***** 2011 Mart Hamileleri *****

kizlar gunaydin ben birsey sorucam 1 haziranda 2 testin ulturasonuna giricem acaba bu vajinal ultrasonmu yoksa gobektenmi bakiyorlar.....kac gundur onu dusunuyorum acaba nasil bakacaklar diye...cunku vajinal ulturasonda cinsiyeti gorebilirlermis...allah hayirlisini versinde genede insan merak ediyor valla...

tabi canım en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması, cinsiyeti hiç önemli değil bizimkisi merak işte.... doktorunu yerime de tebrik et :))) dr kaç yaşında genç mi unvanını ve tecrübesini merak ettim...ben de haftaya gidecem 3lü test için

hem 2li test hemde cinsiyet için karından ultrasonla bakılıyor...

kızlar fikir istiyorummmm...doktorum saçlarımı boyatmama izin verdi ama şimdi ben boyamak istemiyorum vazgeçtim, arkadaşlarım kına yapalım diyorlar fikirleriniz almak istiyorum kına konusunda

Günaydın :)
3. aydan itibaren üstten bakmaya başlarlar canım :)

kızlar fikir istiyorummmm...doktorum saçlarımı boyatmama izin verdi ama şimdi ben boyamak istemiyorum vazgeçtim, arkadaşlarım kına yapalım diyorlar fikirleriniz almak istiyorum kına konusunda

kına dediğin hint kınası gibi mi yoksa bildiğimiz doğal kına mı ?

TAMAM CANIM TEBRİK EDERİM:)) DOKTOR 45 YAŞINDA FALAN NORMA UZMAN DOKTOR. AMA BENDE TAVSİYE ÜZERİNE GİTTİM ZATEN. AMA GENELDE ERKEKLERİ 3. AYINDA SÖYLÜYORLAR. BENİM BİR ARKADAŞIM VAR İKİZLERİ OLACAK. DOKTOR 13.HAFTADA ERKEK DEDİ. GÖRÜMCEMEDE DOKTOR 13.HAFTA CİVARLARI ERKEK DEDİ. BİLMİYORUM HAYIRLISI BELKİDE KIZ OLUR DEĞİŞİR:) HAYATIM BOYUNCA HEP KIZ HAYAL ETMİŞTİM. AMA O KADAR ZOR BULDUMKİ. BULUPTA BUNAMAYAYIM DİYORUM. TEK İSTEĞİM ALLAHIMDAN SAĞLICAKLA KUCAĞIMA ALAYIM BAŞKADA BİRŞEY İSTEMİYORUM.

boya nasıl olur bilmem ama. Kına yapacaksan daha sonra kınanın üstüne boya tutmuyor diyorlar ona göre davran.

kına dediğin hint kınası gibi mi yoksa bildiğimiz doğal kına mı ?

valla ben iki haftalik hamileydim tam kesinde bilmiyordum hamile oldugumu ablamin dugunu vardi mecbur allaha sigindim boyadim 15 dakka tuttum yikadim sacimi zaten cok fazla arastirma yaptim bebek uzerinde bilindik bir etkisi yokmus ama genelde ilk 3 aylik donemde boyama yapamyin diyorlar 3 aydan sonrada organik boya kullanin yaziyordu ama kina hakkinda cok iyi sey duymadim yani kina vurmayin diyolardi bilmiyorum nedenini...eger tek renk boyayacaksan ortalama 15 dak gecirmememen yararinadir..benim saclarim sari idi yamali gibi olmasin diye tek renk yapmistim....icindeki amonyak zararli bebege diyorlar amonyaksiz bir sac boyasi dene...

Loreal'in casting creme gloss serisi Amonyak içermiyormuş ona da baktım ama henüz karar veremedim.. bitkisel boyaların tam olarak organik olduğu konusunda süphelerim var...bu yüzden doğal kınayı araştırıyorum ama pek bi şey bulamadım...ben saçlarımı sürekli boyardım hamilelik ve emzirme dönemlerini hesaba katınca süre bayağı uzun geliyor, kına hem doğal hem besleyici memnun kalırsam hep kınaya devam ederim ..boya kimyasalından kurtulmuş olurum..

Amin inşallah canım

valla ablam 4 aylik bebegi vardi emziriyordu gitti saclari beline kadar bide platin rofle yapti...ama arastirdim denek olarak hamile fare kullanmislar dogan yavrularin gozlerinde katarak olusmus...ama yaptiklari deneyde insanlarde boyle seylere rastlanmamis....

KIZLAR SELAM İKİLİ TEST SONUÇLARINI ALDIM TEMİZ MAŞALLAH İKİLİ TESTTEKİ BETA HCG DEĞERLERİNE GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ YAPILIYORMUŞ DOĞRUMU MERAK EDİYORUM. HADİ PAYLAŞALIM. 50'NİN ALTI ERKEK ÜSTÜ KIZ OLUR DİYORLAR. BİLEMİYORUM. DOKTOR BANA ERKEK DEMİŞTİ. BETA HCG'DE ELLİNİN ALTINDA ÇIKTI....:44:

İlk defa duyuyorum canım...mantıklı da gelmedi açıkçası sen nerden duydun kaynak sağlam mı??? :))

nebilim ikili test sonucuna göre cinsiyet tahmini de google çıkıyor. kadınlar kulübünde bile birçok konuda vardı. sonuçta hiçbirşeyin garantisi yok ne çin takviminin ne rus takviminin maksat sadece eğlenmek olsun...

2li test sonuçların için çok sevindim hayırlı olsun canım..artık 3lü testleri bekleme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…