• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

ya şu pembe maskeyi sordum şirketine hamile ve emziren anneler kullanabilir diyorlar acaba dorumu yoksa satış politikası mı ? :97:

İçindekiler: Water, ethyl alcohol, glycerine, tocopheryl acetate, bisabolol, linoleic acid, ascorbic acid, elastin, kolajen, hyalunoric acid, tea tree oil, lemonen, aloe vera oil, rose oil, apricot oil, kaoline, imidazoline urea, edta, It may contains dyes & pigments (CI: 16255, 16035, titanium oxide)

içindekiler bunlar :97:

cildin çokmu kötü oldu da kullanmak istiyorsun?? ben yüzüme krem bile sürmüyorum. kokusundan sevmiyorum. ama enterasan birşey, ben krem falan sürmeden yapamazdım. cildim acayip güzelleşti, saçlarımıda:nazar:inşallah böyle de devam etsin

cildin çokmu kötü oldu da kullanmak istiyorsun?? ben yüzüme krem bile sürmüyorum. kokusundan sevmiyorum. ama enterasan birşey, ben krem falan sürmeden yapamazdım. cildim acayip güzelleşti, saçlarımıda:nazar:inşallah böyle de devam etsin

ohh ne güzel :):nazar::nazar:

ya çok kötü değil aslında azalmalar bile var bazen diyorum oğlum mu olacak acaba diye ama lekeler var eskiden kalma onlara iyi gelir mi acaba diyorum..Şu öyle bir geçer zamanki deki kızın yüzündeki değişim u pembe maskeyle olmuş haberlerde de izlemiştim..5 gün uygulama var üst üste sonra eTkisini görüyormuşuz :97:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba

dün akşam basenlerimde iki taraftada kırmızı çizgiler oluşmuş yırtık heralde:14: Ne yapcaz ya ben badem yağı sürüyorum ama kremde kullansak zararı olurmu ki bebeğe siz aldınız mı öyle bi krem:26:

ohh ne güzel :):nazar::nazar:

Ya çok kötü değil aslında azalmalar bile var bazen diyorum oğlum mu olacak acaba diye ama lekeler var eskiden kalma onlara iyi gelir mi acaba diyorum..şu öyle bir geçer zamanki deki kızın yüzündeki değişim u pembe maskeyle olmuş haberlerde de izlemiştim..5 gün uygulama var üst üste sonra etkisini görüyormuşuz :97:

boşver bence doğumdan sonra rahat rahat kullanırsın ama yinede sen bilirsin. BU ARADA BANADA DOKTOR %100 ERKEK DEDİ AMA YİNEDE BEN BU KADAR ERKEN ÇOK ŞAŞIRDIM. SANA CİNSİYET TAHMİNİNDE BULUNDUMU DOTOR. 20 HAZİRANDA DOKTOR KONTROLÜM VAR DOKTOR O ZAMAN ÜÇLÜ TEST DE YAPARIZ DEDİ. ZAMAN NASIL GEÇECEK BİLMİYORUM VALLA.SANA BİR DAHA DOKTOR NE ZAMAN KONTROL GÜNÜ VERDİ

Son düzenleme:
kızlar merhaba

dün akşam basenlerimde iki taraftada kırmızı çizgiler oluşmuş yırtık heralde:14: Ne yapcaz ya ben badem yağı sürüyorum ama kremde kullansak zararı olurmu ki bebeğe siz aldınız mı öyle bi krem:26:

ben daha almadım. Bebek yağı kullanıyorum oda banyodan banyoya ama 1 aya kadar alabilirim herkes lierac die bir krem var onu öneriyor. Benim görümcemde ondan kullanmıştı hiç çatlağı yok. Ama vücutlada alakalı tabi. Ben alırsam lierac almayı düşünüyorum.

