• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

aminn canım cümlemizin yolu acık olsun..
seninde tedavin hayırlı olsun canım allahım inş. bu sürec sonunda güzel haberlerini almak nasip olsun..

canım aslında benim hikayem uzun ama kısaca anlatayım..
6 yıllık veliyim ve 5 gebelik kaybım 13,20,9,5,9 hafta olmak üzere..
en son kaybımı 7 aralıkta yaşadım..ama bu kayıplarımın hiç sebebi acıklanamadı genetik araştırmamız kromozon testlerimiz kan pıhtılaşması rahim filmi hiç bir sorun yok..
bizde eşimle karar verdik tüp bebeğin bizim için daha sağlılı olacağını düşündük ve karar verdik..
ama biz daha merkezle görüşmedik çarşamba ilk görüşmemzi yapıcaz..tahminimizcek şubattaki adetimde başlarız diye düşünüyoruz ama tabiki dr. ne diyecek bu konuda onu bilmiyoruz hayırlısı artık ne diyelimm..
senin sorun neydi canım sende anlatsana biraz..

canım yaşadıkların zor ama inşallah tüp bebekle yolun sonuna ulaşacaksın..

bende 4,5 yıllık evliyim..1 yıldır bebiş istiyoruz..yazın boş gebelikten kürtaj oldum..sonra eşim spermiyogram testi yaptırdığında morfoloji, hareketlilik ve sayıda sorun var..bizde tüp bebeğe karar verdik..

canım yaşadıkların zor ama inşallah tüp bebekle yolun sonuna ulaşacaksın..

bende 4,5 yıllık evliyim..1 yıldır bebiş istiyoruz..yazın boş gebelikten kürtaj oldum..sonra eşim spermiyogram testi yaptırdığında morfoloji, hareketlilik ve sayıda sorun var..bizde tüp bebeğe karar verdik..

inşallah canım tek temennim sağlıklı kucağıma almak...
benimde sonuncu gebeliğim boş gebelikti..
inşallah canım ya hayırlı olsunnn sen başladın sanırım tedaviyee nasıl gidiyor...

gamzelikız arkadaşım sizin durumunuzda bir arkadaşım vardı. % defa düşük yaptı farklı haftalarda. Bütün tahlillerini fakültede yaptırdılar ve hiç bir şey çıkmadı. Sonra ümmü sübbyan müskası taktı. şimidi 6 aylık bebişi var seviyoruz :) çokda sağlıklı. Böy bişey düşündünüzmü. Hiçbir probleminiz yoksa bu tarz bişeyde olabilir

ya kızlar yeni yasaya göre tek embriyo koyuluyormuş biliyormuydunuz? duyunca biraz üzüldüm ben yaa. şansımız daha düşük oluyor haliyle olamazzzz :50:

ltfen cvp yazarmısınız :59:

gamzelikız arkadaşım sizin durumunuzda bir arkadaşım vardı. % defa düşük yaptı farklı haftalarda. Bütün tahlillerini fakültede yaptırdılar ve hiç bir şey çıkmadı. Sonra ümmü sübbyan müskası taktı. şimidi 6 aylık bebişi var seviyoruz :) çokda sağlıklı. Böy bişey düşündünüzmü. Hiçbir probleminiz yoksa bu tarz bişeyde olabilir
canım evet duydum inş. bir arkadaşlat varmış onu alıcam ve takıcam inş. bende kucağıma alırım bebişimi cok sağol hayatım..

ya kızlar yeni yasaya göre tek embriyo koyuluyormuş biliyormuydunuz? duyunca biraz üzüldüm ben yaa. şansımız daha düşük oluyor haliyle olamazzzz :50:

ltfen cvp yazarmısınız :59:

evet canım 3-5 aydır var böyle bişiy ve doğru ancak 35 yaş üstü ve üçüncü tüp bebek denemesinde çoklu emriyo konuyomuş..
valla ben sağlıklı olsun bir tane olsun onada razıyım ama dediğin gibi şansı düşürüyo..

Bendede var o ümmü sübyan dualarından. eğer yazıcıdan geçirebilirsem pc ye buraya koymak istiyorum. Bendeki Allah'ın izniyle gerçekten çok kuvvetli.

Ama koyarsam hangi bölüme açmam gerekir acaba onu bilemiyorum

Bendede var o ümmü sübyan dualarından. eğer yazıcıdan geçirebilirsem pc ye buraya koymak istiyorum. Bendeki Allah'ın izniyle gerçekten çok kuvvetli.

