacağım inşallah..5. gün transferin yapılması çok iyi..canım trnsferden sonra kaçıncı günün oldu..eminim çok heyecanlı bi bekleyiştir...Allahım sonuna eritirsin ve güzel haberler ver bize..bizde sorun erkek infertilitesi..eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük..aşılama önermediler..direkt tüp bebek dediler..bende tüp bebek işinin içinde buldum kendim:) sizde sorun neydi?

bugün 5. günüm heyecanlıyımda tarif edemediğim başka duygularda war canım bizim sorunumuz 2mizdede hiçbir sorun olmaması size şımarıklık gibi gelebilir ama gerçekten hiç bişey olumsuzluk yok sperm sayıları iyi benim rahmimde bişey yok anlican psikolojik ki buda beni çıldrtmaya yetiyo

bugün 5. günüm heyecanlıyımda tarif edemediğim başka duygularda war canım bizim sorunumuz 2mizdede hiçbir sorun olmaması size şımarıklık gibi gelebilir ama gerçekten hiç bişey olumsuzluk yok sperm sayıları iyi benim rahmimde bişey yok anlican psikolojik ki buda beni çıldrtmaya yetiyo

evet canım artık sebebsiz infertilite çok fazlaymış..yaşın kaç?kaç yıldır istiyorsunuz? bu arada sonucu öğrenmene az kalmış..hep yatıyormusun?bide transfer sonrası ananas yemek faydalıymış.

psikolojik diil ki lilacığım
nedenini anlamadıklarıi bulamadıkları için sebepsiz infertilite diyorlar.
%10 muş bu durum çiftler arasında. Hiç yabana atılacak bi oran değil.
Şımarıklık asla değil
Allah hepinizin&hepimizin yardımcısı olsun

evet canım artık sebebsiz infertilite çok fazlaymış..yaşın kaç?kaç yıldır istiyorsunuz? bu arada sonucu öğrenmene az kalmış..hep yatıyormusun?bide transfer sonrası ananas yemek faydalıymış.

ananas bi muamma
ananas kanı sulandırıo nasıl transfer sonrasına veriolar anlamıorum
dr a danışmak lazım bu konuyu
ama dr tavsiyesi transfer sonrası 2 gün düş almayın, 12 gün tamamlanana kadar ılık duş alın sıcak olmasın
bu da benim duyduğum

canım 22 yaşımdayım 4.yılımıza girdik ilk 3 gün yattım wc yemek dışında allahtan ewde yardımcı kızım war o olmasa yatamazdım suyu bile pipetle içiriyo bana suyu kafama dikiyomuşum bide sigara içiyodum 5gündür içmiyorum ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum burcu burcu ewde sigara kokuyo sanki dünden beri dolanıyorum biraz ama eğilip kalkmıyorum eet onu duydum dün aldırdım ananası ama iyiki hatırlattın daha yememiştim:emir_bebek:

psikolojik diil ki lilacığım
nedenini anlamadıklarıi bulamadıkları için sebepsiz infertilite diyorlar.
%10 muş bu durum çiftler arasında. Hiç yabana atılacak bi oran değil.
Şımarıklık asla değil
Allah hepinizin&hepimizin yardımcısı olsun

eet doğru söylüyosun aslında işin garibi kendiliğimden geçen sene hamile kalmıştım ama kalitesiz bi spermmiş gelişmedi amin canım amin

canım 22 yaşımdayım 4.yılımıza girdik ilk 3 gün yattım wc yemek dışında allahtan ewde yardımcı kızım war o olmasa yatamazdım suyu bile pipetle içiriyo bana suyu kafama dikiyomuşum bide sigara içiyodum 5gündür içmiyorum ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum burcu burcu ewde sigara kokuyo sanki dünden beri dolanıyorum biraz ama eğilip kalkmıyorum eet onu duydum dün aldırdım ananası ama iyiki hatırlattın daha yememiştim:emir_bebek:

sigara konusu zor ama bak içmemişsin demekkki bünyen dayanıyor..bu konudada sabırlı ol derim..canım yaşında küçükmüş..insanın içine annelik ateşi düştümü beklemek istemiyor demi..bende senin gibi temmuz ayında bi boş gebelik geçirdim..

sigara konusu zor ama bak içmemişsin demekkki bünyen dayanıyor..bu konudada sabırlı ol derim..canım yaşında küçükmüş..insanın içine annelik ateşi düştümü beklemek istemiyor demi..bende senin gibi temmuz ayında bi boş gebelik geçirdim..

tannsel crafty msnden konuşalım mı???

slm arkadaşlar ben de varım...:10::10: tedavimin 9 günü yarın kontrolüm var... tekrardan slm inş bu sefer tutar artık... bu ikinci denemem....

bende varim bu benim 3 demem olucak dun doktora gitim igne verdi cuma gunu yine cagrdi bakalim hayirlisi simdiden herkeza ALLAH yardim etsin sabir versin kolay gelsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bir aksilik çıkmazsa şubat ayında olacak.. ilk olacak. inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız sonbaharda bebişleri kucağımıza.

kizlar ne var okadar asada 6 uye okuyor ama kimse yazmiyor gelin tanisalim :3::3:
96 sayfa oku oku bitmiyor. herkeste farklı heyecan farklı duygular farklı tecrübeler var..
merhaba canim ilk demenmi olucak belki da son

evet ilk olacak. son 2 ayda oldu ne olduysa. ne olduğunu anlayamadan kendimi tüp bebek merkezinde buldum. uzun protokolmüş kısaymış bu forumdan öğrendim. doktorda bişey demedi. hayırlısı bakalım

Back