KIZLAR SELAM İKİLİ TEST SONUÇLARINI ALDIM TEMİZ MAŞALLAHİKİLİ TESTTEKİ BETA HCG DEĞERLERİNE GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ YAPILIYORMUŞ DOĞRUMU MERAK EDİYORUM. HADİ PAYLAŞALIM. 50'NİN ALTI ERKEK ÜSTÜ KIZ OLUR DİYORLAR. BİLEMİYORUM. DOKTOR BANA ERKEK DEMİŞTİ. BETA HCG'DE ELLİNİN ALTINDA ÇIKTI....:44:
günyadın kızlar nasılsınız vallahi ben o 2li 3lü testleri yaptırmadım
teşekkür ederim. Darısı 3lü testlerimize inşallah. 20 hazirana çok var ama bakalım sabretmek lazım...2li test sonuçların için çok sevindim hayırlı olsun canım..artık 3lü testleri bekleme zamanı
günyadın kızlar nasılsınız vallahi ben o 2li 3lü testleri yaptırmadım
evet forumlarda konuyla ilgili başlıklar okudum tutan var tutmayanda var...benim sonuçlar evde meraktan telefon ettim sordum 23,1 miş.....
ÇOK SAĞOL DARISI 3LÜ TESTLERİMİZE İNŞALLAH...canım çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun :)
Bende hiç duymamıştım ama tahlil sonucum evde ya merak ettim şimdi :97:
kızlar buarada tatili ayarladım :) 13 eylülde gidiyorum allah nasip ederse antalya ya :)
ama o zaman 30 haftalık falan oluyorum dr raporu ile gidebilirmişim uçak almıyor yoksa
hayırlı olsun canım. Doğumdan önce iyi stres atarsın. Bende nasipse 3-4 temmuz gidicem ama ben assosa gidicem uçak derdim yok yani. Inşallah şöylü enerjileri depolarda geri döneriz
hayırlı olsun canım. Doğumdan önce iyi stres atarsın. Bende nasipse 3-4 temmuz gidicem ama ben assosa gidicem uçak derdim yok yani. Inşallah şöylü enerjileri depolarda geri döneriz
kizlar merak ettim havuza falan nasil gireceksiniz yasak degilmi ki ben oyle duymustum yoksa ben gideyim burada havuza denize yasak diye girmiyorum valla...2 ay sonra falan Turkiyeye gidecegim onda bile tatili iptal etmistim..hamile hamile ucaklarda indi bindi yapmayim diye...
kizlar merak ettim havuza falan nasil gireceksiniz yasak degilmi ki ben oyle duymustum yoksa ben gideyim burada havuza denize yasak diye girmiyorum valla...2 ay sonra falan Turkiyeye gidecegim onda bile tatili iptal etmistim..hamile hamile ucaklarda indi bindi yapmayim diye...[/QUOTE
BEN HAVUZA GİRME TARAFTARI ZATEN DEĞİLİM HER ZAMAN DENİZ TERCİHİM OLUR. HAMİLEYKENDE HAVUZA GİRME MİKROP KAPABİLİRSİN DEDİLER. O YÜZDEN DENİZE GİRİCEM AMA DENİZDE BİRŞEY OLMUYOR. BENİM ABLAMDA GEÇEN YAZ HAMİLEYDİ YAZLIKTA DENİZDEN ÇIKMADI. HERKES GİRİYOR DENİZE YANİ.
kizlar merak ettim havuza falan nasil gireceksiniz yasak degilmi ki ben oyle duymustum yoksa ben gideyim burada havuza denize yasak diye girmiyorum valla...2 ay sonra falan Turkiyeye gidecegim onda bile tatili iptal etmistim..hamile hamile ucaklarda indi bindi yapmayim diye...[/QUOTE
BEN HAVUZA GİRME TARAFTARI ZATEN DEĞİLİM HER ZAMAN DENİZ TERCİHİM OLUR. HAMİLEYKENDE HAVUZA GİRME MİKROP KAPABİLİRSİN DEDİLER. O YÜZDEN DENİZE GİRİCEM AMA DENİZDE BİRŞEY OLMUYOR. BENİM ABLAMDA GEÇEN YAZ HAMİLEYDİ YAZLIKTA DENİZDEN ÇIKMADI. HERKES GİRİYOR DENİZE YANİ.
buranin denizinin altida balcik havuza girsem daha sihhatlimadem ole bari bende denize gidim...yasik bana sadece amele yanigi ile dolaniyorum buralarda martta deniz sezonun actimda dahada gitmedim...
ya sadece meraktan işte sanada erkekmi demişlerdi. Neyse bakcaz artık ben 20 sine kadar yine de temkinliyim. Maksat vakit geçsin muhabbet olsun.çin takvimi, rus takvimi ikili test bakalım hangisinin doğruluk payı daha yüksek:86:
evet dr %80 erkek dedi haftaya 3lü test için gidince kesin %100 olur inş. ona göre isim araştırıyorum.varsa aklınızada güzel isimler fikirlerinizi almak isterim.
evet dr %80 erkek dedi haftaya 3lü test için gidince kesin %100 olur inş. Ona göre isim araştırıyorum.varsa aklınızada güzel isimler fikirlerinizi almak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?