kızlaar 11-12 haftalıkken bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı yaa ben cok merak ediyorummm
ben bitki cayi cay kahve bunlari tuketmiyorum sadece cok icmek istersem acik bir cay okadar..
ama vazgecemedigm 1 adet limonu sIKIyorum maden suyu ile karistirip hafif tuz atip iciyorum...bak canim cekti gene limon cok tuketiyorum...bunu iciyorum sadece corba yiyebildigim icin corbayada limon doldurup iciyorum valla...
ama cok su iciyorum artik hesapliyamiyorum lt sini idrar yollari iltihabi yuzunden .....
kızlaar 11-12 haftalıkken bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı yaa ben cok merak ediyorummm
ama bence bu güzel birşey.. maden suyu / limon / tuz.. kulağa iyi geliyor... tuz da lazım sonuçta abartmadığın sürece... hatta ben de deneyeyim...
bende allah tan kahveye karşı hiç öyle bir durum olmadı :d valla çayı o kadar da açık içmiyorum açıkçası :) sakınan göze çöp batar o kadar da incelemeye gerek yok ya önceden analarımız bize hamileyken neler yaparmış..
herkesin mutlaka vazgeçemedikleri vardır..ama siz siz olun kızlar elinizden geldiğince yediğinize-içtiğinize dikkat edin sağlıklı beslenme temel ilkemiz tamam mı?? :))
ben bitki cayi cay kahve bunlari tuketmiyorum sadece cok icmek istersem acik bir cay okadar..
Ama vazgecemedigm 1 adet limonu sıkıyorum maden suyu ile karistirip hafif tuz atip iciyorum...bak canim cekti gene limon cok tuketiyorum...bunu iciyorum sadece corba yiyebildigim icin corbayada limon doldurup iciyorum valla...
Ama cok su iciyorum artik hesapliyamiyorum lt sini idrar yollari iltihabi yuzunden .....
ben cumartesi ikiliye gideceğim ... Belki bir tahmin yürütür :97:
Ama vazgecemedigm 1 adet limonu sıkıyorum maden suyu ile karistirip hafif tuz atip iciyorum...bak canim cekti gene limon cok tuketiyorum...bunu iciyorum sadece corba yiyebildigim icin corbayada limon doldurup iciyorum valla...
Ama cok su iciyorum artik hesapliyamiyorum lt sini idrar yollari iltihabi yuzunden .....
varya icsen mudavimi olursun yok boyle bir tat her yudumda kendimden geciyorum vallla okadar seviyorum yani....
günaaaaaydıııııınnnnnnnnnnn 2011 Mart Hamileleri
ben dün bir kaçamak yaptım :78: cumartesi ikili için doktora gidecek olmama rağmen önünden geçtiğim bir tıp merkezine girdim, nöbetçi doktora muayene oldum, sırf bebişimi görmek için.... ama napiim bu hafta batmalarım da bitti... kilo da almadım... mide bulantısı vs filan zaten yok.... orada olduğunu ve büyümeye devam ettiğini görmeye ihtiyacım vardı ....büyümüş teyzeleri
GÜNAYDIN MAŞALLAH DİYELİM O ZAMANVALLA NE YALAN SÖYLİM BENİMDE ARADA BİR GİDESİM GELİYOR:) ÖYLE BENİ MUAYNE EDİN DİYİNCE EDİYORMU DOKTORLARRR
maşallah canım benim, büyüyecek tabi bizim minikler..senin yaptığın gibi ben de yapmıştım muayene olmak istiyorum dedim, oldum :))) bebişleri görmek bize çok iyi geliyor
inşallah o günlerde gelecek arkadaşlar tekmelemelerde başlayacak...fb-hcg değerine bakmışmıydın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?