***** 2011 Mart Hamileleri *****

Arkadaşlar bebek beşiği araştırdınızmı hiç nasıl bir beşik alacaksınız ve ortalama fiyatlar ne kadardır.

beşik konusunda çok kararsızım... yatak odamda yer yok...zaten 3. aydan sonra bebeği kendi odasında yatırmayı planlıyorum... şimdi hem üç ay için almaya değecek hem yatak odama sığacak bir şey olması lazım... bebek sepetleri bana çok süslü çok fırfırlı ve çok dengesiz geliyor sanki üflesen devrilecekmiş gibi... acaba diyorum park yatak mı alsam sonra onlar hem portatif katlanınca küçücük oluyorlar ileride de işe yararlar.. ama acaba bebek için rahat olur mu? ne dersiniz? onların fiyatları 250 filan sanırım... gerçi park yatak sığar mı odama onu da bilmiyorum..

Bende bir tane park yatak ve büyüyen beşik almayı istiyorum ama bakalım. Park yatağı kendi odama öbürünü odasına koyayım diyorum. Daha karar veremedim ama

şekerim sana özel değilmiş erken erken alış veriş yapmak sizinki aileden gelen bi şey galiba :)))...biz daha akülü araba kısmına bile gelemdik ablanı tebrik ediyorum maşallah

sorma cocuk 6 yasina geldi ancak senede 2 3 defa anca kullaniyor :))) ama var iste o degil ben bile bikac model baktim buradada sonra kendime geldim ne yapiyorum ben diye..gecen oyuncak demir bir jeep aldim gezeken gordum cok guzel kapilarini acinca arka on isiklari yaniyor muzik calmaya falan basliyor..kapilari kitleniyor acilinca alarm caliyor ben esimde baya oynadik... en cok bize yarayacak oyuncaklar:))

günaydın kızlar ben bir avmde bebek mağazasına bakmıştım genelde park beşik modelleri vardı ve en çok onlar tercih ediliyormuş benim ilgimi çekmesinin sebebi katlanabilir olması çünkü bizim aile annemler-kayınvalidemler şehir dışında yanlarına giderken katlayıp arabaya atar, götürürüm diye düşünüyorum ayrıca ileride bebişler büyüyünce yer kaplama sorunu da olmaz....şuan ki fikrim bu bakalım ama hele zamanı bi gelsin belki daha farklı şeyler buluruz

günaydın güzel anneler ve bebişlerimiz

ben daha hiç düşünmedim ama eltimler görümcemler oyun parkı gibi olan beişklerden almış çok rahat kullanımı..Hem şimdi bir yere gittklerinde yazlık vs gibi beşiğide götürüyorlar çocuk yerini yadırgamıyor :)

Fiyatlarda 200-250 arasındaymış..

Son düzenleme:
şimdi bende bebek sitelerine baktım çeşit çok ve çok güzel şeyler var, insan sabırsızlanıyor alasım var hepsinden ama eşim biraz daha bekle diyorrrr

EVET BANA DA ÖYLE DİYORLAR :d EN AZINDAN 6. AY OLSUN DİYORAR AMA BAKIYORUM BEN YİNEDE :d

BENDE BİR SİTE BULDUM BAKIYORUM ŞİMDİ OYUN PARKI TARZI BEŞİKLER 150 LİRADAN BAŞLIYOR HEM DE ÇOK ŞİRİNLER :)

bende bekliyorum daha. kısmetse eylülde odasını yapıcaz eşimde o zaman ekim ortası gibi çıkar hepsini bir kerede alırız diyor. bencede şimdiden almayın. benim çevremdeki herkes 7.ayında başlıyor. bazen bakıyorumda burda kadınlar kulübünde fazla abartıyorlar bence hele akülü arabaya çok güldüm komik yani bir sürü evde kalabalık. o yüzden bende kendime bir liste yaptım allah nasip ederse ekim sonunda alırım hepsini. sadece 1-2 günümü alır o kadar.

günaydın kızlar...

ben kendi adıma almasam bile araştırmayı seviyorum... ben elinde ajandası 6 ay sonra yapacağı işi bile not eden tiplerdenim... benim mesela 1 senelik bilançom bile ay bazında detaylı hazırdır... karar vermem de uzun sürer.. o yüzden en şimdi başlasam (ki başladım) bebek arabasını seçmem rahat 3 ay sürer... daha hepsinin üretim yerleri sertifikaları incelenecek hakların yapılan yorumlar (yurtiçi/yurtdışı), ana üretici web siteleri okunacak. Bunu kumaşı var, bağlama şekli var, kalite sertifikaları, güvenlik test sonuçları var... Sonra bunlar karşılaştırılacak... oda takımı için de geçerli aynı şey...ve bunun gibi diğer ürünler için de... zıbın body filan kolay onlar bir günde toparlanır da, ben kendi adıma bu tarz büyük şeyleri daha erken belirlemeyi düşünüyorum.. hem bir de bunların ödemesi yapılacak.. Malum 4 ay maaş almadan çalışanlar olacaktır... Önceden bitsin işte taksit maksit ne olacaksa...

işte herkesin bir yoğurt yeme şekli var ...

ödemeler kısmını bende düşünüyorum,ne kadar erken başlarsak o kadar çabuk biter ve yeni alışverişlere yol açılır
ama senn gibi sertifikasına vs kadar incelemem açıkçası
eve bir kaç konuda gördüm link verenler var demekki sorun yok

Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu
buradan bakıyorum kızlar fiyatlara ve ürünlere :)

bende o kadar incelemem herhalde ömrünün sonuna kadar kullanacak değil ki bebekler çabukcak büyüyor hatta belli bi süreden sonra beşiğinde bile uyumak istemeyen çocuklar biliyorum...ben de bu siteden bakıyorum çok güzel şeyler var :))

Son düzenleme:

ay evet bende bayıldım çok şirinler :) bana o kadar yksek de gelmedi fiyatlar..daha uygun yerler yada siteler bilen varsa paylaşalım arkadaşlar :97:

bencede o kadar araştırmaya gerek yok. bende bakmıştım bebefixe birde gitti gidiyorda çok uygun şeyler var orayada bakın derim

yalnız bu siteyle ilgili şikayetleri de okudum şikayetimvar.com dan,ürünler çok geç teslim ediliyormuş ve para iadeleri çok geç yapılıyormuş..

ben netten almam zaten fikir olsun diye modellere bakıyorum... mağazaya gidecem görecem, dokunacam içime sinecek öle alacam onun zevki de başka olur cıvıl cıvıl bebek malzemlerinin içinde gözler kamaşacak şimdiden çoook heycanladım yaaa

selam kızlar, şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
ben 16. haftaya giricem 2 kilo aldım ve de ilerisi için korkuyorum :)) diyetisyene gittim ama bi türlü verdiği listetye başlayamadım tutamıyorum boğazımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…