iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakem cimcimeler
iyi akşamlar canımmmmmm....sende hoşgeldinnn....ben kendi adıma bomba gibiyimm.sen nasılsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakem cimcimeler
Evet tatlım haklısın Allahım istedikten sonra herşey olur.yumurtaya can veren Rabbim zmanı geldiğinde hayırlısıyla bize de bebiş verir inşallah:)
canı ben eurofertilde oluyorum..
iyi akşamlar canımmmmmm....sende hoşgeldinnn....ben kendi adıma bomba gibiyimm.sen nasılsın...
bende kadıköy şifadayım. hepimiz pozitif sonuç alırız umarım...
kadıköy şifada tüp bebek var mıymış ilk defa duydum
doğum da 10 numara
tüp bebekte de iidir eminim
evet cnm var, hemde çok iyi doktorları.
sevindim bomba gibi olmana bende iyim hemde cok iyim
eminim cnm
ii bir hastane şifa da
sizin sorun ne tüp bebek için?
kısa mı uzun mu protokolün
kısanın zamanlaması ve aşamaları nasıl
bilen varsa bilgi verebilir mi
eminim cnm
ii bir hastane şifa da
sizin sorun ne tüp bebek için?
kısa mı uzun mu protokolün
kısanın zamanlaması ve aşamaları nasıl
bilen varsa bilgi verebilir mi
günaydın arkadşlar... bu gün kontrol günüm işteyim st 14 te ne durumda olduğumu yazacağım... lütfen dua edin.. çatlamış olduklarından korkuyorum... neden bu hisse kapıldım bilmiyorum ama böyle hissediyorum.. galiba korkum bu benim..
Canım yaa
nanki aynı şeyleri bizde düşünüyoruz hemde defalarca defalarca.
Ama duadan başka elden gelen bişey yok. Bol bol dua edicez birbirimize inşAllah :2:
Bir gün biizmde olucak
dua etmediğimimi sanıyosun her namaz kıldığımda güz yaşları ıle allaha yalvarıyorum hiç bizamanda allahtan umudumu elbette kesmicem son nefesime kadar bu yolda bücadele edicem ama o gücü kendimde bulamıyorum allah sizin hepimizin yüzünü güldürsün
ben ikini tüp bebek negatifimi iki hafta önce alıdım malasef halen ruh gibiyim rüyalarımda test yaptığımı gürüyorum hep evet çok duğru olmayan çocuklarımı gürüyorum emzirdiğimi oynadığımı anne dediğini malesef bi oyanıyorum ki bilmiyorum allah sabır versinçakı44 arkadasım
inan yalnız değilsin.hepimiz aynı durumdayız.negatif sonuçları aldığımda sanki en yakınımı kaybetmişim gibi oluyorum bende.bu travmadan kurtulmak zaman alıyor tabi.ama allahın takdiri keşke elimizden gelen bişiy olsa.
bende de sosyal hayat diye bişiy kalmadı.hiçbiryere gitmiyorum.kimseyi arayamıyorum.birisi bişey soracak diye çok korkuyorum,sorduklarında ölece kalıyorum.rüyalarımda görüyorum çocuklarımıı.uyandığımda ağlamaktan harap oluyorum.kolay değil bu yaşadıklarımız.allah hepimize sabırlar versin.
dualarım seninle.... sabır,sabır,sabır.....
tek birşe sorucam neden olmasın? neden olmayacakmış? olanlarda olup da bizdeolmayan birşey yok ki? insanlar 6 kere 7 kere deniyorlar gerekirse biz de deneriz..tamam biliyorum bazen gücü tükeniyor insanın ama inancımı hiç yitirmiyorum ben olacak taa içimde bir yerde hissediyorum. o yüzden de evet bir sürü hamilelik ve bebek hayali kuruyorum ve hatta bakıcı bile ayarladım, doğum sonrası ücretsiz izin için para bile biriktirmeye çalışıyorum. bunları düşünmek sana çaresizlik değil güç versin. bizler sistemli kadınlarız öyel kaza kurşunu olamaycak bizim çocuklarımız bizimkiler tıbbın son mucizesi :)))
ya bende olsun isiyorum bunun için burda yım bunun için bu yolda süreklı başa dünsem de yinede ilerlemeye çalışıyorum evet deniyolar inanıyorum benimkı olmasa bende denicem ama artık negatif sonuç almaya duymaya gücüm yok senin kaçıncı denemen ayşe
günaydın kızlar nasılsınız