2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam bende allah nasip ederse 2011 ocak annesiyimzemuszemus daha 2 gün oldu öğreneli çok mutlu ve heyecanlıyım,salı günü gidicem ilk defa doktora,ama kalp atışlarını duymak için daha erken diye düşünüyorum,listeye beni de eklermisiniz?:emir_bebek:

herkese selam bende allah nasip ederse 2011 ocak annesiyimzemuszemus daha 2 gün oldu öğreneli çok mutlu ve heyecanlıyım,salı günü gidicem ilk defa doktora,ama kalp atışlarını duymak için daha erken diye düşünüyorum,listeye beni de eklermisiniz?:emir_bebek:

aramıza hoş geldin canım hayırlı olsun gerekli bilgileride yazarsan ekleyeyim listeye:nazar:

aramıza hoş geldin canım hayırlı olsun gerekli bilgileride yazarsan ekleyeyim listeye:nazar:

sağol canım yaşım 26 satım 8 nisan muhtemel doğum tarihi 13 ocak ve 52 kiloda hamiş kaldımkaydirigubbakcemile2
ilk bebeğim okadar heyecanlıyım ki,hayırlısıyla bi sonunu da getirebilsekbilmiyorumkismile

sağol canım yaşım 26 satım 8 nisan muhtemel doğum tarihi 13 ocak ve 52 kiloda hamiş kaldımkaydirigubbakcemile2
ilk bebeğim okadar heyecanlıyım ki,hayırlısıyla bi sonunu da getirebilsekbilmiyorumkismile

hoşgeldin,benimde sat 8 nisan ve muhtemel doğum tarihi 13 ocak ne güzel aynı tarihlerdeyiz,Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

merhaba
bende ocak 2011 annesiyim bu ikinci bebeğim ilk bebeğimdede bu siteyi takip ediyordum. bir kızım var 1 yaşında daha. bu hamilelik bana da süpriz oldu. 27 yaşındayım 57,5 kilo ile hamile kaldım bakalım kaç kilo ile bitirecem :KK43: sat 31 mart.
doktora gittim ama erken gitmişim 18 mayısta tekrar çağırdı şimdilik sadece kesesini görebildik bakalım salı günü kalp atışlarını dinleyecez inşallah

merhaba
bende ocak 2011 annesiyim bu ikinci bebeğim ilk bebeğimdede bu siteyi takip ediyordum. bir kızım var 1 yaşında daha. bu hamilelik bana da süpriz oldu. 27 yaşındayım 57,5 kilo ile hamile kaldım bakalım kaç kilo ile bitirecem :KK43: sat 31 mart.
doktora gittim ama erken gitmişim 18 mayısta tekrar çağırdı şimdilik sadece kesesini görebildik bakalım salı günü kalp atışlarını dinleyecez inşallah

hayırlı olsun canım,ben de salı günü gidicem doktora keseyi bari görebilsek diyorum benaklinialirimsmile

merhaba

hoşgeldin aramıza hihoyyyt

deniz1958 listeye eklenmişim teşekkür ederim,görünce bile bi hoş oldum ama ben 28 değil,26 yaşındayımzemuszemus

mrb beni listeye eklemişsiniz teşekkürler ama bilgilerimi de vereyim tam olsun.yaş28.sat 6 nisan. tahminidt.11 ocak. kilom da61 teşekkürler

2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ

:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|

1| Deniz1958|23|1 Nisan|6 Ocak|70 kg|?|….. DENİZ|:emir_bebek:|
2| Belinay_85|24|28 Mart|5 OCAK|65 kg|?|?|:emir_bebek:|
3| GreenPearl|33|28 Mart|2 OCAK|57 kg|?|?|:emir_bebek:|
4| Guldeseker|25|31 Mart|5 OCAK|67 kg|?|?|:emir_bebek:|
5| B.u.l.u.t|29|6 Nisan|11 OCAK|68 kg|?|?|:emir_bebek:|
6| Streetpit|||4 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
7| Erazze |||6 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
8| Oozggee|||11 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
9| YusNes|22|5 Nisan|11 OCAK|59 kg|?|?|:emir_bebek:|
10| Has_bahce|28|6 Nisan|11 OCAK|52 kg|?|?|:emir_bebek:|
11| Mystryy|28||9 OCAK|59 kg|?|?|:emir_bebek:|
12| A_L_A|34|28 Mart|2 OCAK|63 kg|?|?|:emir_bebek:|
13| Kaderdincer||28 Mart|2 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
14| Betmur|22||1 OCAK|70 kg|?|?|:emir_bebek:|
15| Citos2903|30||7 OCAK|70 kg|?|?|:emir_bebek:|
16| Caldion78|||1 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
17| Bekleyis|24||5 OCAK|68 kg|?|?|:emir_bebek:|
18| Tilsim2||1 Nisan|6 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
19| Bengusu|33|8 Nisan|13 OCAK|57 kg|?|?|:emir_bebek:|
20|Sibush|26||7 OCAK|59 kg|?|?|:emir_bebek:|
21|Patruska24|26|30 Mart|4 OCAK|50 kg|?|?|:emir_bebek:|
22|Nehir6161|||14 OCAK|73 kg|?|?|:emir_bebek:|
23|Deep|30|1 Nisan|6 OCAK|48 kg|?|?|:emir_bebek:|
24|Vuslatyaren|28|6 Nisan|11 OCAK|61 kg|?|?|:emir_bebek:|
25|Sinannuray|||||
26|Cambazz|26|8 Nisan|13 OCAK|52 kg|?|?|:emir_bebek:|
27|Ayem2007|27|31 Mart|5 OCAK|58 kg|?|?|:emir_bebek:|
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mrb arkadaşlar birşey soracaktım düşük önleyici iğne yada ilaç kullanan var mı?benim 1normal doğumum bir düşüğüm olmuştu dr bana clexane adlı iğne verdi hergün vurulutyorum progynex ve çocuk aspirini hergün içiyorum ilaç neyse ama hergün iğne çok zor oluyo.ve iğne için rapor çıkarttırdı onda da 9ay kullanması uygundur yazmış.var mı bunları kullanan yada önceden kullanmış olan?

slm kızlar,
biliyorum çok erken ama çin takvimine baktınız mı cinsiyet için?beninki erkek görünüyor bakalım doğru çıkacak mı.
bir de, henüz kesinlik kazanmasa da yapılan bir araştırmaya göre gebeliğin ilk haftalarında hcg'nin düşük olması erkek, yüksek olması kız anlamına geliyormuş. 5 kat kadar fark oluyormuş. bu fark zamanla 18 kata kadar çıkıyormuş. buna göre de benim erkek olabilir.
gerçi hiiiiççç farketmez yeter ki sağlıklı olsun...

X