- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #31.141
canım misafirlikte oynamıştı bizimki çok hoşuna gitti.Anneler nerelerdesinizz yahuuuu ??????? topik iyice sessizleştii.
Bir sorum olacak, denizin oyuncaklara karşı pek ilgisi yok,. Alındığı zaman 10-15 dk. zevkle oynuyor daha sonra getirip bana oynatıyor. Yada kendi eline alsa 2 dk. sonra sıkılıyor. Bu sebeple onun ilgisini çekebilecek eğitici oyuncaklar almak istiyorum. Geçen gün piyano gibi bişi aldım sesli ışıklı falan, daha sonra aynalı bir oyuncak aldım üzerinde harfler rakamlar var, hem türkçe hem ing. şarkı sölüor, hayvan sesleri çıkarıyor ama yine olmadı bi kenara attık duruyor.
Şimdide şu aktivite masalarından alsammı diyorum. Fisher price'dan bi tane beğendim ama fiyatıda oldukça tuzlu . Hoş babası hemen alma taraftarı ama ben Alıp kenara atılsın istemiyorum. Siz böle bir ürün kullandınız mı ? Memnunmusunuz ?
canım misafirlikte oynamıştı bizimki çok hoşuna gitti.
ama eminim alsam oynamayacak.başkasının oyuncakları çok hoşuna gidiyor.
mesela oğluma kova,tırmık,kürek felan aldık,parkta oynasın diye.ama ne zaman parka gitse kendi kovası dururken başkasının
kovasına,küreğine saldırıyor.kısacası eğer alırsan, bir kenara atabilirsin.
en fazla 1 hafta boyunca ilgisini çeker sonra sıkılır.bizim en fazla ilgimizi çeken oyuncağımız
chicco eğitici ayıcık oldu.şimdi yüzüne bakmıyor.tencere tavayla oynuyor.
bilemiyorum aldın mı ama o fiyatlara dışarda sürmeye bisiklet alabilirsin.arkada itmek için sapı var uzun.
şimdi dışarda başkasında görünce saldırıyoruz.alsam okadar ilgilenir sürermiyiz sıkılmadan bilemiyorum.
dirim'cim mrb canımm
bahsettiğim aktivite masasını henüz almadım, çok kararsızım eğer alınıp bi kenara atılırsa üzülürüm. Çünkü 159 lira falan fiyatı. Öyle 30-40 lira bişi olasa amenna.
bizimkide başkasında görünce ilgisini çekiyor bizde sevinerek gidip alıyoruz ama sonuç hüsran. Mesela fisher price'ın eğitici kitabından aldım, ben alıyorum elime oynayalım die istemiyor mızıklıyor.
Geçen kuzenime gittik sallanan fil vardı, gelene kadar üstünden inmedi. Çıkar çıkmaz gidip aldım bide kocaman bişi 6 kat tek başıma çıkardım onu, 1 saat binseyddi bari içim yanmazdı. Şuan evde ayak altında kalabalık. her odaya taşıyor ama binmiyor yer işgal etsin diebinsede 30 saniye sonra iniyor. Yani kısacası inip binerek oyun oynadığını sanıyor. Annem bu yüzden oyuncak konusunda çok kızıyor almaa oynamıyor diye. Bende ısrarla onun hoşuna gidecek bişiler bulma çabasındayım.
Senin dediğin bisikleti biliyorum burda bi çok çocukta görüyorum ama bana pek kullanışlı gelmiyor açıkcası, hem denizi mümkün değil uzun süre oturtamazsın onun üstünde
kızlar size bir sorum olacaktı.Diş bakımını nasıl yapıyorsunuz?
doktor 1 yaşından önce anne sütü aldığı için gerek yok,dişini anne sütü temizler demişti.
ıssırarakda yemediği için aklıma hiç gelmedi diş fırçalamak.
2 gündürdiş fırçasını suyla ıslatıp fırçalıyorum.bu yeterli mi?
inşallah dişi çürümemiştir kızlar ya
18 aylık bir bebek annesi "dişlerini fırçalamamıza izin vermediği için dişleri çürümeye başladı, her gün florür veriyoruz, başka ne yapabiliriz?"
demiş.biz florüede kullanıyoruz.bilgisi olan varsa arkadaşlar :44:
canım yiba çarşısında varmış,farklı modeller,pandalı bisiklet tüm Türkiyede tutulmuş anlaşılan Dirim:))daha kaliteli bir şey bulabilsek düşünürdük ama Ankarada Ulusta bütün bisikletçileri gezdik,hep aynı model vardı.seneye kendi sürebileceği bir şeyler alırız inşallah:)
diş konusunu ben de çok sıkıntı yapıyorum.fırça aldım,kendi oynuyor arada izin verirse ben de fırçalamaya çalışıyorum.inşallah bir şey olmaz.dün kuzenimin 2 yaşındaki kızını gördüm,nerdeyse bütün dişleri simsiyah.demir ilacından sandım ama çürükmüş meğer,hiç demir ilacı vermedim dedi çünkü.Allah korusun inşallah öyle bir şey yaşamayız.ben florür mfalan bilmiyorum ayrıca.nasıl,neden kullanıyorsunuz??
canım o mağazaya gittik.Bu özellik bütün bisikletlerde var mı bilemiyorum ama arkadaki sopasından sağa sola dönderebiliyorsun.Çok hoşumuza gitti. Ama biraz pahalı geldi bizeoğlum en çok top ve oyuncak arabaları seviyor.dışarıda gördüğü bisikletlere bizim ki de saldırıyordu,biz de arkasından itilen 3 tekerlekli bisikletlerden aldık,severek biniyor.jok... mağazasından sma... tri... diye bir marka.
canım gece beslenmesi derken?yatmadan öncekileri mi diyorsun?yoksa gece uyku aralarındaki mama yada anne sütünü mü?diş fırçalamayla ilgili olarak 18 aylıktan itibaren macunsuz,3 yaştan itibaren de çocuk macunuyla fırçalama alışkanlığının verilmesi gerektiğini okumuştum.ben de 0-3 yaş diş fırçası aldım.sadece suyla ıslatarak bir sabah,bir de akşam fırçalatmayı düşünüyorum.ama bizim gece beslenmelerimiz devam ediyor,bu dişler için hiç iyi değil.
merhaba arkadaşlar
kızım 16 aylık kendiliğinden emmeyi bıraktı. memeye çok düşkün bir çocuk olmasına rağmen. Diş çıkarıyor bu aralar ondan olabilir mi bir de tekrar döner mi acaba emmeye. kendimi çok kötü hissediyorum yardım lütfenn
merhaba arkadaşlar
kızım 16 aylık kendiliğinden emmeyi bıraktı. memeye çok düşkün bir çocuk olmasına rağmen. Diş çıkarıyor bu aralar ondan olabilir mi bir de tekrar döner mi acaba emmeye. kendimi çok kötü hissediyorum yardım lütfenn