boşver bence doğumdan sonra rahat rahat kullanırsın ama yinede sen bilirsin. BU ARADA BANADA DOKTOR %100 ERKEK DEDİ AMA YİNEDE BEN BU KADAR ERKEN ÇOK ŞAŞIRDIM. SANA CİNSİYET TAHMİNİNDE BULUNDUMU DOTOR. 20 HAZİRANDA DOKTOR KONTROLÜM VAR DOKTOR O ZAMAN ÜÇLÜ TEST DE YAPARIZ DEDİ. ZAMAN NASIL GEÇECEK BİLMİYORUM VALLA.SANA BİR DAHA DOKTOR NE ZAMAN KONTROL GÜNÜ VERDİ

bana cinsiyet söylemedi canım senin dr iyiyimiş kesin demiş hemde :97:
bana 1 ay SONRA DEDİ BENDE 20 Sİ GİBİ GİDECEĞİM CANIM...Hakkımızda hayırlısı artık :68:
evet ya bende hemen zaman geçsin gidim görim istiyorum :21::nazar::nazar:

ben daha almadım. Bebek yağı kullanıyorum oda banyodan banyoya ama 1 aya kadar alabilirim herkes lierac die bir krem var onu öneriyor. Benim görümcemde ondan kullanmıştı hiç çatlağı yok. Ama vücutlada alakalı tabi. Ben alırsam lierac almayı düşünüyorum.

DOKTORUMUN BANA VERDİĞİ KREMİN ADINI HATIRLAYAMADIM AMA kullanmaya başlamadım daha ben ya eve gidince bir uyku hali bastırıyor unutup uyuyorum :92:

iyi aksamlar arkadaslar. herkese Allahtan kolaylik diliyorum.Insallah hepimiz saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz teker teker:emir_bebek: bende de acik kahve rengi akinti devam ediyor ama cok azaldi.yinede korkuyorum.bendeki rahim bozuklugu yuzunden cok gezmek yasak.cok haraket etmemeliyim.cok dikkat ediyorum.yeni 10haftalik oldum :3: henuz cinsiyet bilinmiyor.hani takvime gore hesapliyorsunuz ya.onu bi anlatirmisiniz nasil yapildigini.bu arada beni de listeye ilave ettignizcin tesekkurleeeeeeeeeer:16:

arkadaslar bi soru sorucam.evlendikten ne kadar sonra hamile kaldiniz? ben 9 ay sora hamile kaldim.o kadar ulasilmaz geliyorduki bana.sanki hic olmicakmisim gibi.her ay hayal kirikligina ugruyordum.en sonunda hamile oldugumu ogrenince mucize gibi geldi:emir_bebek:

İçindekiler: Water, ethyl alcohol, glycerine, tocopheryl acetate, bisabolol, linoleic acid, ascorbic acid, elastin, kolajen, hyalunoric acid, tea tree oil, lemonen, aloe vera oil, rose oil, apricot oil, kaoline, imidazoline urea, edta, It may contains dyes & pigments (CI: 16255, 16035, titanium oxide)

içindekiler bunlar :97:

himm nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bunlarin daha zararsiz bir kreminin istanbuldayken emin onunde gezerken cicekci gibi yerler var bayanlar wc yaninda bir dukkandan natural face diye bir krem almistim...adam satarken bunu alan defalarca gelip aliyor dedi..bende inanmadim hadi canim dedim ama aldim neyse 2 sene kaldi krem hic kullanmadim sonra icerigi naturel oldugu icin bozulmuyor hepsi yag karisimi birde kil neyse kullanmadan cay cabagina alip icine bal ve limon bide bu karisimdan koyup maske yaptim...bir kac gun ust uste ilik suyla yikayip havlu ile sadece suyunu aldim hafif nemli biraktim yuzumu butun gozenekler kapandi birde cildim cok guzel olmustu..

ama tabi maskede alsan bunuda yapsan bunlari devam ettirmedigin surece cildin yine bozulacak...

kizlar ben 50 faktor sebamed gunes koruyucu aldim sebamed sayfasinda dogal yaziyor ama hamilleler icin birsey yazmiyor,,,birsey olmaz heralde....

