• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

yaaaaaaaaaa o zaman idrarımı yapıp giderim elimde su olur zaten dedikleri saate hemen almıyorlar

evet evden çıkarken gir sonra su içersin seni içeri alıncaya kadar sıkışırsın zaten.. ben sandım ki patlayacak gibi olmam gerek öyle değilmiş dolu olsun yeter dediler. anne olucaz derken altımıza yapıp da rezil olmayalım :52:

evet evden çıkarken gir sonra su içersin seni içeri alıncaya kadar sıkışırsın zaten.. ben sandım ki patlayacak gibi olmam gerek öyle değilmiş dolu olsun yeter dediler. anne olucaz derken altımıza yapıp da rezil olmayalım :52:

ay ivet yaaa bide orası var ama ben idrarı tutunca acayip kasıklarım acıyor

arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallah:nazar: yarın 11:00de transferim gerçekleşecek:43: çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum

çok sevindim cnm inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur. sürekli dua okumayı ihmal etme. allahım güzel yavrularmızı bize bağışlayacak inşallah

çok sevindim cnm inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur. sürekli dua okumayı ihmal etme. allahım güzel yavrularmızı bize bağışlayacak inşallah

bebiş için neler yaptık topiğinde bugün seninle ilgili bişeyler yazdım bir baksana..

sağol canım inşallah tutunur annesine ve inşallah sizlerinkide tutunur Allahın izniyle

arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallah:nazar: Yarın 11:00de transferim gerçekleşecek:43: çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum

süperrrrrrrrr inşşşşşşşşş sımsıkı tutunsunlar annesine
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

bende aydın beyle başladım adetimin ikinci günü gittim doğum kontrol hapı verdi ocak sonu gibi başlıyoruz, bi aksilik olmazsa ..bu hap beni mahvetti daha önce hiç kullandım, durmadan miğdem bulanıyo hatta istifra ediyorum inşallah alışcak bünye ...

kızlar bugün tedavimin 4. günü az sonra 4. iğnemiyapıcam bugün usg ye girdim doktor yumurta adaylarına gayet iyi dedi bugünkü gelişmeler bu kadar görüşmek üzere

selam kızlar
ben lucrini neredeyse 18 gün kullandıktan sonra kist oluşumu nedeniyle bıraktım, uzun protokol tedavim de iptal edildi.üzerimde inanılmaz bir yorgunluk var ! ilaçlardan mı oluyor sizce ? bunu merak ettim.. bir de bu kist 2-3 hafta içinde geçer mi ?

teşekkürler
happy

selam kızlar
ben lucrini neredeyse 18 gün kullandıktan sonra kist oluşumu nedeniyle bıraktım, uzun protokol tedavim de iptal edildi.üzerimde inanılmaz bir yorgunluk var ! Ilaçlardan mı oluyor sizce ? Bunu merak ettim.. Bir de bu kist 2-3 hafta içinde geçer mi ?

Teşekkürler
happy
bazı kistlr adetle birllikte gider canım

selam kızlar
ben lucrini neredeyse 18 gün kullandıktan sonra kist oluşumu nedeniyle bıraktım, uzun protokol tedavim de iptal edildi.üzerimde inanılmaz bir yorgunluk var ! ilaçlardan mı oluyor sizce ? bunu merak ettim.. bir de bu kist 2-3 hafta içinde geçer mi ?

teşekkürler
happy

doğum kontrol hapı vermişti doktor bana hemen dağılmıştı kistim. hiç üzülme uzun iptal olduysa kısa denersin nasılsa ikisi de aynı zamanda sonuçlanır, bebeğiniz yine aynı zamanda alırsın kucağına.:49:

ayşe bnde bursadayım..bnde şahin beye başlıycam......şahin bey hakkında ne dersin....birde doğum kontrol hapı kullanmışsın.....bnde yumurta yetmezliği sorunu var.....bu ay adet olunca gidicem doktora...bana hiç doğum kontrol hapından bahsetmedi...daha önce bir denemem var...2 yumurta oluşmuştu ikiside boş çıktı.....gittiğimde doğum kontrol hapını söyliycem....doğum kontrol hapını niye kullanıyorsun....szde sorun neydi..biraz antrmısın cnm.....

