2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Her şerde bir hayır vardır derler, geç olsun sonu güzel olsun

sanırım istanbul gatanın hastalarındandın sen de bend ekim de negaitif aldım ve hala açılmadı sanırım gata üzülüyorum açıkçası..ankara yolu gözükücek bize de martta ya da nisanda inşallah bu sefer her şey iyi olur sizin için..doktorlar nasılmış hiç bilgin var mı?heyecanlı süreç yine başlıyor..allah yardımcın olsun ..

benim E2de yüksek 28,6 FSH desen 15,3 ama bunlar için ilaç vermedi dr bana. sana dr E2 düşürmek için ilaç verdimi

canlar nasılsınız
inşşşş her kes iyidir
güzel hebrler vardır topikte

Arkadaşlar,
01.01.2011'de anatolia'da mikro için tedaviye başladık eşimde sperm azlığı ve morfoloji sorunu var ben de ilk gittiğim doktor senin çocuğun olmaz demesine rağmen Bülent Tıraş hocamın ve oradaki tüm doktorların söylediği üzere hiç bir sorun yok.
Bugün ultrasona girdim yumoşlar büyümüşler çatlatma iğnesi olacağım bugün akşam ve pzt günü toplama işlemim var.
Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.

Ben Anatolia'da başladım çok memnunum inşallah saonucu da hayırlı olur. 4250 tl raporsuz ama gazi veya hacettepeden rapor alıyorsun ssk şartların uygunsa ve işlemleri anatolia takip ediyor bu konuda çok iyiler. sen sskdan para almakla falan uğraşmıyorsun merkeze ssknın ödeyeceği tutarı düşüp ödeme yapıyorsun 3100 tl. ayrıca ilaçların da yaklaşık %50sini devlet karşılıyor.

Evet şubat bomba gibi geliyoooor..Şubatta iğneleri yaptıkça yazarız birbirimize. Ya hiç tahlil istemiyor benim doktorum ben de merak ettim adetimin 3. günü bütün hepsine baktırdım işte haftaya gidicem doktora o zaman göstericem bakalım. 11 in uğuru inşallah tüm 2011 için olsun inşallah

Umudum Seninle Güzel, umut ediyorsam umut ettiğim gelicektir bir gün umudum Sensin..(BEBEĞİM)

BENDEN DE HER GİTTİĞİMDE BAŞKA BİR TAHLİL İSTİYOR ilk gittiğimde adet olunca prolaktin, serbest T3, serbest T4, TSH,istedi ondan 20 gün sonra FSH la E2 istedi.Bu seferde devletin zorunlu istediği tahliller var dosyaya koyulacakmış benden 8 tane, eşimdende 4 tane, hormon tahlili istendi senden de istedilermi sarılık falan geçirilmişmi ona bakılacakmış

o zorunlu tahliller var aids hepatit ve toksoplazma onları yaptırdı sadece dediğin gibi dosyaya konuyormuş, bir de kiloluyum diye şeker yüklemesi yapmıştı ilk başta t3 t4 ve tsh zaten 2 ayda bir bakılıyor benim çünkü triod ilacı kullanıyorum
ama fsh e2 falan hiç istemedi kızacak bana gerçi ama yaptırdım yine de

merkezde raporuda çıkartmak için yardımcı oluyorlar, ilaçlarıma toplam 330 lira ödedim ücretide yumurta toplama işleminden sonra ödeyeceğim ama ilk görüşmemizde raporunuz çıkarsa ilaçlar dahil 4-4500 gibi bi rakam tutar demişlerdi bakalım hyırlısı umutluyum ve umutlarımın yeşereceğine inanıyorum.bana bu merkezi br kaç yerden önerdiler ekip olarak çalışıyorlar bayada talep var her gittiğimde farklı hastalar görüyorum.burdan herşeyi yazıcam tüm tecrübelirimi bugün iğnede 2.günüm akşamları kendim vuruyorum dün gayet te başarılıydı. ALLAHIM isteyen herkeze sağlıklı hayırlı çocuklar versin inşallah.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım ama sanırım ben rapor alamıycam eşim 3 yıllık sgklı sanırım 5 yıllık olması gerekiyormuş fiyatı akaya göre biraz fazla ama doktorları iyi diyorsun gerçi akay hastanesi daha ilk günden peşin alıyormuş ücreti bilmiyorum bu ücret konusu beni çok düşündürüyor bi yakınımız en ucuz yerde yaptırın ben en pahalısındada yaptırdım devlet hastanesindede hepsinin yapacagı işlem aynı diyor verecek olan rabbim onun için şimdilik araştırıyorum igneleri göbekten vuruluyorsun degilmi bende 3 aşılamamda kendim yapmıştım böylelikle kendime güvenim artmıştı şimdi bebişinin gelmesi için daha çok birşeyler yapmış oluyorsun ben öyle hissetmiştim rabbimde sana güzel melegini versin inşallah yanında bizlerede çok dikkat et kendine ve fazla kafana takma arkadaşım melegin geliyor

teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirdigin için umarım bebişin hayırlısıyla gelirde bizlerede umut olursun bende anatolia ile görüşmek istiyordum sayende fiyat konusunu ögrenmiş oldum eşim 3 yıllık sgklı sanırım tüp bebek için rapor alamıycam 5 yıllık olması gerekiyormuş ama 3. aşılamamda gazide olmuştu ve ilaç raporu çıkarıldı inan bu işleri anlamıyorum artık birde raporsuz 4250 degilmi işlem öncesimi alıyorlar yoksa peşinmi alıyorlar birde kredi kartıyla ödeme yapabiliyormuyuz arkadaşım çok soru sordum ama en azından görüşmeye gidersem biraz bilinçli gideyim istedim

FSH ve E2 yi merkezde yaptılar banada sen nerde yaptırdın kaça yaptırdın.birde dosyaya koyacakları tahliller varya onu nerde yaptırmıştın devlet hastanesinde yapıyorlarmı

FSH ve E2 yi merkezde yaptılar banada sen nerde yaptırdın kaça yaptırdın.birde dosyaya koyacakları tahliller varya onu nerde yaptırmıştın devlet hastanesinde yapıyorlarmı

ya benim çalıştığım yerin güven tıpla anlaşması var orda yaptırabiliyorum tüm tahlillerimi en son bir sürü tahlil yaptırdım 600 civarı tuttu ben anlaşma olduğu için %10nu ödüyorum sadece ama osman hocayla konuş sizi fakülteye yönlendirsin orda para vermeden yaptırabilirsiniz.

benimde sonradan aklıma geldi neden fakültede yaptırabilirsiniz demedi bize sağlık ocağına sorun yada devlet hastanesinde yaptırın diye ama özelden gönderince doktorda yapmak istemiyor.polikinliğe sorduk 180 . 150 ye yaparız dediler.birşey daha sormak istiyorum belli bir tüp bebek parası var 5000 lira verecez neden muayene ücreti alıyorlar sendende alıyorlarmı.çok soru sordum kafanı şişirdim kusura bakma.acıbademde tüp bebek parası haricinde muayene parası almıyorlarmış bende dün duydum kafam karıştı

nazemir özel msj gönderdim cnm sana.....tüp bebek parası hariç her gttiğinde muayene ücretimi ödüyorsun......ayrıca daha önceki tüp denememde basta sadece fsh ve e2 istemişlerdi dosyaya koymak için bişey istemediler ...şahin beyde sadece fsh ve e2 istedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…