arkadaslar bi soru sorucam.evlendikten ne kadar sonra hamile kaldiniz? ben 9 ay sora hamile kaldim.o kadar ulasilmaz geliyorduki bana.sanki hic olmicakmisim gibi.her ay hayal kirikligina ugruyordum.en sonunda hamile oldugumu ogrenince mucize gibi geldi:emir_bebek:
slm cnm öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. bence çok erken karamsarlığa kapılmışsın neyseki şuanda çok şükür sende hamişsin :)) biz zaten hemen bebek düşünmüyorduk evliliğimizin 12. ayında olsun diye karar aldık çokşükür bebeğim bizi fazla uğraştırmadı tabi ben gün gün hesapladım hangi gün hamile kalabilirim diye :)) 14. ayda hamile olduğum kesinleşti Allahım isteyen herkese versin.
iyi aksamlar arkadaslar. herkese Allahtan kolaylik diliyorum.Insallah hepimiz saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz teker teker:emir_bebek: bende de acik kahve rengi akinti devam ediyor ama cok azaldi.yinede korkuyorum.bendeki rahim bozuklugu yuzunden cok gezmek yasak.cok haraket etmemeliyim.cok dikkat ediyorum.yeni 10haftalik oldum :3: henuz cinsiyet bilinmiyor.hani takvime gore hesapliyorsunuz ya.onu bi anlatirmisiniz nasil yapildigini.bu arada beni de listeye ilave ettignizcin tesekkurleeeeeeeeeer:16:

canım dikkat et kendine Allah yardımcın olsun.akıntının azalmasına çok sevindim..ben hep çin takvimine bakmıştım (google yaz çıkıyor çok basit yaşınla hamile kaldığın ayın kesiştiği noktada ya E harfi yada K harfi yazar) galiba doğru çıktı bebeğim bizi şaşırtmazsa tabi :)):emir_bebek:

bana cinsiyet söylemedi canım senin dr iyiyimiş kesin demiş hemde :97:
bana 1 ay SONRA DEDİ BENDE 20 Sİ GİBİ GİDECEĞİM CANIM...Hakkımızda hayırlısı artık :68:
evet ya bende hemen zaman geçsin gidim görim istiyorum :21::nazar::nazar:

bu haftalarda(11-14.haftalarda) cinsiyet için kesinmiş diyen bi doktoru tebrik ediyorum valla..çevremden duyduğum ve bildiğim kadarıyla 16. haftaya kadar hep ihtimaller üzerine konuşuyor drlar. benim dr 11.haftada %51 demişti, bu sefer %80 dedi cinsiyet için...bakalım artık hayırlısıyla %100 ü bekliyoruz :)):nazar::emir_bebek:

BEN 4,5 SENELİK EVİYİM 3 SENE SONRA KORUNMAYI BIRAKTIK.2.AYDA DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM AMELİYAT OLDUM. SONRA DOKTOR 3 AY KORUN DEDİ BEN DAHA UZUN TUTTUM O DÖNEMİ. SONRA DOKTOR ÇOCUĞUN OLMAZ DİREK TÜP BEBEK DEDİ. BENDE BİRAZ KAFAMI DİNLEYİM DEDİM ALLAHIN TAKDIRI İLAHİSİ 3.AYIMDA HAMİLE KALDIM:nazar: BİRAZ UZUN HİKAYEM AMA KISA KESMEYE ÇALIŞTIM. İNŞALLAH KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE GÖRÜRÜRÜZ.

bu haftalarda(11-14.haftalarda) cinsiyet için kesinmiş diyen bi doktoru tebrik ediyorum valla..çevremden duyduğum ve bildiğim kadarıyla 16. haftaya kadar hep ihtimaller üzerine konuşuyor drlar. benim dr 11.haftada %51 demişti, bu sefer %80 dedi cinsiyet için...bakalım artık hayırlısıyla %100 ü bekliyoruz :)):nazar::emir_bebek:

BENDE DOKTORUMU TEBRİK EDİYORUM:64:BİLMİYORUM VALLA BENDE ÇOK ŞAŞIRDIM. YÜZDE KAÇ YÜZDE KAÇ DEDİM. BEN YÜZDE VERMEM DEDİ ADAM SÖYLERSEM YÜZDE YÜZ SÖYLERİM:53:NEYSE DEĞİŞMEZMİ DEDİM DEĞİŞMEZ DEDİ. BAKALIM BEN GENEDE TEMKİNLİ DAVRANIYORUM. YA DEĞİŞİRSE.20 HAZİRANA KADAR SABIR EDİCEZ. AMA ERKEKLER KENDİNİ ÖNCEDEN BELLİ EDİYORMUŞ NASIL OLUYORSA ANLAMIYORUM. NEYSE KIZ ERKEK FARKETMEZ. ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN. ELİ AYAĞI, AKLI YÜZÜ DÜZGÜN OLSUN:nazar:HİÇ FARKETMİYOR.

Back