***** 2011 Mart Hamileleri *****

progesteron da mı vermedi sana ??

bence ona kafayı takma ve stres yapma,bir daha ki gittiğinde de mutlaka doktoruna söyle..

o kadar takilma bebek yerine yerlestigi icin oluyormus o akintilar doktorda onemli degil demis zaten...daha niye surekli kafanda tazeliyorsun insallah birsey olmaz dert etme baktin akintin oluyor yat dinlen...kendinide strese sokma...:97::97:

o kadar takilma bebek yerine yerlestigi icin oluyormus o akintilar doktorda onemli degil demis zaten...daha niye surekli kafanda tazeliyorsun insallah birsey olmaz dert etme baktin akintin oluyor yat dinlen...kendinide strese sokma...:97::97:

bencede takmamalıyım....

çok mu geliyor peki yoksa sürüntü şeklinde çamaşırına..?

çok gelmiyor, sürüntü şeklinde cuma gelmişti 2-3 gün gelmedi bugün yine gelince bozuldu moralim

selam kızlarrrr nasılsınız?

Irmakcım bence hiç endişelenme bak ikilin de güzel çıkmış maşallah doktoruna da söylemişsin akıntım var diye, bir problem olsa söylerdi diye düşünüyorum.... sen stres yapma, kendini de üzme...

canım 15. haftada...lekeler için de üzülme korkulacak bi şey yoktur inş.

ya kızlar merak ettim ecrin de cevap yazmadı neden 2li ve 3lü testlerini yaptırmamış acaba??????

Bende şaşırdım ona ama bazı anneler yada aileler kendileri yaptırmak istemiyorlar..öğrensem ne olacak hamileliğim kötü geçer kötü bir şey olduğunu öğrenirsem vs gibi düşünceleri olabiliyor..

Doktor mutlaka belirtmiştir bence de belki kendileri istememiştir..:97:

banada doktorum içersen sadece ıhlamur iç demişti ama ben arada bir ıhlamur, rezene çayıda içiyorum. bazen çayı çok kaçırıyorum. mesela şimdi açık bir su bardağı çay ile bisküvi yiyesim var

yok canım. .bir fincandan ne olacak... afiyet olsun... ( ıhlamur simgesi bulamadım idare et )
teşk. ederim canım :))

muhteşem bir ikili çay ve bisküvi, ama ölçüyü fazla kaçırmamak gerekiyor dimi? günde kaç bardak çay ve kahve içiyorsun? ben sadece hafta sonları çay ve kahve kaçamağı yapıyorum :))

Ben her sabah kahvaltı sonrası 1 fincan sade nescafemi içiyorum valla kızlar :) napim o benim için bambaşka bir zevk çayda günde 3-4 fincanı buluyor valla ama açık içiyorum..

ben hafta içi sabahları fix sabah 1 su bardağı sallama çay içiyorum. Ama çayı hemen sokup çıkarıyorum Sonra çok nadir bu saatlerde canım çekerse 1 tane daha aynısından.kahveyi nescafeyi hamile olduktan sonra 2 defa belki içmişimdir. Ne zaman içtim onuda bilmiyorm:44:midem bulanıyor kokusundan zaten içemiyorum.türk kahvesinide 10 günde bir falan. Haftada belki 1 bardakta cola içerim. Gerçi türk kahvesi hergün bir tane içilebilir diyorlar. Ama bilmiyorum zaten kahve kokulardan miğdem bulanıyor benim.

bende Allah tan kahveye karşı hiç öyle bir durum olmadı valla çayı o kadar da açık içmiyorum açıkçası :) Sakınan göze çöp batar o kadar da incelemeye gerek yok ya önceden analarımız bize hamileyken neler yaparmış..

ben de günde iki bardak çay içiyorum... kahveyi de haftada bir filan... ama ben senin tam aksine resmen kahve kavanozu kokluyorum, o kadar güzel geliyor ki kokusu... fincan fincan içesim geliyor...

herkesin mutlaka vazgeçemedikleri vardır..Ama siz siz olun kızlar elinizden geldiğince yediğinize-içtiğinize dikkat edin sağlıklı beslenme temel ilkemiz tamam mı?? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…