selam kızlar,
bugün e2 sonuçlarımı aldım,maalesef düşeceğine daha da çıkmış. uzun protokol yüzdüm yüzdüm kuyruğuna gelmişken iptal edildi. şimdi şubatta adet olduktan sonra m.bahçeci bakacak kist yok olmuşsa kısa protokol başlayacağız.
herkese sevgiler
happy
selam kızlar,
bugün e2 sonuçlarımı aldım,maalesef düşeceğine daha da çıkmış. uzun protokol yüzdüm yüzdüm kuyruğuna gelmişken iptal edildi. şimdi şubatta adet olduktan sonra m.bahçeci bakacak kist yok olmuşsa kısa protokol başlayacağız.
herkese sevgiler
happy
nazemir bursada hangi doktora gidiyorsun.....
canlar nasılsınız
inşşşş her kes iyidir
güzel hebrler vardır topikte
ben bugün çok iyiyim güneşli bir hava var,havadanmı bilmoyorum içim umut dolu sen nasılsın
merhaba arkadaşım umarım bu ilk tecrüben aynı zamandada son tecrüben olur bende ankaradayım ve tüpbebek fiyatlarını araştırıyorum tabi merkezleride ankara tüpbebek merkezi nasıl fiyat olarak ne istediler yazabilirmisin şimdiden teşekkür ederim
Ayşecim desene şubat ayında birlikte buralarda sürüneceğizE2 çok sapık bir hormon sanırsam.. ben 15 gündür lucrin alıyordum , anladığım kadarıyla amacı e2'yi baskılaması. ama benimkini baskılamadığı gibi bir de kist yapıp anormal yükseltmiş. e2 sonuç kağıdına bak orada normal aralıklar nedir yazar.. yazmıyorsa intenetten de bulabilirsin. hamile isen çok yüksek çıkıyor, anladığım kadarıyla reglin ilk günüyle de yavaş yavaş yükseliyor, hamile olunca da 6000 civarı falan oluyor. sen kendi kendine neden test yaptırıyorsun ? yapma şekerim..
şubat ayında kimler deniyor ???? doğum tarihi 11.11.11 olabilirrrrr benim uğurlu sayım 11'dir.. umutluyum
Happy :81:
Evet şubat bomba gibi geliyoooor..Şubatta iğneleri yaptıkça yazarız birbirimize. Ya hiç tahlil istemiyor benim doktorum ben de merak ettim adetimin 3. günü bütün hepsine baktırdım işte haftaya gidicem doktora o zaman göstericem bakalım. 11 in uğuru inşallah tüm 2011 için olsun inşallah
BENDEN DE HER GİTTİĞİMDE BAŞKA BİR TAHLİL İSTİYOR ilk gittiğimde adet olunca prolaktin, serbest T3, serbest T4, TSH,istedi ondan 20 gün sonra FSH la E2 istedi.Bu seferde devletin zorunlu istediği tahliller var dosyaya koyulacakmış benden 8 tane, eşimdende 4 tane, hormon tahlili istendi senden de istedilermi sarılık falan geçirilmişmi ona bakılacakmış
Ben Anatolia'da başladım çok memnunum inşallah saonucu da hayırlı olur. 4250 tl raporsuz ama gazi veya hacettepeden rapor alıyorsun ssk şartların uygunsa ve işlemleri anatolia takip ediyor bu konuda çok iyiler. sen sskdan para almakla falan uğraşmıyorsun merkeze ssknın ödeyeceği tutarı düşüp ödeme yapıyorsun 3100 tl. ayrıca ilaçların da yaklaşık %50sini devlet karşılıyor.
o zorunlu tahliller var aids hepatit ve toksoplazma onları yaptırdı sadece dediğin gibi dosyaya konuyormuş, bir de kiloluyum diye şeker yüklemesi yapmıştı ilk başta t3 t4 ve tsh zaten 2 ayda bir bakılıyor benim çünkü triod ilacı kullanıyorum
ama fsh e2 falan hiç istemedi kızacak bana gerçi ama yaptırdım yine de
FSH ve E2 yi merkezde yaptılar banada sen nerde yaptırdın kaça yaptırdın.birde dosyaya koyacakları tahliller varya onu nerde yaptırmıştın devlet hastanesinde yapıyorlarmı
ya benim çalıştığım yerin güven tıpla anlaşması var orda yaptırabiliyorum tüm tahlillerimi en son bir sürü tahlil yaptırdım 600 civarı tuttu ben anlaşma olduğu için %10nu ödüyorum sadece ama osman hocayla konuş sizi fakülteye yönlendirsin orda para vermeden yaptırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?