Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cildin çokmu kötü oldu da kullanmak istiyorsun?? ben yüzüme krem bile sürmüyorum. kokusundan sevmiyorum. ama enterasan birşey, ben krem falan sürmeden yapamazdım. cildim acayip güzelleşti, saçlarımıdainşallah böyle de devam etsin
ohh ne güzel :)
Ya çok kötü değil aslında azalmalar bile var bazen diyorum oğlum mu olacak acaba diye ama lekeler var eskiden kalma onlara iyi gelir mi acaba diyorum..şu öyle bir geçer zamanki deki kızın yüzündeki değişim u pembe maskeyle olmuş haberlerde de izlemiştim..5 gün uygulama var üst üste sonra etkisini görüyormuşuz :97:
kızlar merhaba
dün akşam basenlerimde iki taraftada kırmızı çizgiler oluşmuş yırtık heralde Ne yapcaz ya ben badem yağı sürüyorum ama kremde kullansak zararı olurmu ki bebeğe siz aldınız mı öyle bi krem:26:
boşver bence doğumdan sonra rahat rahat kullanırsın ama yinede sen bilirsin. BU ARADA BANADA DOKTOR %100 ERKEK DEDİ AMA YİNEDE BEN BU KADAR ERKEN ÇOK ŞAŞIRDIM. SANA CİNSİYET TAHMİNİNDE BULUNDUMU DOTOR. 20 HAZİRANDA DOKTOR KONTROLÜM VAR DOKTOR O ZAMAN ÜÇLÜ TEST DE YAPARIZ DEDİ. ZAMAN NASIL GEÇECEK BİLMİYORUM VALLA.SANA BİR DAHA DOKTOR NE ZAMAN KONTROL GÜNÜ VERDİ
ben daha almadım. Bebek yağı kullanıyorum oda banyodan banyoya ama 1 aya kadar alabilirim herkes lierac die bir krem var onu öneriyor. Benim görümcemde ondan kullanmıştı hiç çatlağı yok. Ama vücutlada alakalı tabi. Ben alırsam lierac almayı düşünüyorum.
İçindekiler: Water, ethyl alcohol, glycerine, tocopheryl acetate, bisabolol, linoleic acid, ascorbic acid, elastin, kolajen, hyalunoric acid, tea tree oil, lemonen, aloe vera oil, rose oil, apricot oil, kaoline, imidazoline urea, edta, It may contains dyes & pigments (CI: 16255, 16035, titanium oxide)
içindekiler bunlar :97:
slm cnm öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. bence çok erken karamsarlığa kapılmışsın neyseki şuanda çok şükür sende hamişsin :)) biz zaten hemen bebek düşünmüyorduk evliliğimizin 12. ayında olsun diye karar aldık çokşükür bebeğim bizi fazla uğraştırmadı tabi ben gün gün hesapladım hangi gün hamile kalabilirim diye :)) 14. ayda hamile olduğum kesinleşti Allahım isteyen herkese versin.arkadaslar bi soru sorucam.evlendikten ne kadar sonra hamile kaldiniz? ben 9 ay sora hamile kaldim.o kadar ulasilmaz geliyorduki bana.sanki hic olmicakmisim gibi.her ay hayal kirikligina ugruyordum.en sonunda hamile oldugumu ogrenince mucize gibi geldi
iyi aksamlar arkadaslar. herkese Allahtan kolaylik diliyorum.Insallah hepimiz saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz teker teker bende de acik kahve rengi akinti devam ediyor ama cok azaldi.yinede korkuyorum.bendeki rahim bozuklugu yuzunden cok gezmek yasak.cok haraket etmemeliyim.cok dikkat ediyorum.yeni 10haftalik oldum henuz cinsiyet bilinmiyor.hani takvime gore hesapliyorsunuz ya.onu bi anlatirmisiniz nasil yapildigini.bu arada beni de listeye ilave ettignizcin tesekkurleeeeeeeeeer
bana cinsiyet söylemedi canım senin dr iyiyimiş kesin demiş hemde :97:
bana 1 ay SONRA DEDİ BENDE 20 Sİ GİBİ GİDECEĞİM CANIM...Hakkımızda hayırlısı artık
evet ya bende hemen zaman geçsin gidim görim istiyorum
arkadaslar bi soru sorucam.evlendikten ne kadar sonra hamile kaldiniz? ben 9 ay sora hamile kaldim.o kadar ulasilmaz geliyorduki bana.sanki hic olmicakmisim gibi.her ay hayal kirikligina ugruyordum.en sonunda hamile oldugumu ogrenince mucize gibi geldi
bu haftalarda(11-14.haftalarda) cinsiyet için kesinmiş diyen bi doktoru tebrik ediyorum valla..çevremden duyduğum ve bildiğim kadarıyla 16. haftaya kadar hep ihtimaller üzerine konuşuyor drlar. benim dr 11.haftada %51 demişti, bu sefer %80 dedi cinsiyet için...bakalım artık hayırlısıyla %100 ü bekliyoruz :))