Ama koyarsam hangi bölüme açmam gerekir acaba onu bilemiyorum

canım burda dua ve benzeri şeyleri yayınlamıyolar ve hemen kitliyolar..
ama elinde varsa bana özelden atarsan cok sevinirim..

neyse canım ben cıkıyorum iyi gecelerrrr...

Benim 08 / 01 / 2011 tarihinde transferim gerçekleşti IVI tüp bebek merkezinde dr.ERDAL BUDAK 2. tüp bebek denemem test tarihim 17/01/2011 çok heyecanlıyım umarım bu kez olur :emir_bebek:
UMARIM 2011 SENESİ TÜM İSTEYENLERE HAYIRLISIYLA MİNİK PATİKLER GETİRSİN ARKADAŞLAR

bu ay tedaviye baslamis ve basliyacaklara bol sans diliyorum.allah bebislerimize kisa zamanda kavustursun.:49::49::49:ben bekledigim kagitlari aldim sigortadan ama 2 hafta sonraya randevu verdiler doluymus18.01.2011.sabrimi tükettiler üffffffff:18:anlamsiz buldugum dr.a gidecegim kagit kürek imzalanacak 12 dogum kontrol hapi verecek adetim olsun diye.adetimin 2 veya 3. günü tekrar gidecegim igneye baslanacak yumurtalar baskilanacak:5:tlfnda söyleser ya dogum kontrol ilacini basla 12 günü tasarruf edelim. cildirtacaklar beni sonunda:52::37:neyse sabirrrrrrrrrrrrrrrrrr.tüp bebek öncesi bir hazirlik yapan varmi diyet gibi kür gibi.:125::125::125:

hayırlı olsun canım...inşallah olumlu sonuç alırsın...ben kilo vermek için diyet yapıyorum...bide boğurtlen kökü kaynattım ona başladık bugün eşimle...ayrıca eşim bir macun kullanıyooo...içinde 20 tane baharat var....:49::55:

Benim 08 / 01 / 2011 tarihinde transferim gerçekleşti IVI tüp bebek merkezinde dr.ERDAL BUDAK 2. tüp bebek denemem test tarihim 17/01/2011 çok heyecanlıyım umarım bu kez olur :emir_bebek:
UMARIM 2011 SENESİ TÜM İSTEYENLERE HAYIRLISIYLA MİNİK PATİKLER GETİRSİN ARKADAŞLAR
canım hayırlı olsunnnnn...inşallah güzel haberlerini almak nasip olsun...ne mutlu sana cok güzel bir bekleyiş içindesinn inşallah herşey cok güzel olsun..
günaydın kızlar:71::71::71:

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm...

ayşecim osman hoca hakkında kötü bişey duymadım..ama bnm için bana güven vermesi lazım..şahin bey insanı rahatlatıyor hasta psikolojısını çok iyi biliyor...osman hoca braz sanki anlatılanlara göre sert geliyor bana....bni anlamamsı lazm....onun için şahin beye karar verdim...ayşecm gelişmeleri bekliyorum...

arkadaşlar tedaviye başlayan herkese bol şans allahım bol bol çocuk ver isteyen herkese benim tedavi zamanı belli degil test sonuçlarımı bekliyorum ayın 20 sinden sonra çıkar dediler

ayşecim osman hoca hakkında kötü bişey duymadım..ama bnm için bana güven vermesi lazım..şahin bey insanı rahatlatıyor hasta psikolojısını çok iyi biliyor...osman hoca braz sanki anlatılanlara göre sert geliyor bana....bni anlamamsı lazm....onun için şahin beye karar verdim...ayşecm gelişmeleri bekliyorum...

Canı sağol evet dediğin gibi başta bana da biraz sert gelmişti Osman Hoca ama hem tedavi sürecimde hem de iki kez operasyon geçirdiğim için çok sık görüştük bu nedenle alıştım, çok da sevdim. Bir de ne zaman arasam bizzat kendisine ulaşabiliyorum eğer açmazsa bile gece saat kaç olursa olsun geri arıyor, bu benim için çok önemli örneğin ART deki diğer hocanın cep telefonunu sekreteri açıyor, ben arayınca sekreterle değil doktorun kendisiyle konuşmak istiyorum.
Şahin Bey için de herkes olumlu konuşuyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Benim ayın 22sinde histereskopim var sonra da kısmetse Şubatın 15 i gibi başlamayı planlıyoruz kısa protokolle. Sen hangi aşamadasın?

