***** 2011 Mart Hamileleri *****

evet forumlarda konuyla ilgili başlıklar okudum tutan var tutmayanda var...benim sonuçlar evde meraktan telefon ettim sordum 23,1 miş.....

canım çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun :)
bende hiç duymamıştım ama tahlil sonucum evde ya merak ettim şimdi :97:

2li test sonuçların için çok sevindim hayırlı olsun canım..artık 3lü testleri bekleme zamanı
teşekkür ederim. Darısı 3lü testlerimize inşallah. 20 hazirana çok var ama bakalım sabretmek lazım...

günyadın kızlar nasılsınız vallahi ben o 2li 3lü testleri yaptırmadım

neden yaptırmadınki?? Bazen doktorlar istemiyor ama..

Kızlar buarada tatili ayarladım :) 13 eylülde gidiyorum Allah nasip ederse Antalya ya :)
ama o zaman 30 haftalık falan oluyorum dr raporu ile gidebilirmişim uçak almıyor yoksa

evet forumlarda konuyla ilgili başlıklar okudum tutan var tutmayanda var...benim sonuçlar evde meraktan telefon ettim sordum 23,1 miş.....

ya sadece meraktan işte sanada erkekmi demişlerdi. Neyse bakcaz artık ben 20 sine kadar yine de temkinliyim. Maksat vakit geçsin muhabbet olsun.çin takvimi, rus takvimi ikili test bakalım hangisinin doğruluk payı daha yüksek:86:

canım çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun :)
Bende hiç duymamıştım ama tahlil sonucum evde ya merak ettim şimdi :97:
ÇOK SAĞOL DARISI 3LÜ TESTLERİMİZE İNŞALLAH...

ben aynı zamanda 2011 kasım anneleri formunu takip ediyorum. Yazmıyorum ama öyle göz atıyorum. Orda dikkatimi çekti...

Son düzenleme:
kızlar buarada tatili ayarladım :) 13 eylülde gidiyorum allah nasip ederse antalya ya :)
ama o zaman 30 haftalık falan oluyorum dr raporu ile gidebilirmişim uçak almıyor yoksa

hayırlı olsun canım. Doğumdan önce iyi stres atarsın. Bende nasipse 3-4 temmuz gidicem ama ben assosa gidicem uçak derdim yok yani. Inşallah şöylü enerjileri depolarda geri döneriz

hayırlı olsun canım. Doğumdan önce iyi stres atarsın. Bende nasipse 3-4 temmuz gidicem ama ben assosa gidicem uçak derdim yok yani. Inşallah şöylü enerjileri depolarda geri döneriz

kizlar merak ettim havuza falan nasil gireceksiniz yasak degilmi ki ben oyle duymustum yoksa ben gideyim burada havuza denize yasak diye girmiyorum valla...2 ay sonra falan Turkiyeye gidecegim onda bile tatili iptal etmistim..hamile hamile ucaklarda indi bindi yapmayim diye...

teşekkürler canım :) evet zaten eşimde o niyetle tatil istiyor..Doğum öncesi dinlenir tatil yaparsın bebek doğunca zaten önümüz kış olacak dedi..Ya uçaktan korkmuyorum aslında çok uzun yol değil antalya 1 saat 15 dk falan sürüyor..
evet enerjilerimizi toplayalım doğum zamanı rahatlamış olalım inşallah

hayır yasak değil ki? doktorum bana son gittiğimde bile spor yapabilirsin yüzebilirsin dedi ama yavaş yavaş tabi balıklama dalmayacağım tabiki zaten su da hafifler göbişler

evet dr %80 erkek dedi haftaya 3lü test için gidince kesin %100 olur inş. ona göre isim araştırıyorum.varsa aklınızada güzel isimler fikirlerinizi almak isterim.

evet dr %80 erkek dedi haftaya 3lü test için gidince kesin %100 olur inş. ona göre isim araştırıyorum.varsa aklınızada güzel isimler fikirlerinizi almak isterim.

ya simdiden heyecan basti yarin gidicem 2 li teste gece uyuyabilirsem iii merak icinde bekliyorum valla

bugun bitmez....

evet dr %80 erkek dedi haftaya 3lü test için gidince kesin %100 olur inş. Ona göre isim araştırıyorum.varsa aklınızada güzel isimler fikirlerinizi almak isterim.

inşallah. Doktor kaçıncı haftanda erkek demişti??

Arkadaşlar benim kahverengi akıntım yine geliyor. Doktor önemli değil dedi ilaç da vermedi böyle görünce çok moralim bozuluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana bir akıl verin lütfenn

dun gittim kendime olmayan gobege hamile pantolonu aldim...bu kadin milletide ne gereksizz seyler yapiyoruz..ole erken ciktim gezineyim dedim gitmisken nasil olsa buyumeyecekmi alayim bari bide cuval gibi heralde karnim buyudugunde doldurur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…