ayşe bnde bursadayım..bnde şahin beye başlıycam......şahin bey hakkında ne dersin....birde doğum kontrol hapı kullanmışsın.....bnde yumurta yetmezliği sorunu var.....bu ay adet olunca gidicem doktora...bana hiç doğum kontrol hapından bahsetmedi...daha önce bir denemem var...2 yumurta oluşmuştu ikiside boş çıktı.....gittiğimde doğum kontrol hapını söyliycem....doğum kontrol hapını niye kullanıyorsun....szde sorun neydi..biraz antrmısın cnm.....
ay anlatırım anlatmam mı zaten canım sıkıldı iyi gelir. şahin bey hakkında hiç olumsuz birşey duymadım giden herkes memnun ama ben sana sormuştum sen osman develioğlu hakkında olumsuz birşey mi duydun diye cevap vermedin.
doğum kontrol hapını ilaçlara geçmeden önce yumurtalıklar baskılansın ve iğnelere geçince daha fazla cevap versinler diye kullandırıyor benim doktorum. zira bizde esas sorun benim yumurtalık rezervimin azlığı yetmezmiş gibi ufak bir de çikolata kistim var. eşimde hareketlilik sorunu var ama sayı gayet iyi zaten tüp yapıcaz hareketlilik önemli değil dedi doktorcum.

kızlar slm tedavide olana akadaşlar hadi bakalım güzel haberlerini beklıyoruz gübişleri bebişlerle duldurun inşallaaaaaaaaaaah yarapım

bu ay tedaviye baslamis ve basliyacaklara bol sans diliyorum.allah bebislerimize kisa zamanda kavustursun.:49::49::49:ben bekledigim kagitlari aldim sigortadan ama 2 hafta sonraya randevu verdiler doluymus18.01.2011.sabrimi tükettiler üffffffff:18:anlamsiz buldugum dr.a gidecegim kagit kürek imzalanacak 12 dogum kontrol hapi verecek adetim olsun diye.adetimin 2 veya 3. günü tekrar gidecegim igneye baslanacak yumurtalar baskilanacak:5:tlfnda söyleser ya dogum kontrol ilacini basla 12 günü tasarruf edelim. cildirtacaklar beni sonunda:52::37:neyse sabirrrrrrrrrrrrrrrrrr.tüp bebek öncesi bir hazirlik yapan varmi diyet gibi kür gibi.:125::125::125:

arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallah:nazar: yarın 11:00de transferim gerçekleşecek:43: çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum

canım kaçıncı gün transfer olmuş olacak..bebişin sana sıkıca tutunsun emi....

selam kızlarrrrr..
bende allah izin verirse dr. uygun görürse şubattaki adetimde başlıcam inş..
tabiki bu bizim düşüncemiz..daha ilk görüşmeye bile gitmedik çarşamba allah izin verirse ilk görüşmemizi yapmış olucaz bakalım dr,umuz ne dicek cok ama cok heyecanlıyım ilk denemem olucak..

kızlar nasılsın? neler yapıyorsunuz?Anlatın bakalım...

selam kızlarrrrr..
bende allah izin verirse dr. uygun görürse şubattaki adetimde başlıcam inş..
tabiki bu bizim düşüncemiz..daha ilk görüşmeye bile gitmedik çarşamba allah izin verirse ilk görüşmemizi yapmış olucaz bakalım dr,umuz ne dicek cok ama cok heyecanlıyım ilk denemem olucak..

canım merhaba öncelikle hayırlı olsun, yolun açık olsun ve sonunda bebişin göbüşte olsun:)

canım benimde ilk denemem yeni başladım..İnşallah herşey güzel olcak...canım sizde sorun ne anlatsana biraz...

canım merhaba öncelikle hayırlı olsun, yolun açık olsun ve sonunda bebişin göbüşte olsun:)

canım benimde ilk denemem yeni başladım..İnşallah herşey güzel olcak...canım sizde sorun ne anlatsana biraz...

aminn canım cümlemizin yolu acık olsun..
seninde tedavin hayırlı olsun canım allahım inş. bu sürec sonunda güzel haberlerini almak nasip olsun..

canım aslında benim hikayem uzun ama kısaca anlatayım..
6 yıllık veliyim ve 5 gebelik kaybım 13,20,9,5,9 hafta olmak üzere..
en son kaybımı 7 aralıkta yaşadım..ama bu kayıplarımın hiç sebebi acıklanamadı genetik araştırmamız kromozon testlerimiz kan pıhtılaşması rahim filmi hiç bir sorun yok..
bizde eşimle karar verdik tüp bebeğin bizim için daha sağlılı olacağını düşündük ve karar verdik..
ama biz daha merkezle görüşmedik çarşamba ilk görüşmemzi yapıcaz..tahminimizcek şubattaki adetimde başlarız diye düşünüyoruz ama tabiki dr. ne diyecek bu konuda onu bilmiyoruz hayırlısı artık ne diyelimm..
senin sorun neydi canım sende anlatsana biraz..

Back