- 1 Nisan 2010
- 2.477
- 1
- Konu Sahibi teknekazintisii
sanırım bi tek beyficey ve sabeg kaldı hediyelerini almayan onlarınkinide c.tesi gider büyük ihtimal p.tesi koyarız artık rsimleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım bi tek beyficey ve sabeg kaldı hediyelerini almayan onlarınkinide c.tesi gider büyük ihtimal p.tesi koyarız artık rsimleri
he bide benim dünür var aklinialirimsmile suhan da almamıştı hediyesinii
ben açıklıyorum çünkü çarşıya çıkacağım birazdan işte bana gelen güzel hediye
gönderen arkadaşım çok saol çok teşekkür ediyorum ömrüm boyunca seni ancağım hep oğlumada öğreteceğim resimlere baktıkca senin kulakların hep çınlayacak
gönderen arkadaşım çok saol çok teşekkür ediyorum ömrüm boyunca seni ancağım hep oğlumada öğreteceğim resimlere baktıkca senin kulakların hep çınlayacak
canım güle güle kullan hediyeni çok şirinmiş gönderen arkadaşıda açıklasaydın bari:))