2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

yok estafurullah tabi ki soracaksın.şimdi ben ilk kez ağustosta gittim o zaman muayene ücreti verdim sonra sulu ultrason çekelim dedi 300 tl verdim ameliyata karar verdik 1500 tl verdim sonra tüp bebeğe geçtik ilaçları aldığım gün ilaç parasını verdim 2000 tl transfer günü de 5000 verdim arada 5-6 kez kontrole gittim para almadılar tüp bebek tedavisindeyken 1 kez kan tahlili yapıldı ondan da para almadılar. olmayınca histereskopi oldum 1000 tl yine verdim şimdi haftaya bir daha olucam histereskopi yine 1000 tl. geçen hafta da kafamda bir sürü soracak şey var gelebilir miyim dedim gel dedi 1 saate yakın kaldım herşeyi tek tek anlattı tabiki para almadı. bana öyle paragöz doktorlardan değilmiş gibi geliyor, güveniyorum.
hoca bildiğim kadarıyla yakın bir zamanda fakülteden istifa etti çünkü biz başladığımızda size fakülteden rapor alırım demişti sonra benim durumum rapora uymadı. şu an fakülteyle bağı yok ama sen istersen bence ayarlar fakülte işini

ya esen yelden nem kapıyorum, nazemirin doktoruyla ilgili olumsuz birşey mi biliyorsun? kusura bakma damdan düşer gibi oldu biraz..

ya esen yelden nem kapıyorum, nazemirin doktoruyla ilgili olumsuz birşey mi biliyorsun? kusura bakma damdan düşer gibi oldu biraz..

ben 3 kere gittim 2 kere muayene parası aldılar kan tahlili yapıldı fsh ve e2 ondanda 180 aldılar.dün birde acıbademde tüpbebek haricinde muayene ücreti alınmıyor diye duyunca bir tanıdıkdan..bizden nedn alınıyor diye düşünmeye başladım.bu hep böylemi devam edecek diye endişelendim...zataen borç harç yaptıracaz...bizden ilaçlar ve tüp bebek için 5000 dediler tabi daha ne kadar ilç kullanacam pazartesi belli olacak ...ben hala fakültede biliyordum onun için

anladım canım haklısın biz de bu sefer borç alıp yaptırıcaz Allah yardımcımız olsun.. bana ayrılacağını söylemişti fakülteden zaten fakültedeyken sabahtan olmuyordu orda şimdi sabahtan akşama kadar orda demek ki ayrıldı diye düşündüm ben de.. ama maddi sıkıntın olduğunu açıkça söyle bence kesin yardımcı olur fakülte konusunda.

teşekkür ederim canım ama sanırım ben rapor alamıycam eşim 3 yıllık sgklı sanırım 5 yıllık olması gerekiyormuş fiyatı akaya göre biraz fazla ama doktorları iyi diyorsun gerçi akay hastanesi daha ilk günden peşin alıyormuş ücreti bilmiyorum bu ücret konusu beni çok düşündürüyor bi yakınımız en ucuz yerde yaptırın ben en pahalısındada yaptırdım devlet hastanesindede hepsinin yapacagı işlem aynı diyor verecek olan rabbim onun için şimdilik araştırıyorum igneleri göbekten vuruluyorsun degilmi bende 3 aşılamamda kendim yapmıştım böylelikle kendime güvenim artmıştı şimdi bebişinin gelmesi için daha çok birşeyler yapmış oluyorsun ben öyle hissetmiştim rabbimde sana güzel melegini versin inşallah yanında bizlerede çok dikkat et kendine ve fazla kafana takma arkadaşım melegin geliyor[/QUOTE]

inşaalaah senin bebeğinde sana çabucak kavuşsun tatlım, bugün 2. iğnemide vurdum az önce evet göbekten bende kendim vuruyorum eşimle birlikte hazırlıyoruz iğneyi biraz şişlik oluştu pazartesi sabahta ultrasyon var bakalım ilk tecrübem olduğu için gelişmeleri bende merak ediyorum benim aşılamam da olmadı direk tüp bebeğe başladık erkek faktörlü infertilitemiz var hayırlısı dediğim gibi bu arada para konusunda diğer merkezler gibi değiller sadece ilk görüşmede muayne ücreti aldılar diğer ücreti yumurta toplama işleminden sonra alıcaklar.sende kendine iyi bak ve takma kafana o zamanı geldiğinde gelecek kucağına ben hep buna inandım.

canım inşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder benimde perşembe günü yumoşarım toplaandı pazartesi arayıp ne zaman tranfer edeceklerini ve saatini bildirecekler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

ben ankara medicanaya gidiyorum tedaviye başlamadan muayene ücreti alıyordu ama tedaviye başlayınca takip hastası olduğundan bi daha almadılar işte toplama işlemi olunca 400tl katkı payı ücreti istediler bunuda sgk alıyormuş

herkese merhaba , 2011 kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, isteyen herkesin bebeği gelsin bu yıl :)

ben çarşamba günü maya'da ilk görüşmeme gidiyorum hayırlısıyla, geçmişimde geçen yıla ait bir dış gebeliğim var, 33 yaşındayım, eşimde ve bende bir sorun yok sene başındaki testlerimize göre. ama sanırım bu testlerin hepsi yenilenecek çünkü 10 ay geçti üzerlerinden.

içimde kocaman bir umut, bebeğimi almaya kararlıyım çok bu yıl :) o da bana gelmeye karar verirse hepimiz keyiften dört köşe olacağız

gelişmeleri paylaşırım, herkese sevgiler..

Son düzenleme:

hoşgeldin canım inşallah bebeğini ilk seferde alırsın kucağına Allah kimseyi bu yolda çok uğraştırmasın..

kızlar nasılsınıız

selam bayanlar
ben iyiden iyiye gerilmeye başladım sanki
yarın ilk estrofemle başlıyorum inşallah:) tahminen 27-28 ocakta transferim olcakmış. dondurulmuşlarımla denicem bu kez şansımı

selam bayanlar
ben iyiden iyiye gerilmeye başladım sanki
yarın ilk estrofemle başlıyorum inşallah:) tahminen 27-28 ocakta transferim olcakmış. dondurulmuşlarımla denicem bu kez şansımı

hayırlı olsun dondurulmuşlarının olması ne büyük bir şans hiç olmazsa aynı hormonları bir daha yüklenmeyeceksin. inşallah bu sefer muradına kavuşursun

canım üzüldüm umarım iyi gitmiştir devamını okumadım sayfaların...ben demiştim demek istemezdim ama ben demiştim....bu merkez bi tuhaf....iş olup bittikten sonra haber veriyorlar ya da harekete geçiyorlar....:97:

arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallah yarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum

arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallah yarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum

İdarar sıkışık gel diyorlar ya sakın öyle çok sıkışıp da gitme idrar kesen biraz dolu olsun o kadar çünkü zaten orda bekliyorsun bir de transfer sonrası 1 saat kaldırmadılar beni ölüyorum sandım :))

yaaaaaaaaaa o zaman idrarımı yapıp giderim elimde su olur zaten dedikleri saate hemen almıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…