yaaaaaaaaaa o zaman idrarımı yapıp giderim elimde su olur zaten dedikleri saate hemen almıyorlar
evet evden çıkarken gir sonra su içersin seni içeri alıncaya kadar sıkışırsın zaten.. ben sandım ki patlayacak gibi olmam gerek öyle değilmiş dolu olsun yeter dediler. anne olucaz derken altımıza yapıp da rezil olmayalım
arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallahyarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum
çok sevindim cnm inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur. sürekli dua okumayı ihmal etme. allahım güzel yavrularmızı bize bağışlayacak inşallah
çok sevindim cnm inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur. sürekli dua okumayı ihmal etme. allahım güzel yavrularmızı bize bağışlayacak inşallah
arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallahYarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum
bazı kistlr adetle birllikte gider canımselam kızlar
ben lucrini neredeyse 18 gün kullandıktan sonra kist oluşumu nedeniyle bıraktım, uzun protokol tedavim de iptal edildi.üzerimde inanılmaz bir yorgunluk var ! Ilaçlardan mı oluyor sizce ? Bunu merak ettim.. Bir de bu kist 2-3 hafta içinde geçer mi ?
Teşekkürler
happy
selam kızlar
ben lucrini neredeyse 18 gün kullandıktan sonra kist oluşumu nedeniyle bıraktım, uzun protokol tedavim de iptal edildi.üzerimde inanılmaz bir yorgunluk var ! ilaçlardan mı oluyor sizce ? bunu merak ettim.. bir de bu kist 2-3 hafta içinde geçer mi ?
teşekkürler
happy
ay anlatırım anlatmam mı zaten canım sıkıldı iyi gelir. şahin bey hakkında hiç olumsuz birşey duymadım giden herkes memnun ama ben sana sormuştum sen osman develioğlu hakkında olumsuz birşey mi duydun diye cevap vermedin.ayşe bnde bursadayım..bnde şahin beye başlıycam......şahin bey hakkında ne dersin....birde doğum kontrol hapı kullanmışsın.....bnde yumurta yetmezliği sorunu var.....bu ay adet olunca gidicem doktora...bana hiç doğum kontrol hapından bahsetmedi...daha önce bir denemem var...2 yumurta oluşmuştu ikiside boş çıktı.....gittiğimde doğum kontrol hapını söyliycem....doğum kontrol hapını niye kullanıyorsun....szde sorun neydi..biraz antrmısın cnm.....
arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallahyarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum
selam kızlarrrrr..
bende allah izin verirse dr. uygun görürse şubattaki adetimde başlıcam inş..
tabiki bu bizim düşüncemiz..daha ilk görüşmeye bile gitmedik çarşamba allah izin verirse ilk görüşmemizi yapmış olucaz bakalım dr,umuz ne dicek cok ama cok heyecanlıyım ilk denemem olucak..
canım merhaba öncelikle hayırlı olsun, yolun açık olsun ve sonunda bebişin göbüşte olsun:)
canım benimde ilk denemem yeni başladım..İnşallah herşey güzel olcak...canım sizde sorun ne anlatsana biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?