BEN 4,5 SENELİK EVİYİM 3 SENE SONRA KORUNMAYI BIRAKTIK.2.AYDA DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM AMELİYAT OLDUM. SONRA DOKTOR 3 AY KORUN DEDİ BEN DAHA UZUN TUTTUM O DÖNEMİ. SONRA DOKTOR ÇOCUĞUN OLMAZ DİREK TÜP BEBEK DEDİ. BENDE BİRAZ KAFAMI DİNLEYİM DEDİM ALLAHIN TAKDIRI İLAHİSİ 3.AYIMDA HAMİLE KALDIMBİRAZ UZUN HİKAYEM AMA KISA KESMEYE ÇALIŞTIM. İNŞALLAH KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE GÖRÜRÜRÜZ.
BENDE DOKTORUMU TEBRİK EDİYORUMBİLMİYORUM VALLA BENDE ÇOK ŞAŞIRDIM. YÜZDE KAÇ YÜZDE KAÇ DEDİM. BEN YÜZDE VERMEM DEDİ ADAM SÖYLERSEM YÜZDE YÜZ SÖYLERİM NEYSE DEĞİŞMEZMİ DEDİM DEĞİŞMEZ DEDİ. BAKALIM BEN GENEDE TEMKİNLİ DAVRANIYORUM. YA DEĞİŞİRSE.20 HAZİRANA KADAR SABIR EDİCEZ. AMA ERKEKLER KENDİNİ ÖNCEDEN BELLİ EDİYORMUŞ NASIL OLUYORSA ANLAMIYORUM. NEYSE KIZ ERKEK FARKETMEZ. ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN. ELİ AYAĞI, AKLI YÜZÜ DÜZGÜN OLSUN HİÇ FARKETMİYOR.
kizlar gunaydin ben birsey sorucam 1 haziranda 2 testin ulturasonuna giricem acaba bu vajinal ultrasonmu yoksa gobektenmi bakiyorlar.....kac gundur onu dusunuyorum acaba nasil bakacaklar diye...cunku vajinal ulturasonda cinsiyeti gorebilirlermis...allah hayirlisini versinde genede insan merak ediyor valla...
kizlar gunaydin ben birsey sorucam 1 haziranda 2 testin ulturasonuna giricem acaba bu vajinal ultrasonmu yoksa gobektenmi bakiyorlar.....kac gundur onu dusunuyorum acaba nasil bakacaklar diye...cunku vajinal ulturasonda cinsiyeti gorebilirlermis...allah hayirlisini versinde genede insan merak ediyor valla...
kızlar fikir istiyorummmm...doktorum saçlarımı boyatmama izin verdi ama şimdi ben boyamak istemiyorum vazgeçtim, arkadaşlarım kına yapalım diyorlar fikirleriniz almak istiyorum kına konusunda
Günaydın :)
3. aydan itibaren üstten bakmaya başlarlar canım :)
tabi canım en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması, cinsiyeti hiç önemli değil bizimkisi merak işte.... doktorunu yerime de tebrik et :))) dr kaç yaşında genç mi unvanını ve tecrübesini merak ettim...ben de haftaya gidecem 3lü test için
kızlar fikir istiyorummmm...doktorum saçlarımı boyatmama izin verdi ama şimdi ben boyamak istemiyorum vazgeçtim, arkadaşlarım kına yapalım diyorlar fikirleriniz almak istiyorum kına konusunda
kına dediğin hint kınası gibi mi yoksa bildiğimiz doğal kına mı ?
TAMAM CANIM TEBRİK EDERİM:)) DOKTOR 45 YAŞINDA FALAN NORMA UZMAN DOKTOR. AMA BENDE TAVSİYE ÜZERİNE GİTTİM ZATEN. AMA GENELDE ERKEKLERİ 3. AYINDA SÖYLÜYORLAR. BENİM BİR ARKADAŞIM VAR İKİZLERİ OLACAK. DOKTOR 13.HAFTADA ERKEK DEDİ. GÖRÜMCEMEDE DOKTOR 13.HAFTA CİVARLARI ERKEK DEDİ. BİLMİYORUM HAYIRLISI BELKİDE KIZ OLUR DEĞİŞİR:) HAYATIM BOYUNCA HEP KIZ HAYAL ETMİŞTİM. AMA O KADAR ZOR BULDUMKİ. BULUPTA BUNAMAYAYIM DİYORUM. TEK İSTEĞİM ALLAHIMDAN SAĞLICAKLA KUCAĞIMA ALAYIM BAŞKADA BİRŞEY İSTEMİYORUM.
Loreal'in casting creme gloss serisi Amonyak içermiyormuş ona da baktım ama henüz karar veremedim.. bitkisel boyaların tam olarak organik olduğu konusunda süphelerim var...bu yüzden doğal kınayı araştırıyorum ama pek bi şey bulamadım...ben saçlarımı sürekli boyardım hamilelik ve emzirme dönemlerini hesaba katınca süre bayağı uzun geliyor, kına hem doğal hem besleyici memnun kalırsam hep kınaya devam ederim ..boya kimyasalından kurtulmuş olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?