benimde sonradan aklıma geldi neden fakültede yaptırabilirsiniz demedi bize sağlık ocağına sorun yada devlet hastanesinde yaptırın diye ama özelden gönderince doktorda yapmak istemiyor.polikinliğe sorduk 180 . 150 ye yaparız dediler.birşey daha sormak istiyorum belli bir tüp bebek parası var 5000 lira verecez neden muayene ücreti alıyorlar sendende alıyorlarmı.çok soru sordum kafanı şişirdim kusura bakma.acıbademde tüp bebek parası haricinde muayene parası almıyorlarmış bende dün duydum kafam karıştı
yok estafurullah tabi ki soracaksın.şimdi ben ilk kez ağustosta gittim o zaman muayene ücreti verdim sonra sulu ultrason çekelim dedi 300 tl verdim ameliyata karar verdik 1500 tl verdim sonra tüp bebeğe geçtik ilaçları aldığım gün ilaç parasını verdim 2000 tl transfer günü de 5000 verdim arada 5-6 kez kontrole gittim para almadılar tüp bebek tedavisindeyken 1 kez kan tahlili yapıldı ondan da para almadılar. olmayınca histereskopi oldum 1000 tl yine verdim şimdi haftaya bir daha olucam histereskopi yine 1000 tl. geçen hafta da kafamda bir sürü soracak şey var gelebilir miyim dedim gel dedi 1 saate yakın kaldım herşeyi tek tek anlattı tabiki para almadı. bana öyle paragöz doktorlardan değilmiş gibi geliyor, güveniyorum.
hoca bildiğim kadarıyla yakın bir zamanda fakülteden istifa etti çünkü biz başladığımızda size fakülteden rapor alırım demişti sonra benim durumum rapora uymadı. şu an fakülteyle bağı yok ama sen istersen bence ayarlar fakülte işini