evet dediğin gibi bende de olmuştu bi kaç defa ama ben çok fazla takılmadım sonuçta karın kaslarımızın bu dönemde gerilmesi normal diye düşünüyorum..benim de sol tarafımda olmuştu hafif bi şeydi..ben hep yan tarafıma yatmaya alışkındım çok nadir sırt üstü uyurdum şimdi ise değişti genelde sırt üstü yatıyorum sizin yatış şeklinizde bi oldu mu ??
evet dediğin gibi bende de olmuştu bi kaç defa ama ben çok fazla takılmadım sonuçta karın kaslarımızın bu dönemde gerilmesi normal diye düşünüyorum..benim de sol tarafımda olmuştu hafif bi şeydi..ben hep yan tarafıma yatmaya alışkındım çok nadir sırt üstü uyurdum şimdi ise değişti genelde sırt üstü yatıyorum sizin yatış şeklinizde bi oldu mu ??
benim bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenince bıraktı, bir problem yaşamadı. Sen kaç haftalıkken bıraktın? Erken bıraktıysan problem olacağını sanmam... Sinir yapıyor mu? Ben çok uzun seneler içtim ve çok zor bıraktım...
ben zaten sinirli bir insanım. ama çok sinir yapmadı. ben hamile kaldığımı öğrenince çok azalttım.
günde 3-4 falan belki sonra 6 haftanın içinde kalp atışlarını görünce bıraktım
afiyet olsun kızlar
bende gece çok uyanıyorum bu uyku pozisyonu yüzünden ya..Bi kalkıyorum aman yana mı yatmışım aman karnımın üstüne mi yatmışım diye
herkese afiyet olsundoyurduk şükür karınlarımızı şimdi akşam olsada eve gitsek
Allahtan bu hafta bir gün tatiiiiillllllll
İNŞALLAH ÖYLE OLURUZZATEN KURBAN BAYRAMI DEMEK YAKLAŞAN DOĞUM DEMEK. HADİ GEÇSİN BU SENE ÇABUCAK. YENİ YILA YAVRULARIMIZ KUCAĞIMIZDA GİRELİMMMM
cok şükürr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?