- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.861
kızlar bende bugün kızımın ilk dişini gördüm çok mutlu oldum cnm yavrum kaç gündür onun sıkıntısını çekiyomuş
nasıl terliyordu anlatamam.arkadaşlar bide kızımın başından sulu sivilce tarzı yaralar çıkıyor.ek gıdadan sonra oldu acaba yedikleri
ağır mı geliyor sizdede oldu mu acaba?
oğlum nerdeyse altı aylık oldu,gece sık uyanmalardan hala kurtulamadık.uykusuzluktan bitmiş durumdayım.bu sabah da güne saat 5'te başladık
kızlar bende bugün kızımın ilk dişini gördüm çok mutlu oldum cnm yavrum kaç gündür onun sıkıntısını çekiyomuş
nasıl terliyordu anlatamam.arkadaşlar bide kızımın başından sulu sivilce tarzı yaralar çıkıyor.ek gıdadan sonra oldu acaba yedikleri
ağır mı geliyor sizdede oldu mu acaba?
merhaba hanımlar.
pek takılamıyorum artık temizlik yapıyorum.birde eşimin teyzesi geldi ereğliden gezmelere falan gidiyoruz.
yağmur sevindim tatilinizin güzel geçmesine.kısa da olsa hava değişikliği iyi geliyor insana.ben pek denize giremedim bu harita gibi vücutla.
kızlar ben kan damlasına yeni başlıcam çok geç kaldık biliyorum ama antibiyotikle kullanma dedi doktor. şimdi nasıll veriliyor bu damla. emzirmeden önce sonra? yoksa farketmezmi? 7 damla yazmış hemşire siz kaç damla veriyorsunuz?
Benim bildiğim kilosuna göre veriliyo, yani kaç kiloysa o kadar damla bizim doktorumuz o şekilde sölemişti. Bide aç karna verilmesi gerekiyo.
kızlar ya benimde 9 damla vermem gerekiyor ama geçen gün ilk defa 4 damla verdim çok kustu o gün. bugünde 1 damla vereyim ne tepki vercek dedim, yine kustu, hep yüzünü buruşturuyor, siz ne yaptınız alıştımı bebişlernz, kusuyolar mı onlarda??
kaç gundur koşusturma ıçındeyım...emır yani buyuk oglum genız etınden alemıyat olacak....
bugun sabah 8 de çıkıyoruz evden...
narkoz verılmısken sünnette olsun ıstıyorum...o sünnet olursa küçük oğlumuda yaptırıcam ınsallah sunnet aynı anda...hayırlısı..dun cenel cerrahı bulamadık ..amelıyattaydı..bugun ayarlarda ıkı oglum sunnetını olur ınşallah...
bıze dua edın kızlar..
kaç gundur koşusturma ıçındeyım...emır yani buyuk oglum genız etınden alemıyat olacak....
bugun sabah 8 de çıkıyoruz evden...
narkoz verılmısken sünnette olsun ıstıyorum...o sünnet olursa küçük oğlumuda yaptırıcam ınsallah sunnet aynı anda...hayırlısı..dun cenel cerrahı bulamadık ..amelıyattaydı..bugun ayarlarda ıkı oglum sunnetını olur ınşallah...
bıze dua edın kızlar..
benimkinin de baştan beri çok severek içtiğini söleyemem. canımız çıkıyo verene kadar, üst baş batıyo. Siz hangi damlayı kullanıyosunuz, bildiğim kadarıyla ferro sanol 'un tadı diğerlerine göre daha iyiymiş ( ne kadar iyiyse artık verirken benim bile midem kalkıyo )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?