inşallah tutunmuştır hayırlı olsun şimdiden...

merhaba kızlar sizlerin görüşüne ihtiyacım var...
ben 2 yılllık evliyim..eşimde morfoloji %2 ve çocuğumuz olmuyor..tek sorun bu..2 kez aşılama yaptırdık negatif...ocakta 3.aşılamayı yaprırcaktım elimde fazla ilaç var...benim az bi ilaçla 8 tane yumurtam oluo..o nedenle bu ilaçla tüp bebek yaparız dedi dr..3 yıl evli olmadığımız için rapor çıkartamıyoruz..acaba ben bu ilaçlarla tüp bebekmi yaptırsam yoksa aşılama yaptırıp tüp bebek için eylüle kadar mı beklesem...?dr özel olduğu için rapor çıkarsamda çıkarmasam da ücreti aynı..rapor ilaç içinmiş..dr işlem için 2,5 milyar istedi..ilaçlarım zaten var ekstra 200 milyona ilaç alıcam...deneyimlerinize ihtiyacım var...sizce aşılamamı?tüp bebekmi?elimdeki ilaç merional 75..bu ilaç tüp bebekde kullanılıomu?

ben 2 yılllık evliyim..eşimde morfoloji %2 ve çocuğumuz olmuyor..tek sorun bu..2 kez aşılama yaptırdık negatif...ocakta 3.aşılamayı yaprırcaktım elimde fazla ilaç var...benim az bi ilaçla 8 tane yumurtam oluo..o nedenle bu ilaçla tüp bebek yaparız dedi dr..3 yıl evli olmadığımız için rapor çıkartamıyoruz..acaba ben bu ilaçlarla tüp bebekmi yaptırsam yoksa aşılama yaptırıp tüp bebek için eylüle kadar mı beklesem...?dr özel olduğu için rapor çıkarsamda çıkarmasam da ücreti aynı..rapor ilaç içinmiş..dr işlem için 2,5 milyar istedi..ilaçlarım zaten var ekstra 200 milyona ilaç alıcam...deneyimlerinize ihtiyacım var...sizce aşılamamı?tüp bebekmi?elimdeki ilaç merional 75..bu ilaç tüp bebekde kullanılıomu?

valla karar senin maddi durumunuz müsaitse hiç bekleme yaptır ama 2,5 milyarla kurtulamazsın bunuda söyleyeyim. en az 4-5 milyarlardan bahsediliyor. tabi maddi durumun iyiyse hiç bekleme. bizim rapor çıkmış olmasına rağmen ilaçlar dahil 2 milyarı bulacak diye hesaplıyoruz. eğer eylülü beklemek istiyorsanda birkaç ay önceden tahlillerine başla biz temmuzdan beri uğraşıyoruz yok şu tahlil yok bekle yok rapor çıkmasını bekle felan bayağı uzun meşakatli bir yol.

Ben 2 yılllık evliyim..eşimde morfoloji %2 ve çocuğumuz olmuyor..tek sorun bu..2 kez aşılama yaptırdık negatif...ocakta 3.aşılamayı yaprırcaktım elimde fazla ilaç var...benim az bi ilaçla 8 tane yumurtam oluo..o nedenle bu ilaçla tüp bebek yaparız dedi dr..3 yıl evli olmadığımız için rapor çıkartamıyoruz..acaba ben bu ilaçlarla tüp bebekmi yaptırsam yoksa aşılama yaptırıp tüp bebek için eylüle kadar mı beklesem...?dr özel olduğu için rapor çıkarsamda çıkarmasam da ücreti aynı..rapor ilaç içinmiş..dr işlem için 2,5 milyar istedi..ilaçlarım zaten var ekstra 200 milyona ilaç alıcam...deneyimlerinize ihtiyacım var...sizce aşılamamı?tüp bebekmi?elimdeki ilaç merional 75..bu ilaç tüp bebekde kullanılıomu?

canım ilaçların varsa ve dr unda 2.5 yaparım demişse yaptır tüp bebk
inşş güzel sonuç alırsın

canım bencede arkadaşlara katılıyorum ucuz gerçekten bekleme bu arada benim ilk tüp bebek uygulamam ctesi günü transferim oldu yatıp bekliyorum biraz öncede üye oldum sırf sizlerle sohbet edip rahatlamak amacıyla yazıyorum benim gibi yaptırıpda şu anda stresten patlamak üzere olan var mı??? 12 gün nasl sabredicem allahım her isteyene versin hayırlısıyla saglıklı sıhhatli:18:

Back