- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- Konu Sahibi CaglayanCicek
too_be hediyelerin çok güzel.eline sağlık gözde şerbet takımın çok kibar çok cici olmuşşş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimdee hediyemiz geldiiiii
nihale oğluşuml birlikte çookk teşekkür ediyoruz.bayıldık.valla bugünlerde aklımdan geçen birşeydiii.başka bişi isteseymişim olacakmış valla.
çok cici bir albüm yollamış nihal teyzemiz bize...oğluşumun güzel güzel fotoğraflarını koymayı ve yıllarca bakmayı nasip eder inşallah Rabbim
çok teşekkürler tekrarrr
Eve geldim ilk işim resmi yüklemek oldu. işte bu da bize gelen ayakkabılar :)Eki Görüntüle 118746
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kızlar işte gözde teyzemizden gelen hediyelerimiz...gözdecim çok mutlu oldum.tekrardan çoookk teşekkürlerr...kızımdanda umay hanıma tepiklerr geliyoo
nihale oğluşuml birlikte çookk teşekkür ediyoruz.bayıldık.valla bugünlerde aklımdan geçen birşeydiii.başka bişi isteseymişim olacakmış valla.
çok cici bir albüm yollamış nihal teyzemiz bize...oğluşumun güzel güzel fotoğraflarını koymayı ve yıllarca bakmayı nasip eder inşallah Rabbim
çok teşekkürler tekrarrr
çok teşekkürler tekrarrr
bizimde hediyemiz geldi yasase teyzemize teşekkür ederiz en kısa zamanda resmini ekliyecem
Bende sonunda hediyemin resmini çekemedim kızlar unutmuşum ama netten buldum ekliyorum şimdi
too_be (tuğba) teyzemize çok teşekkür ediyoruz çok güzel bir seçim olmuş eşimde bende çok beğendik.
Birde çorap var hediyemiz ama onu nette bulamadık artık onun resmini bu akşam çeker eklerim inş.
Eki Görüntüle 120109