Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah. Doktor kaçıncı haftanda erkek demişti??
Arkadaşlar benim kahverengi akıntım yine geliyor. Doktor önemli değil dedi ilaç da vermedi böyle görünce çok moralim bozuluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana bir akıl verin lütfenn
Hayır vermedi.önemli değil dedi bir dahaki randevum ayın 20 sinde bekliyeyimmi? şaşırdım napıcamı
o kadar takilma bebek yerine yerlestigi icin oluyormus o akintilar doktorda onemli degil demis zaten...daha niye surekli kafanda tazeliyorsun insallah birsey olmaz dert etme baktin akintin oluyor yat dinlen...kendinide strese sokma...:97::97:
çok mu geliyor peki yoksa sürüntü şeklinde çamaşırına..?
inşallah. Doktor kaçıncı haftanda erkek demişti??
Arkadaşlar benim kahverengi akıntım yine geliyor. Doktor önemli değil dedi ilaç da vermedi böyle görünce çok moralim bozuluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana bir akıl verin lütfenn
1 fincan ıhlamur yaptım kendime uzun bi aradan sonra, bi şey olmaz dimi...
teşk. ederim canım :))yok canım. .bir fincandan ne olacak... afiyet olsun... ( ıhlamur simgesi bulamadım idare et )
banada doktorum içersen sadece ıhlamur iç demişti ama ben arada bir ıhlamur, rezene çayıda içiyorum. bazen çayı çok kaçırıyorum. mesela şimdi açık bir su bardağı çay ile bisküvi yiyesim var
neden yaptırmadın ecrin????
neden yaptırmadım doktorun istemedi mi sen mi yaptırmadın?
teşk. Ederim canım :))
muhteşem bir ikili çay ve bisküvi, ama ölçüyü fazla kaçırmamak gerekiyor dimi? Günde kaç bardak çay ve kahve içiyorsun? Ben sadece hafta sonları çay ve kahve kaçamağı yapıyorum :))
ben hafta içi sabahları fix sabah 1 su bardağı sallama çay içiyorum. Ama çayı hemen sokup çıkarıyorum Sonra çok nadir bu saatlerde canım çekerse 1 tane daha aynısından.kahveyi nescafeyi hamile olduktan sonra 2 defa belki içmişimdir. Ne zaman içtim onuda bilmiyorm:44:midem bulanıyor kokusundan zaten içemiyorum.türk kahvesinide 10 günde bir falan. Haftada belki 1 bardakta cola içerim. Gerçi türk kahvesi hergün bir tane içilebilir diyorlar. Ama bilmiyorum zaten kahve kokulardan miğdem bulanıyor benim.
ben hafta içi sabahları fix sabah 1 su bardağı sallama çay içiyorum. Ama çayı hemen sokup çıkarıyorum Sonra çok nadir bu saatlerde canım çekerse 1 tane daha aynısından.kahveyi nescafeyi hamile olduktan sonra 2 defa belki içmişimdir. Ne zaman içtim onuda bilmiyorm:44:midem bulanıyor kokusundan zaten içemiyorum.türk kahvesinide 10 günde bir falan. Haftada belki 1 bardakta cola içerim. Gerçi türk kahvesi hergün bir tane içilebilir diyorlar. Ama bilmiyorum zaten kahve kokulardan miğdem bulanıyor benim.