Arkadaşlar bebek beşiği araştırdınızmı hiç nasıl bir beşik alacaksınız ve ortalama fiyatlar ne kadardır.
şekerim sana özel değilmiş erken erken alış veriş yapmak sizinki aileden gelen bi şey galiba :)))...biz daha akülü araba kısmına bile gelemdik ablanı tebrik ediyorum maşallah
Acaba link vermek yasak mı bir site gösterecektim size :97:
günaydın kızlar...
ben kendi adıma almasam bile araştırmayı seviyorum... ben elinde ajandası 6 ay sonra yapacağı işi bile not eden tiplerdenim... benim mesela 1 senelik bilançom bile ay bazında detaylı hazırdır... karar vermem de uzun sürer.. o yüzden en şimdi başlasam (ki başladım) bebek arabasını seçmem rahat 3 ay sürer... daha hepsinin üretim yerleri sertifikaları incelenecek hakların yapılan yorumlar (yurtiçi/yurtdışı), ana üretici web siteleri okunacak. Bunu kumaşı var, bağlama şekli var, kalite sertifikaları, güvenlik test sonuçları var... Sonra bunlar karşılaştırılacak... oda takımı için de geçerli aynı şey...ve bunun gibi diğer ürünler için de... zıbın body filan kolay onlar bir günde toparlanır da, ben kendi adıma bu tarz büyük şeyleri daha erken belirlemeyi düşünüyorum.. hem bir de bunların ödemesi yapılacak.. Malum 4 ay maaş almadan çalışanlar olacaktır... Önceden bitsin işte taksit maksit ne olacaksa...
işte herkesin bir yoğurt yeme şekli var ...
ödemeler kısmını bende düşünüyorum,ne kadar erken başlarsak o kadar çabuk biter ve yeni alışverişlere yol açılır
ama senn gibi sertifikasına vs kadar incelemem açıkçası
eve bir kaç konuda gördüm link verenler var demekki sorun yok
Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu
buradan bakıyorum kızlar fiyatlara ve ürünlere :)
bende o kadar incelemem herhalde ömrünün sonuna kadar kullanacak değil ki bebekler çabukcak büyüyor hatta belli bi süreden sonra beşiğinde bile uyumak istemeyen çocuklar biliyorum...ben de bu siteden bakıyorum çok güzel şeyler var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?