benimde sonradan aklıma geldi neden fakültede yaptırabilirsiniz demedi bize sağlık ocağına sorun yada devlet hastanesinde yaptırın diye ama özelden gönderince doktorda yapmak istemiyor.polikinliğe sorduk 180 . 150 ye yaparız dediler.birşey daha sormak istiyorum belli bir tüp bebek parası var 5000 lira verecez neden muayene ücreti alıyorlar sendende alıyorlarmı.çok soru sordum kafanı şişirdim kusura bakma.acıbademde tüp bebek parası haricinde muayene parası almıyorlarmış bende dün duydum kafam karıştı
nazemir özel msj gönderdim cnm sana.....tüp bebek parası hariç her gttiğinde muayene ücretimi ödüyorsun......ayrıca daha önceki tüp denememde basta sadece fsh ve e2 istemişlerdi dosyaya koymak için bişey istemediler ...şahin beyde sadece fsh ve e2 istedi...
ya esen yelden nem kapıyorum, nazemirin doktoruyla ilgili olumsuz birşey mi biliyorsun? kusura bakma damdan düşer gibi oldu biraz..
nazemir özel msj gönderdim cnm sana.....tüp bebek parası hariç her gttiğinde muayene ücretimi ödüyorsun......ayrıca daha önceki tüp denememde basta sadece fsh ve e2 istemişlerdi dosyaya koymak için bişey istemediler ...şahin beyde sadece fsh ve e2 istedi...[/QUOT ilk defa özelden mesaj attım, geldimi acaba
ben 3 kere gittim 2 kere muayene parası aldılar kan tahlili yapıldı fsh ve e2 ondanda 180 aldılar.dün birde acıbademde tüpbebek haricinde muayene ücreti alınmıyor diye duyunca bir tanıdıkdan..bizden nedn alınıyor diye düşünmeye başladım.bu hep böylemi devam edecek diye endişelendim...zataen borç harç yaptıracaz...bizden ilaçlar ve tüp bebek için 5000 dediler tabi daha ne kadar ilç kullanacam pazartesi belli olacak ...ben hala fakültede biliyordum onun için
merkezde raporuda çıkartmak için yardımcı oluyorlar, ilaçlarıma toplam 330 lira ödedim ücretide yumurta toplama işleminden sonra ödeyeceğim ama ilk görüşmemizde raporunuz çıkarsa ilaçlar dahil 4-4500 gibi bi rakam tutar demişlerdi bakalım hyırlısı umutluyum ve umutlarımın yeşereceğine inanıyorum.bana bu merkezi br kaç yerden önerdiler ekip olarak çalışıyorlar bayada talep var her gittiğimde farklı hastalar görüyorum.burdan herşeyi yazıcam tüm tecrübelirimi bugün iğnede 2.günüm akşamları kendim vuruyorum dün gayet te başarılıydı. ALLAHIM isteyen herkeze sağlıklı hayırlı çocuklar versin inşallah.
Arkadaşlar,
01.01.2011'de anatolia'da mikro için tedaviye başladık eşimde sperm azlığı ve morfoloji sorunu var ben de ilk gittiğim doktor senin çocuğun olmaz demesine rağmen Bülent Tıraş hocamın ve oradaki tüm doktorların söylediği üzere hiç bir sorun yok.
Bugün ultrasona girdim yumoşlar büyümüşler çatlatma iğnesi olacağım bugün akşam ve pzt günü toplama işlemim var.
Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
nazemir özel msj gönderdim cnm sana.....tüp bebek parası hariç her gttiğinde muayene ücretimi ödüyorsun......ayrıca daha önceki tüp denememde basta sadece fsh ve e2 istemişlerdi dosyaya koymak için bişey istemediler ...şahin beyde sadece fsh ve e2 istedi...
herkese merhaba , 2011 kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, isteyen herkesin bebeği gelsin bu yıl :)
ben çarşamba günü maya'da ilk görüşmeme gidiyorum hayırlısıyla, geçmişimde geçen yıla ait bir dış gebeliğim var, 33 yaşındayım, eşimde ve bende bir sorun yok sene başındaki testlerimize göre. ama sanırım bu testlerin hepsi yenilenecek çünkü 10 ay geçti üzerlerinden.
içimde kocaman bir umut, bebeğimi almaya kararlıyım çok bu yıl :) o da bana gelmeye karar verirse hepimiz keyiften dört köşe olacağız
gelişmeleri paylaşırım, herkese sevgiler..
hoşgeldin canım inşallah bebeğini ilk seferde alırsın kucağına Allah kimseyi bu yolda çok uğraştırmasın..
selam bayanlar
ben iyiden iyiye gerilmeye başladım sanki
yarın ilk estrofemle başlıyorum inşallah:) tahminen 27-28 ocakta transferim olcakmış. dondurulmuşlarımla denicem bu kez şansımı
Herkese Selamlar,
Bu Lucrine deeee, kaderime deeee, ona daaaa , buna daaaa bcdjhbfdsbfjhskafbjdskafjnkd :84:
Bugün ilk Gonal F için ilk kontrolüme gittim. Mustafa Bahçeciye..
Yumurta gelişim kontrolünü ve takibini M. Bahçeci yapmıyormuş, Dr. Erbil yapıyormuş. Veee eğer yumurta toplama ekleme işlemin haftasonuna gelirse yine Erbile kalıyormuş iş onu da Bahçeci yapmıyormuş. Şimdi bu bilgiler tabii çok canımı sıktı ama xxxxxx şemsiye açılmaz derler.. olan oldu.
Ostrogen seviyem tavan yapmış ! 500 ! 50 olması gerekiyormuş.Bu Lucrin bazı kadınlarda %1-5 oranında kist yapıyormuş o kist kimde çıktı ?! BENDEEEEEEE Orada resmen aptal oldum, şimdi Lucrin 10 birim iken 4 gün 20 birim kullanacağım cuma gene gideceğim eğer düşmemişse UZUN PROTOKOL TUM CEFASI DERDI GOBEGE YENİLEN İĞNELERİ İLE İPTAL OLACAK !!! sil baştan !!! demek kiii ben uzun protokol hastası olmamalıymışım .. ! sonuç bu... bunu önceden bilemiyorlar mı ?! kandan bakıp anlamıyorlar mı kafam bu hususta çok karışık... Şöyle önüme birileri gelse dalaşsa da yaka paça girsem diye beklemekteyim. Kocam gelsin kesin hıncım ondan çıkacak..yazık adama..
Bu bal tarçın kist yapıyor demişsiniz.. ilk defa bu sabah doktora gitmeden önce bir kaşık hazırlamıştım o bu kadar hızlı yapamaz değil mi ?! ben o zaman bu kürü ve bal sütü kürüne hiç girmeyeyim.
Acil ostrogen'im düşmeli bunun için bir kürünüz var mı? Başına böyle birşey gelmiş olanınız var mı ? :26:
Ananas kürünü sormuşsunuz , sadece ananas yemek yeterli günde 1-2 dilim.. regl başlangıcı itibari ile transfer sonrası hamilelik testine kadar.. ben geçen sefer gerçi transfer sonrası yedim gördüğünüz gibi hala burdayım !
Kızgınımkızgınım kızgınım fıkra bilen varsa iyi olurdu
Sevgiler
Not Happy !
günaydın kızlar bu hafta umutlarla güzelliklerle dolsun inşallah.
arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallahyarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum
İdarar sıkışık gel diyorlar ya sakın öyle çok sıkışıp da gitme idrar kesen biraz dolu olsun o kadar çünkü zaten orda bekliyorsun bir de transfer sonrası 1 saat kaldırmadılar beni ölüyorum sandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?